32

15%

преди 2 години

Та не разбрах кои големи компании сме изпуснали?

31

Колкото политици,

преди 2 години

толкова "принципни различия".Появи се някой,оплюе старите,разруши делата им, уволни хората им,вади помпозни приказки,какви чудеса в името на БГ ще стори, но преди да ги направи,бива изхвърлен от политиката.След него остават само неприятни спомени,руини и разруха.А ние политически полунеграмотните,чакаме следващия месия,който да доразруши каквото(ако)е останало.Съединението прави силата?Хубав лозунг,разбит от партизанстващите политикани,крещящи свобода идемокрация.Хунвейбини и талибани.

30

Сат Н

преди 2 години

До 31 .... Къде прочете да съм критикувал Асен Василев за нещо бе, тьпак комунистически?

29

Анонимен

преди 2 години

До Сат НСатенчо, чалгарче сатенено, г-н Василев демонстрира едно рядкосрещано качество - принципност. Отказва се от висок пост, защото приемането му би означавало, че трябва да направи огромни компромиси със собствените си принципи. Нормалните хора ръкопляскат на такова поведение. Сатенените чалгари моментално го обръщат на плюене и приказки за *** произход. Това е хоризонтът им на мислене, нищо друго не могат да възразят...Съчувствия, Сатенчо. Бягай в чалготеката!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Малко верни неща има в поста ти.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако Борисов е пpocт..., как управлява 12 години, а "умниците" скимтяха гладни в опозиция? ----////----- Имаше доволно европари и не си беше показал рогата. След изборите 2017 видя, че върви надолу и го удари през просото.

26

ПРОБЛЕМА Е ДРУГ:

преди 2 години

НИКИ ВАСИЛЕВ НЕ Е ПО ВКУСА НА ФИГУРАНТА , ЗАЩОТО ИМА ДЯСНА ПОЛИТИКА И ТОЙ ГО ИЗРАЗИ ЯСНО НА БРИФИНГА!ОСВЕН ТОВА --НОМЕРА Е ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО , ЗА ДА СЕ СПЕЧЕЛЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ОТ ФИГУРАНТА ПРИ ИЗБОРИ --3 в 1 , И ЗА ДА СЕ ЗАБЪРКАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ....! ..АСЕН ВАСИЛЕВ , САМО ИЗПЪЛНЯВА ЗАРЪКИТЕ НА ФИГУРАНТА!

25

Анонимен

преди 2 години

Бих сложил този човек за премиер,а за вице Кирил Петков.Утре ще си тръгнат и ако пак слагат такива като Борисов и оная от Кърджали с пешеходката с килимите,жална ни майка!Със свещ ще ги търсите такива момчета дето работят истински за Родината!

24

Анонимен

преди 2 години

До Изпуснахме Кои са тези големи компании, които имат 750 милиона $ оборот в БГ?

23

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че в България най-важното дали си ляв или десен, хората са само пионки. Лявата политика достига само до вдигане на пенсиите, дясната - до намаляване на данъците. Странно защо в западните държави с "десни" политики данъците са по-високи, има пари за пенсионерите и икономиката върви.

22

Анонимен

преди 2 години

Безпринципните сте вие бе, пич. Вашите автобиоглафии да лъжливи, как човек да ви вярва? А, да, пр-стият български народ може

21

Анонимен

преди 2 години

Браво за принципната позиция на Асен Василев.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако Борисов е пpocт..., как управлява 12 години, а "умниците" скимтяха гладни в опозиция? Скоро няма да има премиер, който да е 1/10 успешен спрямо него...

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 *** е Тошко Африкански.

18

Анонимен

преди 2 години

Народът свикна на простаци като Борисов и сега нормалните им се струват неадекватни.Е така не са искали навремето чорбаджиите да си развалят рахата и да сменят османската власт.

17

Изпуснахме

преди 2 години

Големите компании. Защо да стоят в България при липса на всичко и 15% корпоративен данък.

16

Асан

преди 2 години

Бирника Спецов ше връща ли 1,5 милиона ДДС дето ги е краднал :)))

15

Истукан

преди 2 години

Знаете ли какво е одобрението в парламента и с какъв рейтинг се ползват Слави и Бойко? Според данните 70% не одобряват нито ИТН, нито ГЕРБ, а над 50% не одобряват никой.

14

Сат Н

преди 2 години

Гербавите ***, разбира се, са инструктирани да хвалят Василев, защото е отказал на ИТН. Довчера го плюеха, че се блещи и нищо не разбира.

13

Асан Василев

преди 2 години

Асан Чипоноското да не си е правил операция на носа? Резнали са му го, прилича на ***.