103

Анонимен

преди 10 месеца

Мозъчна мъгла? това медицински термин ли е?

102

Анонимен

преди 10 месеца

...Дори жестомимичния превод в ефир предполагам че се използва с тази цел хората да повярват конкретно че има ковид пандемия и че трябва да се ваксинират.

101

Лекар

преди 10 месеца

Има хипотеза за дългия ковид, че се държи на автоимунен енцефалит, отключен от вируса. Познай дали витамин С ще може да те излекува от това ! Друга причина може да е хронична вирусна инфекция. Тялото не може да изчисти от всички вирусни частици. В тоя случай помага ваксинацията. Има вече две големи клинични проучвания в тая област, в Англия и Швеция. При всички случаи се консултирйте със специалист по въпроса , за изследвания и лечение/рехабилитация.

100

Iordan Ivanov geolog

преди 10 месеца

напомням че провеждащи терора ползват дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия за тежко увреждане чрез проникващо облъчване на милиони с рекламна за ваксините цел.СЛед писмо до китайския президент с доклад за този тип оръжия Китай блокира диверсията/вижте оръжие BLock life suport systems from hospital Whan China.

99

KIBER TEROR ima

преди 10 месеца

Тази исключително нагла диверсия рекламирана като КОВИД се рповежда чрез обемно обсебване на подставени на власт.Службите за борба с терора и диверсиите не си мръднаха малките пръсчета да заловят терористи ползващи кибер терор .Това става след провалени няколко подобни нагли диверсии рекламирани като A|SARS,MERS<SWINEFLu,BIrdflu..

98

Анонимен

преди 10 месеца

Спорта помага да не се утаява кръвта,което спомага за транспортиращото вещество-оксид някакъв да пренася частиците на"вируса" до целта - мозък.Затова бяха затворени спортните зали и за бодибилдинг,както и парковете.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Биологично оръжие с химическа пневмония и отечки в главни органи и системи.Организъм прихванат от нано частици.Ваксинирай се!

96

Един от Юг

преди 10 месеца

Нели, мани го тоя ковид бе...я напиши нещо за долния диктатор фашист Тръмп дето изяждал по две три ЛГБТ деца за закуска!Много време мина не си писала за него и ще го забравим! Може нещо да напишеш и за великия политик Джо който сложил Путин на колене!Имаме нужда от малко комедия!

95

Анонимен

преди 10 месеца

Добавям 201 - симпром:Пия 9-та бира и не мога да изтрезнея.Явно е Ковид.

94

Анонимен

преди 10 месеца

До 106 Що бе, като напишат "дългия" в коментарите става по-голям майтап. Нека си го пишат така! Иначе ще е скучно.

93

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да се нарича продължителен ковид грип а не дългия ковид но медиите толкова си могат толкова са учили недоучили. Да са живи и здрави.

92

Анонимен

преди 10 месеца

До 99 Е да де, това е идеята. А при някои случаи имаш нужда от повече вит. С. Тогава ако пиеш "препоръчителната дневна доза" или два-три пъти повече, няма да ти свърши никаква работа.

91

Анонимен

преди 10 месеца

До 99 имам малко витамин Ц за изхвърляне. ще го поемеш ли?

90

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 91.. Витамин С се усвоява в организма само толкова колкото е нужно. Това е единствения витамин който се изхвърля от организма ако е над нормата. И десет дози да изпиеш все тая, организма ще си вземе необходимото количество а излишното ще изхвърли. При другите витамини не е така и трябва да се внимава да не се предозира защото се натрупва, но при витамин С излишното се изхвърля това е.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Най сетне поне на първо четене така наречените учени се сетиха че трябва да се говори за лечение а не да се пропагандират ваксини и да се налага ваксиниране. Изхода е в намиране на методи за лечение.

88

Аз

преди 10 месеца

Срещнах Ковид-а февруари месец. Карах го у дома с аспирин, сироп за кашлица, а на 10-я ден опрях до антибиотик за 7 дни. Един месец по-късно кръвните изследвания, на сърце и бял дроб бяха в норма. На 44 г. съм, спортувам редовно и без придружаващи заболявания.Вече изследванията показват, че дори и ваксинираните с придружаващи заболявания нямат силен имунитет. Всичко е до имунна система, грижете се за нея, за да ви помогне когато се налага.

87

Фармаковид е вируса

преди 10 месеца

създаден от сатанист.

86

дабе

преди 10 месеца

Само самолетните катастрофи не са обявени за симптоми на кромид. Тези ни мислят за им-бецили.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Постковид е до 3 месеца след боледуването . Дългия ковид е след третия месец. Колко дълго, още никой не знае. Някои не са се оправили още от 1,5 година.

84

Анонимен

преди 10 месеца

Абсолютно е вярно. Аз 6 мекеца се борих с това.Чак след това започнах да приличам на себе си