81

До 90

преди 2 години

Я вземи да прочетеш статията първо. Ако трябва и втори път, че да схванеш.

80

Анонимен

преди 2 години

Аз пък изкарах грипчето в къщи с чайчета, може да се каже средно тежко, защото и по-лоши грипове сме карали. После имах нещо като въпросния дълъг ковид - задух, умора, и т.н., но пих големи количества вит. Ц и за два дни се оправих. Ако напиша колко грама вит. Ц изпих, тролът дето се върти в темата много ще пищи и няма да може да спи от ужас, затова ще го пропусна.

79

Анонимен

преди 2 години

Българинът има една приказка-"Едене и пиене му е майката!" и после-този Ковид му "докара" кръвно,тахикардия,бъбречни проблеми....Не,ти сам си ги докарал и сега короната ти е виновна.Айде,пий един аспирин протект,че е важно нали?

78

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм на 57г.Изкарах го средно-тежко в къщи с 4антибиотика и двойна пневмония,7-8кг надоло.Спортувам колоездене от години и на втория месец дори участвах в състезание за ветерани.Нямам проблеми.Всичко е в главата или в предишни хронични болести .

77

До 75

преди 2 години

Нямам нито ковид, нито постковид, нито long covid . Ваксинирана съм.

76

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 30 години и след леко прекаран Ковид имам пароксизмална тахикардия, пулса ми на моменти е до 180-190, на бета-блокери съм сега, на 30 години на бета-блокер не е добре, до 60 ще съм унищожил всички бета рецептори в тялото ми. Не е шега работа, не ми се боледуваше от Ковид изобщо, нищо че беше леко. Ама и от ваксината ме е страх

75

Анонимен

преди 2 години

Тия с дългия ковид да ги ваксинират на 4 месеца за по сигурно че са си изпатили да не ги повтаря!

74

тъй-тъй

преди 2 години

закръглете ги направо на 2000 симптома, за да е по-внушително и обявете лечението им до живот

73

Шаши

преди 2 години

Има ли някой план на заразяването? Да планираме отпуските през Август. Все някой Ковид *** трябва да знае.

72

Кофид е измама

преди 2 години

Пандемия няма, има пЛандемия

71

Анонимен

преди 2 години

До 67 Какво си се разпенил бе, ***?

70

Анонимен

преди 2 години

До 69 Ми нахакай си ваксето и да ти занулим кръвното да не го мислиш повече

69

Анонимен

преди 2 години

След като 30% отключват дълъг ковид, значи минимум 100 000 българи страдат в момента . Поне заради тях, с една нормална човешка емпатия към засегнатите и мъчещите ни се сънародници, спрете да пишете тия гадни глупости тука.

68

Анонимен

преди 2 години

До Се 67, релевантно ако се появи по опасен вирус от тоя ковид, то и ти другарю юрист ще гушнеш букета. Хората може и да ги лъжат няколко, но не повече от всички. Релевантно ми се струва, че трябва да си лекуваш бесовете.

67

В ДНК на днешния

преди 2 години

българин са дълбоко загнездени крадливост+предателство.Адекватното решение Военно положение.

66

Сто

преди 2 години

На 34 съм, след прекаран ковид в лека форма отключих практически веднага високо кръвно и така вече десет месеца. Преди това подобни проблеми не съм имал въобще.

65

С2Н5ОН ваксина ми е

преди 2 години

отлежала най-любима.

64

Ce

преди 2 години

Да ви *** мамата на всички разбирачи в коментарите, дано да се появи още по-опасен вариант и да измрете, д*ба и антиваксърите ви мало*мни. Хора нямащи релевантно образование да спорят с учени и да рецитират някакви конспирацийки, много сте жалки отстрани

63

Брюкселски Улук

преди 2 години

Ний,депутатите от брюкселския парламент Твърдо заставаме зад твърдия и дълъг ковид споделен от най малко 15 реципиента!!

62

Ваксин Ковидов

преди 2 години

А ве , още някой вариант няма ли да измислите?