343

Падишаха

преди 2 години

Тия двамата е обида за мен да ги гледам

342

Славе е предател

преди 2 години

Анти ГЕРП и ДПС победи с над 65%....Ако победителя СЛАВЧЕ за втори път не се споразумее с другите победители за съставяне на правителство да бъде анатемосан и изхвърлен...

341

Не става без БСП

преди 2 години

Каквито и мечти да имат някои новородени, но и популистки партийки", каквито и желания да имат, какъвто и резултат да покажат на нови избори, даже и първи да са, пак ще трябва коалиция и пак трябва да се ориентират към един от двата бряга ГЕРП или БСП, а да ви видим сега кой бряг ще изберете и дали пак ще загърбите исканията на протеста за изчегъртване на бай0ня и пак ли ще откажете протегнатата ръка на БСП с които правехте 135 сигурни гласа в предишното НС за изгонването на байХ0я!!!!!Това искаше протеста та дори ако трябваше и с дявола да се съюзявате не само с БСП, която също е час

340

читател

преди 2 години

Автора на статията да си гледа работата.

339

Анонимен

преди 2 години

Браво на Тошко - направо разказа играта на жълтопаважната градска Шикария ! Или гласуват за правителството на ИТН или са със системните партии !!!

338

:)

преди 2 години

Тоя Тошко си в хубавец строен едър мъж. Не прилича на мини кукер. В лицето японски пекенез. Така че има право да дава естетически съвети на жени. Особено ако члена му е по голям от малкия ми пръст.

337

анализатор

преди 2 години

За какво да се извинява?Заради една озверяла герберастка баба Яга,която много отдавна е преминала границата на разумното и нормалното.Една баба Яга с просташко поведение?Не сте наред герберастки ***.Не знам какъв акъл трябва да има човек,за да е на страната на гробаджийте,които за 12 г. окрадоха и разсипаха държавата.

336

Анонимен

преди 2 години

Няма разлика между тона на ИТН и служебния кабинет. На тези избори се видя за първи път как някакво ръководство на върха сипе заповеди и очаквания, а някакви хора по места трябва да ги изпълняват на свой риск и със свои средства. Никога досега не е било така. Досега при всяка кампания всички нива на държавата са носели обща отговорност. Сега отговорността е за робите долу, а инициативата - на робовладелците горе, които "искат", "очакват", "настояват" и "ще проверяват".

335

АНАЛ ЛИЗ

преди 2 години

Очаквах от ИТН да са много по-интелигинтни, възпитани и културни. Най-накрая и ние да имаме политици от ранга на Кенеди.Получихме някаква пластмасова имитация.Той и Кенеди обяви програмата за кацане на Луната за да вдъхнови и тези решиха да фърчат у космоса ама... нереде Кенеди нереде... Слафчоу, Тошкоу... Слави си помисли, че изборите са Евровизия. Който спечели може да прави каквото си иска с наградата, демек власта. Защо не подложи на мини референдум правителството и др решения в интернет?

334

Хехе

преди 2 години

Зад двамата празноглави сладкодумници стои реклама на матраци ТЕД. Все ми се струва,че ИТН е партия-матрак,с която Някой упорито друса нас и държавата.

333

Мдааа

преди 2 години

Два часа слушахме какъв идеален министър председател изпускаме... Ми що не застана твърдо зад него, като е толкова добър, чалгарския страхливец? Нали е много смел!? И КОЙ ли му прасна един задвратник та обърна палачинката...

332

Анонимен

преди 2 години

Какво се оплакват журналистите? Така е с "партиите на протестите". Няма разлика с останалите две.

331

Анонимен

преди 2 години

Слави ще ви спасиииии . Неудачницииии. Вярвайте му.

330

Анонимен

преди 2 години

Но вие верно ли си мислите, че Слави ще клекне исе съгласи да преговаря с кариеристи и властолюбци само и само за да задържи властта. Грешите тотално. Добре дошли в Плевен дъгея и в Северозапада

329

112-то място

преди 2 години

Боже мой, тръгнали те след 12 години да питат и да се обиждат. А до сега къде бяхте бе ***? Тоя Банкя ви прави каквото си иска, траете като мишки, сега взели да се обиждат. За ИТН не ме интересува, ама на пресконференцията мисирките бяха мега некултурни, викат, кряскат една през друга, заяждат се, провокират. Питам се от къде изпълзяха след толкова години.

328

hoiiiii

преди 2 години

Благодаря за статията ви гн Попов.А до ревящите коментари а той е един. Нашите журналисти не са никак хапливи както са Италианските или Испанските но може и да станат поради кючекаджии като някои споменати по горе в статията.

327

Анонимен

преди 2 години

Тези лилипути само джипки и тикви им в главите.Много изчерпани, бе?Пресконференция трябваше да дадат,КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО. Днес не му беше.

326

анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОА Тошко сигурно звучи благородно и интелигентно като английската кралица.Езикът му е в пъти по-просташки от този на Борисов,който също не блести с много интелект.Но това лилипутче просто не трябва да се допуска до официалните медии.Устата му е помийна яма и бълва само цинизми и низости.

325

Анонимен

преди 2 години

За ИТН е по-важно, че една г-ца от рода Халваджиян ги харесва.И че имат най-вехтия депутат - Майка Зайка!

324

Анонимен

преди 2 години

Браво ,Сашко , браво Попов ! Ти ли си тежката артилерия и в теб ли е надеждата , ти да продължиш делото , щото на колегите ти "журналисти" нещо не им се получи на пресконференцията !Не знам дали си я гледал , но през щялото време едни и същи т.нар. журналисти задаваха , меко казано, uguomcku въпроси , надявайки се да объркат и дискредитират представителите на ИТН ! Е, не им се получи ! Сашко ,може да ти е мъчно ,може да ти са плаче ,но бокича е ИСТОРИЯ ,неприятна , разбира се !