21

Чичо

преди 2 години

Защо не публикуват данните на ръководителите(диспечерите) на полета.Това е боен самолет,не е лека кола да пътува,където си иска.

20

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртайте връзкарчетата на Радев и Янев от командния център! И да не натрапват секретарката - координаторка на Триморието...Пардон - една от многото предизборни активности на Радев!

19

Анонимен

преди 2 години

Браво! Най-накрая някой да каже истината! Лошото е, че сме много послушни и изпълняваме всякакви заповеди на "по-знаещите" ни западни партньори!

18

Анонимен

преди 2 години

Чия е грешката тогаз ? :)))

17

?!?

преди 2 години

Тъжно е да загубиш пилот и самолет. Безочие е, да не си признаеш, че при водената от вас стрелба е допусната фатална грешка! Мародерство е, да прехвърляте вината другаде. Криете и въртите вече месец истината, за да не оцапате имиджа на Радев. Няма достойнство във вас министре.

16

Бонго Бонго

преди 2 години

Уликите долу са унищожени допълнително.Дайте видео на намереното? Снимки? За да съглася, че не съм прав в размишленията си.

15

Ваня

преди 2 години

До 1-н-7: Ти защо не си станал шапкар?!

14

Бонго Бонго

преди 2 години

Така е, не е.Сега чакат на къде ще духне вятърът? за да кажат, да, удар с ракета е или удар с ракета. От Русия ли е или от Русия, тече разследване, тоест ако властта на Путин падне, веднага истината, но ако не падне, държат курса на Русия. Е, няма нищо един самолет е( така ще излезе накрая)

13

dakotabg

преди 2 години

Много ми е интерсно,как намериха кутията, а от толкав самолет-нищо...

12

Анонимен

преди 2 години

Вервам ти . Фаровете са изгаснали.

11

Анонимен

преди 2 години

Оставка на генералската хунта ! Най-нагло и лицемерно използват убийството на подполковник Терзиев за да дрънчат пари, като се знае, че не липсата на пари, а некадърността на генералите е причината армията да е но дъното на Черно море.

10

Сланина и зурла

преди 2 години

Приятелски огън от нато.То ясно!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Даите им пари

8

Анонимен

преди 2 години

Продължават да гнявят на тема какво не е причинило катастрофата. Кажете какво я е причинило. Дори КАТ са по-бързи от военно министерство. Ако не могат да съчинят друго, пишат несъобразена скорост. Тук този номер няма да мине, имаме изправна машина и квалифициран пилот, кажете кой го свали.

7

1-н

преди 2 години

Щом не е виновен пилота явно е виновен некой голем шапкарски болт...кой е болта се питам аз...министерин, командващ, голем началник генерал, кой...или некой редник ще да е...или кака стрина от гарнизонната лафка

6

Анонимен

преди 2 години

трябва да купим нови машини за гласуване, за да изясним какво се е случило

5

ПроСоТо

преди 2 години

Това изявление на г-н Министъра е добро...Лошото е,че както ПОНЕ НА МЕН ми намирисва,подгряват обществото за версията.."Руски дефект на руската машина"...Защото едва ли ще си признае,че самолета е СВАЛЕН,"отстрелян" от наши "Бойни другари от Учението",дали нарочно,дали по грешка!...Да не забравяме,че същия многоуважаван г-н министър едва ли не се ИЗВИНИ на краварските войници за нахлуването им в оная фирма!..

4

Мда

преди 2 години

Този министър защо не спре да дрънка...комплексна грешка означава, че и пилотът е сгрешил!

3

Щерю

преди 2 години

Американските братя са изпитали новото си секретно мини-скаларно оръжие (сега най- новите оръжия на военните в света са т.н. "скаларни оръжия" - та затова и климата на Земята полудя) и самолетът на Терзиев буквално се е разпаднал във въздуха...

2

Анонимен

преди 2 години

накрая ще се окаже че е изгаснал двигателя и пилота слязъл да бута...