83

До 90

преди 9 месеца

Я вземи да прочетеш статията първо. Ако трябва и втори път, че да схванеш.

82

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък изкарах грипчето в къщи с чайчета, може да се каже средно тежко, защото и по-лоши грипове сме карали. После имах нещо като въпросния дълъг ковид - задух, умора, и т.н., но пих големи количества вит. Ц и за два дни се оправих. Ако напиша колко грама вит. Ц изпих, тролът дето се върти в темата много ще пищи и няма да може да спи от ужас, затова ще го пропусна.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Българинът има една приказка-"Едене и пиене му е майката!" и после-този Ковид му "докара" кръвно,тахикардия,бъбречни проблеми....Не,ти сам си ги докарал и сега короната ти е виновна.Айде,пий един аспирин протект,че е важно нали?

80

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък съм на 57г.Изкарах го средно-тежко в къщи с 4антибиотика и двойна пневмония,7-8кг надоло.Спортувам колоездене от години и на втория месец дори участвах в състезание за ветерани.Нямам проблеми.Всичко е в главата или в предишни хронични болести .

79

До 75

преди 9 месеца

Нямам нито ковид, нито постковид, нито long covid . Ваксинирана съм.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм на 30 години и след леко прекаран Ковид имам пароксизмална тахикардия, пулса ми на моменти е до 180-190, на бета-блокери съм сега, на 30 години на бета-блокер не е добре, до 60 ще съм унищожил всички бета рецептори в тялото ми. Не е шега работа, не ми се боледуваше от Ковид изобщо, нищо че беше леко. Ама и от ваксината ме е страх

77

Анонимен

преди 9 месеца

Тия с дългия ковид да ги ваксинират на 4 месеца за по сигурно че са си изпатили да не ги повтаря!

76

тъй-тъй

преди 9 месеца

закръглете ги направо на 2000 симптома, за да е по-внушително и обявете лечението им до живот

75

Шаши

преди 9 месеца

Има ли някой план на заразяването? Да планираме отпуските през Август. Все някой Ковид *** трябва да знае.

74

Кофид е измама

преди 9 месеца

Пандемия няма, има пЛандемия

73

Анонимен

преди 9 месеца

До 67 Какво си се разпенил бе, ***?

72

Анонимен

преди 9 месеца

До 69 Ми нахакай си ваксето и да ти занулим кръвното да не го мислиш повече

71

Анонимен

преди 9 месеца

След като 30% отключват дълъг ковид, значи минимум 100 000 българи страдат в момента . Поне заради тях, с една нормална човешка емпатия към засегнатите и мъчещите ни се сънародници, спрете да пишете тия гадни глупости тука.

70

Анонимен

преди 9 месеца

До Се 67, релевантно ако се появи по опасен вирус от тоя ковид, то и ти другарю юрист ще гушнеш букета. Хората може и да ги лъжат няколко, но не повече от всички. Релевантно ми се струва, че трябва да си лекуваш бесовете.

69

В ДНК на днешния

преди 9 месеца

българин са дълбоко загнездени крадливост+предателство.Адекватното решение Военно положение.

68

Сто

преди 9 месеца

На 34 съм, след прекаран ковид в лека форма отключих практически веднага високо кръвно и така вече десет месеца. Преди това подобни проблеми не съм имал въобще.

67

С2Н5ОН ваксина ми е

преди 9 месеца

отлежала най-любима.

66

Ce

преди 9 месеца

Да ви е*а мамата на всички разбирачи в коментарите, дано да се появи още по-опасен вариант и да измрете, д*ба и антиваксърите ви мало*мни. Хора нямащи релевантно образование да спорят с учени и да рецитират някакви конспирацийки, много сте жалки отстрани

65

Брюкселски Улук

преди 9 месеца

Ний,депутатите от брюкселския парламент Твърдо заставаме зад твърдия и дълъг ковид споделен от най малко 15 реципиента!!

64

Ваксин Ковидов

преди 9 месеца

А ве , още някой вариант няма ли да измислите?