64

Анонимен

преди 2 години

Това е публикувано в секция крими??? Вие нормални ли сте. Китай е суверенна държава, Си Дцзипин е нейният президент... какво крими???

63

Анонимен

преди 2 години

Работил съм за комунист собственик на частна фирма в България. Еми няма по див капиталист от него. На практика нашите комунисти са с мислене на патриархален капиталист от миналия век.

62

Анонимен

преди 2 години

До BulgaroНе се развива заради комунизма Китай, просто запада реши да си изнесе заводите там за по евтина работна ръка. Самия комунизъм както и демокрацията се прави от хора, при нас всичко бе станало разграден двор през 70- 80-години на миналия век, крадеше се на поразия, от най-ниското до най-високото ниво. Китайците явно не допускат това да се случи и затова имат успехи.

61

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на всеки комунистически диктатор

60

Bulgaro

преди 2 години

...KOMUNIZMA ...KITAYSKIYA NAROD .....SA OBRECHENI NA USPEH! ...EDIN PRIMER MNOGO POKAZATELEN!...1970...KITAY BE S BRUTEN NACIONALEN PRODUKT PO MALUK ..OT TOVA NA PORTUGALIYA! ....DNES TE SA NAY GOLEMIYA IZNOSITEL I NAY BURZO RAZVIVASHTATA SE IKONOMIKA! ....KITAY ZAVLADYAVA S KOLUNIZMA ....DIVIYA KAPITALIZAM! ...V KITAY NEMA BEDNI RABOTESHTI! ..

59

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел си имаме комисариат по ценностите, също както имаше ЧК в Москва.И Симо искаше да си сменим чипа и да станем като европейците.Та не виждам разлики с Китай.ПП. В демокрациите почнаха да забраняват референдумите, където въобще ги е имало.

58

Анонимен

преди 2 години

Ми те и в Брюксел искат същото и вече са го постигнали в западния ЕС и сега се опитват да промият и източния. ПП. Победата на ИТН е резултат от 14 годишното европейско промиване.

57

Bulgaro

преди 2 години

....KITAYSKATA KOMUNISTICHESKA PARTIYA DOKAZA I RAZBI MITA ZA :LOSHITE KOLUNISTI I POLITIKATA IM! ...KAPITALIZMA AGONIZIRA.....VSE POVECHE RABOTESHTI BEDNI !.....

56

Анонимен

преди 2 години

На Запад им се искат някои неща - цветни революции, които разрушават и хвърлят в хаос цели държави. Иска им се и в Китай така да стане, но Мечо Пух не дава; Какво разочарование. Китайският дракон върви напред и никой не може да го спре да стане първа сила в света

55

Анонимен

преди 2 години

Никой не си е представял, че 1,5 млрд народ може да се управлява с демокрация.И 6 млн. не могат между другото, видно от нас.

54

обикновен пияница

преди 2 години

хе-хе, От баба ми знам една поговорка - от пияния дори и лудия бяга, но добре че аз съм кротък, освен в случаите когато ми свърши бутилката, а друга няма наоколо.

53

Ляв+

преди 2 години

В общи линии, идеологическата пропаганда е необходима за борба с враждебната западна демагогия. Най-важното е обаче как се подава информацията, а комунистите обикновено мислят, че трябва да я наливат като с фуния - колкото повече сипват - по-добре. Да, ама не. Навремето като ни учеха, че Западът е колониализъм, империализъм и милитаризъм защо не повярвахме? Вижте каква е пропагандата на Запад: те не възхваляват непрекъснато системата си - те просто постоянно показват недъзите на другите общества

52

пияница мистик

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 === Че повечето пишещи тук са наистина много пр0сти е неоспорим факт, но ти си и чисто луд :)))

51

Асан

преди 2 години

Скоро и целия свят :))

50

др0гаре биФши ЗКпЧ

преди 2 години

та....познато а?

49

МИЛЕН

преди 2 години

и Бойко Борисов го искаше същото като този ***

48

Анонимен

преди 2 години

Да им слага чипове другара Дзипин и ще го постигне.

47

Асан

преди 2 години

От дойче веле ли го преписахте :)))

46

.

преди 2 години

Си Дзинпин да ходи при Мао кучето!

45

Анонимен

преди 2 години

Значи нещата там вървят зле. Е, радвам се!