101

Анонимен

преди 2 години

Мозъчна мъгла? това медицински термин ли е?

100

Анонимен

преди 2 години

...Дори жестомимичния превод в ефир предполагам че се използва с тази цел хората да повярват конкретно че има ковид пандемия и че трябва да се ваксинират.

99

Лекар

преди 2 години

Има хипотеза за дългия ковид, че се държи на автоимунен енцефалит, отключен от вируса. Познай дали витамин С ще може да те излекува от това ! Друга причина може да е хронична вирусна инфекция. Тялото не може да изчисти от всички вирусни частици. В тоя случай помага ваксинацията. Има вече две големи клинични проучвания в тая област, в Англия и Швеция. При всички случаи се консултирйте със специалист по въпроса , за изследвания и лечение/рехабилитация.

98

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

напомням че провеждащи терора ползват дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия за тежко увреждане чрез проникващо облъчване на милиони с рекламна за ваксините цел.СЛед писмо до китайския президент с доклад за този тип оръжия Китай блокира диверсията/вижте оръжие BLock life suport systems from hospital Whan China.

97

KIBER TEROR ima

преди 2 години

Тази исключително нагла диверсия рекламирана като КОВИД се рповежда чрез обемно обсебване на подставени на власт.Службите за борба с терора и диверсиите не си мръднаха малките пръсчета да заловят терористи ползващи кибер терор .Това става след провалени няколко подобни нагли диверсии рекламирани като A|SARS,MERS<SWINEFLu,BIrdflu..

96

Анонимен

преди 2 години

Спорта помага да не се утаява кръвта,което спомага за транспортиращото вещество-оксид някакъв да пренася частиците на"вируса" до целта - мозък.Затова бяха затворени спортните зали и за бодибилдинг,както и парковете.

95

Анонимен

преди 2 години

Биологично оръжие с химическа пневмония и отечки в главни органи и системи.Организъм прихванат от нано частици.Ваксинирай се!

94

Един от Юг

преди 2 години

***, мани го тоя ковид бе...я напиши нещо за долния диктатор фашист Тръмп дето изяждал по две три ЛГБТ деца за закуска!Много време мина не си писала за него и ще го забравим! Може нещо да напишеш и за великия политик Джо който сложил Путин на колене!Имаме нужда от малко комедия!

93

Анонимен

преди 2 години

Добавям 201 - симпром:Пия 9-та бира и не мога да изтрезнея.Явно е Ковид.

92

Анонимен

преди 2 години

До 106 Що бе, като напишат "дългия" в коментарите става по-голям майтап. Нека си го пишат така! Иначе ще е скучно.

91

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се нарича продължителен ковид грип а не дългия ковид но медиите толкова си могат толкова са учили недоучили. Да са живи и здрави.

90

Анонимен

преди 2 години

До 99 Е да де, това е идеята. А при някои случаи имаш нужда от повече вит. С. Тогава ако пиеш "препоръчителната дневна доза" или два-три пъти повече, няма да ти свърши никаква работа.

89

Анонимен

преди 2 години

До 99 имам малко витамин Ц за изхвърляне. ще го поемеш ли?

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91.. Витамин С се усвоява в организма само толкова колкото е нужно. Това е единствения витамин който се изхвърля от организма ако е над нормата. И десет дози да изпиеш все тая, организма ще си вземе необходимото количество а излишното ще изхвърли. При другите витамини не е така и трябва да се внимава да не се предозира защото се натрупва, но при витамин С излишното се изхвърля това е.

87

Анонимен

преди 2 години

Най сетне поне на първо четене така наречените учени се сетиха че трябва да се говори за лечение а не да се пропагандират ваксини и да се налага ваксиниране. Изхода е в намиране на методи за лечение.

86

Аз

преди 2 години

Срещнах Ковид-а февруари месец. Карах го у дома с аспирин, сироп за кашлица, а на 10-я ден опрях до антибиотик за 7 дни. Един месец по-късно кръвните изследвания, на сърце и бял дроб бяха в норма. На 44 г. съм, спортувам редовно и без придружаващи заболявания.Вече изследванията показват, че дори и ваксинираните с придружаващи заболявания нямат силен имунитет. Всичко е до имунна система, грижете се за нея, за да ви помогне когато се налага.

85

Фармаковид е вируса

преди 2 години

създаден от сатанист.

84

дабе

преди 2 години

Само самолетните катастрофи не са обявени за симптоми на кромид. Тези ни мислят за им-бецили.

83

Анонимен

преди 2 години

Постковид е до 3 месеца след боледуването . Дългия ковид е след третия месец. Колко дълго, още никой не знае. Някои не са се оправили още от 1,5 година.

82

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно е вярно. Аз 6 мекеца се борих с това.Чак след това започнах да приличам на себе си