35

Знаещият

преди 2 години

До ЧебурашкаФуражката деформира най много вътречепното съдържание като го прави много ГЛАДКО ! Като надут плондер , балон , топка!

34

Спокойният

преди 2 години

ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ НАПЪВАТЕ ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО? Задават се следващите избори и да се надяваме политическият *** да бъде изхвърлен , заедно със зеленото недоразумение и цялата му кохорта от пишман министри!

33

1

преди 2 години

Строй се ,преброй се и марш да правите правителство. Ако не искат по-добре ги водете за разстрел.

32

с нам и Бог!

преди 2 години

От партии файда няма! Само борба за власт има!

31

Що е Партия?

преди 2 години

- Разделяне на парчета - партиди. Ха сега обединявайте се при епидемията!

30

ИТН

преди 2 години

Вместо на Николай Василев, да бяха предложили на Стефан ЯНев. Далеч по-обрано и смислено се държи. ама там при тях на почит е ***-ашкото държане.-

29

БОКО Е КАУЗА

преди 2 години

ГРЕШКАТА МУ БЕШЕ ,ЧЕ НЕ ПРИЛОЖИ ТОТАЛНА ПРИВАТИЗАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ....А Я СПРЯ ЗА ДА НЕ ДРАЗНИ КОМУНИСТИ И РАЗНИ ЛЕВИЧАРСКИ ХАЛГЪЗНИЦИ НА ХРАНИЛКА В РАЗНИ ФАЛИРАЛИ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ , И Е НОРМАЛНО СЕГА ДА МУ СЕ РАТ НА ГЛАВАТА......."СЪВСЕМ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ"!---"УМ -ЦАРУВА ....УМ РОБУВА ---УМ ПАТКИ ПАСЕ"

28

Схемата се повтаря

преди 2 години

Хуната се усети че вместо да се превърнат в Лукашенко 2, може да завършат като Чаушеско!

27

you

преди 2 години

Да живее чалгата и простотията

26

Анонимен

преди 2 години

До БОКО Е КАУЗА....Как бе? Нали приватизира Булгартабак. Шитна го на Пеевски...И Булгартабак изчезна.После Емил Караниколов, необразованият ръководител на "Агенцията по приватизация и следприватизационен контрол", за отплата стана министър на икономиката - един от най-неадекватните в историята ни. Сигурно и лично отговорен Фолксваген да не изберат България.

25

you

преди 2 години

До 2030г. в тази държавица ще останат около 5млн.от които 3млн. пенсионери,които съответно пенсии няма да имат и другото ***,ако и те не са избегали да търсят по добър живот.

24

Анонимен

преди 2 години

Стабилно правителство с премиер Хари Потър (НИКИ ВАСИЛЕВ).

23

БОКО Е КАУЗА....

преди 2 години

ГРЕШКАТА МУ БЕШЕ ,ЧЕ СТОПИРА ПРИВАТИЗАЦИЯТА И РЕСТИТУЦИЯТА В ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА ....ЗА ДА НЕ ДРАЗНИ КОМУНИСТИТЕ!---СЕГА Е НОРМАЛНО , ТЕ ДА МУ СЕ РАТ НА ГЛАВАТА...!

22

Анонимен

преди 2 години

до26 , Я пак за младите и българският етнос ?! Пий си хапчетата и не се обаждай за неща които не разбираш ! Или още ти се привижда боко ?

21

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Пак ще ви изпържат ..."стабилно" и тая зима! НЕМА ЛАБАВО ПРИ ФИГУРАНТА!

20

Анонимен

преди 2 години

Г-н Янев, управлението ви е военно и фашизирано. Цивилните граждани ще се примирим, поне онези над 50г. Младите ще напуснат на мощна вълна държавата, същото ще направи всеки жизнен роден и чужд бизнес.ВИЕ УБИВАТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС. Дори няма да сложа възклицателна, защото вече нямам емоции. ВИЕ ЩЕ ТВЪРДИТЕ СЛЕД ГОДИНИ, ЧЕ ЕТНОСЪТ НЕ Е БИЛ НА ВАШЕТО НИВО.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТСТВО, ПРОКЛЕТА ДА Е НИНОВА, МАНОЛОВА, ТРИФОНОВ И ХАДЖИТОДОРОВ!

19

Мики маймунът

преди 2 години

Бря, бря...Този откри топлата вода. Че кой не иска стабилно правителство от гражданите на България? Въпрос на знание и грамотност, а не като ИТН.Те са по смешни и от Тошко Африкански с бански.Повтарят се неща,като балкански папагали.Нищо, че в природата няма такива животни,но у нас си ги отглеждаме десетки години.

18

Анонимен

преди 2 години

До Аз не съм бойковистТи си просто един комунист.

17

Аз не съм бойковист

преди 2 години

и не съм герберист, аз съм един брой човек.

16

северозапад

преди 2 години

Какво стабилно правителство ,като всички са скочили от едни клони ,сега чалгара им подсвирква и подхвърля бананчета и си прави шоуто ..Същото ще е и в парламента джунгла с врякане ,крякане дърпане лапане докато се наместят .Кой от канещите се да лижат но на всяка цена да управляват е създал стабилност и доверие.Загубени години и гламав народ повярвал за пореден път си го заслужава.