10

Анонимен

преди 2 години

Другари чалгари, избрахте си мутрите сега модела бил на Борисов. Абе вие, че нямате акъл нямате, но си гледайте Славчо стига с този Борисов.

9

Анонимен

преди 2 години

В момента Слави се държи като ранният Ким Чен Ун,но ако продължава така ще свърши като Чаушеску ми се струва...

8

Калеко Алеко

преди 2 години

Действията на славунчо не подлежат на някакво логическо или разумно обяснение и са подчинени изцяло на хазартен принцип ... тоест за да могат да се анализират по някакъв начин ще трябва се пророкуват на принципа на зара или на максимата "Тука има - тука нема" ... !!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако следва Борисов,трябва с един гранатомет да ''самоубие'' някой човек в къщата му!

6

Нужен е диалог

преди 2 години

В паралелният свят, в който живеят Слави, Тошко и т.н. разговорите между партиите са категорично забранени. Всеки диалог е задкулисна договорка. Слави копира ранният Борисов. В първият си мандат Бойко също беше голям борец със задкулисието и направи правителство на малцинството. Може ли Слави да е по-малко баш-бабаит от Бойко? Но Бойко имаше стотина депутати. Да видим как ИТН ще получат подкрепа за правителството си в НС. Дано да си е взел поука от първият опит.

5

Анонимен

преди 2 години

Ккъв модел следва тоя, Бойко си стана премиер. Дългия чалгарин му се играе на кукловод ама куклите нещо взеха да се дърпат.

4

Анонимен

преди 2 години

Отново не гласувайте ,стойте си в къщи и ще ви управляват ето такива недоразумения ,ама няма да пищите и да плачете ,овце български!

3

ББ

преди 2 години

Борисов следва модела на Слави в последните 12 години. В това шоу Слави превъзняся мутризма и тарикатщината. Докато Слави говореше - Борисов действаше. Сега Слави поема нещата в свои ръце и ще покаже мутризъм и простащина в нови, невиждани досега размери.

2

ХАХАХА

преди 2 години

НИЩО НЕ СЛЕДВА БОКО ПОНЕ СТАНЕ ПРЕМИЕР И БЕШЕ НАЙ-ОТПРЕД СЛАВЧО СЕ КРИ КАТО МИШОК ДВА МЕТРА МИШО СЪРЦЕ

1

Анонимен

преди 2 години

Учиндолския настъпа мотиката сега въпроса е колко пъти отново ще я настъпи.