30

Анонимен

преди 2 години

Кой ще е следващият кандидат за министър-председател на ИТН? Аз залагам на Мая Манолова.

29

Анонимен

преди 2 години

кой създаде партията Излъгах този народ стана ясно с програмата и и с кандидатите и за правителство, понеже не стават за пред народа, обявени след изборите. Смяната на известните корупционери с """""нови лица""""" е маньовър отново на КОЙ. Тежко на България.

28

българин

преди 2 години

Слави,ще съумее да се изгради като политик! Мутрата как успя да се затвърди като крадец? Слави няма да краде! По важното е друго.Мутрата падна! Но следващите избори, ГЕРБ ще оредеят още! Свършени са!-:)

27

Скрий са ма

преди 2 години

До Слави Номер 1 БелослаФчо тебе не може да оправи, щото му го нема никакъв. Злобен, Им Пот Ентен, комплексиран.Вземи си го дОма!Тежко и горко на децата на България, щом дърт ерген ще определя бъдещето им.

26

Анонимен

преди 2 години

Патеричов не е в състояние да води диалог, защото непрекъснато трябва да звъни на създалите партията му олигарси и ще стане за смях. Още повече не може да нводи диалог на живо пред народа, защото всички ще видят колко не е учен и изпразнен от българофилство.

25

Анонимен

преди 2 години

слави трифонов, малките букви не са случайни удари дъното. С правителството което издевателски натресе на България, той покача, че е на КОЙ. Сега и с новото си правителство, показва, че ще е пак на Кой С НЕПРОМЕНЕНИТЕ ПРИОРИТЕТИ НА КОЙ, А ИМЕННО, ОБЕДНЯВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, СЪКРАЩЕНИЯ, ПРИ КОИТО МАЛКОТО НЕКОРУМПИРАНИ В ДЪРЖАВНИЯ АПАРАТ СИ ТРЪГВАТ И НА ТЯХНО МЯСТО СА НАЗНАЧАВАТ КОРУПЦИОНЕРИ НЕГРАМОТНИЦИ. ТОВА Е ПРОГРАМАТА НА КОЙ ДА СЕ СРИНЕ БЪЛГАРИЯ ДО НОВИ ДЪНА! ГЛАСУВАШ ЗА СЛАВИ ПОЛУЧАВАШДП

24

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕДВАЩИЯ ХОД НА СЛАВИ ТРИФОНОВ ТРЯБВА ДА Е НАМАЛЯВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ НА 1 ЛЕВ И ТАКА ВСИЧКИТЕ ТЕЯ ПЛАТЕНИ ПОЛИТОЛОЗИ И ЕКЗИТПОЛОВЕ ЩЕ СЕ СВЕДАТ ДО МИНИМУМ!

23

Слави Номер 1

преди 2 години

Слави е феномен за българската нация. Само той и ИТН могат да оправят държавата. Завинаги имат пълната ми подкрепа. Заради хора като Слави аз съм горда, че съм българка. Успех !

22

Пазете Бойко

преди 2 години

Пазете Бойко. Само той е достатъчен за да ликвидира ГЕРБ като партия. А Слави има време да премисли и да направи правителство, което да получи подкрепа.

21

Анонимен

преди 2 години

Чалгарчета как сте днес.....

20

АнонимеН

преди 2 години

АМАН ОТ ТИЯ ПЛАТЕНИ ПОЛИТОЛОЗИ НА ХРАНИЛКА

19

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще дойде горския или от изток или от юг и ще реши проблема !

18

Слави

преди 2 години

направи правилен ход с това изненадващо предварително предложение, както и с мълчанието си миналия път. Сега направи възможно евентуалните му съучастници да реагират и се осветлят намеренията и целите си. Това ще е полезно за да знае доколко може да им се има доверие и за какво са отишли в НС. Не само това - те се осветлиха в публичното пространство. Патетичните фрази вече нямат значение, а само ножа зад гърба, който са готови да забият и лакомията за порции. Ще има ли нова Тройна коалиция?

17

Анонимен

преди 2 години

Когато се повиши някаква цена другарите вият като линейки, а сега всичко се повиши и пенсиите се намалиха и си траят като комунист на разпит. Жалки хора, които си заслужават мизерията.

16

бай Лазо

преди 2 години

Пресконференция ще ми дава тоя мypyк...Да си нарамва пapцалите и на ceло у Учиндол!

15

Пак юпита?

преди 2 години

До Анонимен 14: Не е проблема във виртуална връзка с ДПС. По времето на НДСВ беше в екипа от юпита, който продаде електроразпределителните дружества. И сега когато плащаме ток, плащаме и на тях. Освен това екипът продаде БТК на такава цена, че я препродаваха след това няколко пъти с печалба без да вложат нищо. Сега какво ще продадат - държавната банка за възстановяване и развитие (голям хонорар ще падне) и още - концесии за магистралите. И ще плащаме като минаваме по тях

14

Анонимен

преди 2 години

Не вдигайте на непознати номера !!!!Търсят министър !

13

Сократис

преди 2 години

Не съм убеден, че тези решения ги взима Трифонов! Той, по-скоро е лицето на ИТН, а зад предложенията му, прозират мераци и на ДПС, и на някои бивши от НДСВ, и откровено глупави предложения, които вероятно са негови и на придворните му сценаристи. Защо никой не коментира екзотичното предложение за министър по ромските въпроси?! С какво са те по-специални, за да се занимава с тях министерство-разбирайте да се изсипват средства в каца без дъно? И много още въпроси, но тук коментарите са ограничени

12

Анонимен

преди 2 години

Разликата между Борисов през 2009 и Слави са огромни. Борисов веднага по цялата отговорност и седна на премиерския пост във време на жестока финансова криза.. Сега Слави си играе някаква игра, но без да поема лична отговорност - той иска да мил на хората и ако посочените от него управници са сполучливи ще се бие по гърдите, а иначе един ритник и другите да дойдат - явно си вярва, че като сочи и сам не се набута ще се опази имиджа си жестоко се лъжи. Българския народ не обича политиците...

11

Анонимен

преди 2 години

Значи с Мая Манолова и Татяна Дончева може, а с Николай Василев не може. НДСВ е нещо лошо, а БСП е нещо добро. Слави да предложи Мая Манолова за министър-председател и да гледаме след това шоо.