396

Калина Кутева

преди 2 години

До Анонимендо 395. Ако евентуално под "***" разбираш Б.Борисов, за твое сведение той не само има висше образование, но и защитена докторска дисертация по ВАК, 1995 г. Има си официални документи, а и в биографията му пише във wikipedia.org. За разлика от други не се пъчи с това. Може би ти се неграмотникът?

395

извод от наблюдение

преди 2 години

Питаме,какво работят тези в парламента?Когато камера даде залата ,половината ги няма,а в петък още в 12ч залата е почти празна.Работят от сряда до петък по 4 часа.До скоро и комисии нямаше.Играят си на телефоните или четат вестници,изслушват служебните,вместо министри били по 12години .Ден да мине,друг да дойде!.Крясъци,обиди,подвиквания,липса на култура на поведение.До гуша ни дойдоха с безхаберието си!Мислят не за нас,а за партията си!

394

Анонимен

преди 2 години

ком.401 Пешо- това е коментарът на годината!...изборите в чужбина показха, че няма никакво изтичане на мозъци

393

Анонимен

преди 2 години

Така е !!!!!! Но чалгарите ще го поткрепят на изборите и пак той ще забърква каши!!!!!

392

Bungar

преди 2 години

Протестите не бяха българския народ,а част от него.Кой им дава право да говорят от името на народа.Протеста не роди партии,а бяха манипулирани и обяздени протестиращите от хитреци за власт. Даде се шанс на новоизлюпени партии без ясна визия и неспособни да създадат коалиция стабилна и правителство на промяната.

391

Бонго Бонго

преди 2 години

РЕДНИК РАДЕВ : ИЗЛЕЗ 5 КРАЧКИ ПРЕД СТРОЯЗА НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА, ЗА ПРОВОКАЦИИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ, ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА, ЗА ПОТУЛВАНЕ НА ФАКТИ ЗА СМЪРТТА НА МАЙОРА И ЛЕЙТЕНАНТА, ЗА ХАОСА В ДЪРЖАВАТА, ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА!!!!!!!!

390

баба мара

преди 2 години

никаква каша не е забъркал президента герб трябваше да си подадат оставкатаоще първия ден на протеста и да сме избегнали тези прос-то-тии които се случватсега хванали се за кокала и не пускат до последно повече власт няма да видят

389

Анонимен

преди 2 години

Спор3д този велик учен Росен, от статията...сигурно трябва да върнем на власт мутрата от Банкя.Че, нали, само той може да управлява. А и не е завършил някой от тези гадни западни университети.А, Харвард е най лошия.

388

Инженерка:

преди 2 години

До Нека кажем МНОГО ПЛАТЕНИ МАНИПУЛАТОРИ, НО ИСТИНАТА БЛЕСТИ И ВИ ЗАГЛУШАВА РАДЕВ И ИТН НЕСА Е ГРЕШИЛИ, А ГИ ПЛЮЯТ ЗА ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО СИПЯТ ГРУПИТЕ НА ХРИСТО И МАЯ

387

Нека кажем истината

преди 2 години

Радев наруши Конституцията, призовавайки към масови безредици и насилие, така че мястото му е в съда !

386

инж Владова

преди 2 години

Без манипулации. Бсп не може да управлява затова по бързо към нови избори Да българия са подли злобари и сега лъжат

385

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.409 Р.Йорданов НАВРЕМЕТО БЕШЕ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, зам директор на Инстититута по психология към МВР. Отдавна го напусна и вижте в коя партия отиде и е нейн активист.В резултат от добър професионалист стана пишман политик и като такъв хвърля не отсега помия по президента. Да не смята, че Боце Бъ или двамата от ИТН са по-добри от Радев и че това правителство, събирано от кол и въже, ще бъде по-добро от служебния кабинет? Ако то бъде прието, след не повече от 2-3 месеци ще падне.

384

този Росен

преди 2 години

е същия женски полов олган като адаша си бивш президент

383

Анонимен

преди 2 години

"Нови избори са риск за демокрацията, смята психопатът ,пардон ,психологът "

382

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали е психолог , не знам , но е психар със сигурност ! Да си взима кинтите от ГЕрП и да спира със словоблудството !

381

ВандерлейЛюксембурго

преди 2 години

До Сидеров:Това е изключително важна за бъдещето на България констатация - Атака имали 0.46%. Другото- Давид Леон Леви има 142 гласа - сАсипЪхЪ я тая България!

380

Ю.кортес

преди 2 години

Няма държава в Европа в която да се гласува за клоун.Може би само Украйна,обаче техния е без обеци и татуси и има семейство.

379

Пламен

преди 2 години

Цялото българско общество е незряло.Политиците са извадка от това общество.Каквото е било създадено като политическа класа през Възраждането и до 1944 е избито и прогонено.След това на власт идват *** и разбойници.

378

Анонимен

преди 2 години

Време ни е за Възраждане! Те защитават българския интерес! Приоритети им са демография, образование, здравеопазване, а не магистрали, нови концесийки и приватизацийки. Народът ни изчезва ментално и физически, първо на това трябва да се обърне внимание, другото после! Хайде сега, продажниците да цъкат минусите!

377

Анонимен

преди 2 години

Р. Йорданов е професионалист. Без да сме психолози, ние (необремените и непротестиращите срещу заплащане) разбрхме, че самоповярвалият си президент забърка тази каша с една единствена цел - втори мандат и захранване на огромната му лична омраза към Борисов и Гешев.