239

Предател

преди 2 години

Какъв доле.н тип трябва да си, за да предадеш много близък семеен приятел? Вижда се, че бълват лъжи и очернят старите управляващи. Колкото повече го правят, излизат повече гнусни неща за тях. Аз министър, който предава най-близките си хора в името на властта и черен ПР, НЕЕ искам да ме управлява. Това е човек без морал и ценностна система. И запомнете, за корупция трябват ДВАМА. Като е бил болен, не искал да плаща, хубаво му било индивидуално внимание и скъпи лекарства, защо не ПЛЮ тогава?***

238

Анонимен

преди 2 години

Т.е направили са нещо нередно и сега какво.....

237

Стоян

преди 2 години

До ГерманецНе пич, гледа уморено. Защото за разлика от много хора този човек не спира да работи. Съмнявам се ти или много от моралистите, които го критикуват да имате такива кръгове под очите. Прибираш ли се на време от работа ? Щото той не го прави. Събота и неделя почивка имаш ли ? Щото той няма. Не иронизираш правилния човек. Той е един от потърпевшите от калпавата здравна система, както и всички ние. Други са виновните за тия безумия !

236

мак

преди 2 години

Системата принуждава някои да правят шашми, така ли? Колко пъти лекарската гилдия е протестирала пред министерството, президентството, мин. съвет, касата, за да се променят нещата не само за заплати? Защо чиновник определя, че даденото заболяване трябва да се лекува 3 дни и нито минута повече? Хората са различни, организмите също, за един стигат 3 дни, за друг са нужни 6. Пътеки, лимити за направления, профилактика, оправете ги тези неща.

235

Германец

преди 2 години

Гледа уплашено. Знае, че са го хванали с ръка в кацата с мед и дните му са преброени. Така трябва :)

234

Анонимен

преди 2 години

Д-р Хаус, българин не му се плаща за медицинско обслужване. На него му се вижда че е по-добре да плати и дори да остави бакшиш на фризьор, бръснар, козметик но за лекар кой знае защо - не. Това не е от социализма остатък. Мисля че освен държавата и съсловието има вина

233

1212

преди 2 години

До чичото Щеше да ги ПЛАЩА, ако НЕ БЕШЕ хоспитализиран. За това му е предложено да бъде хоспитализиран, той отказва да лежи реално, но не отказва да е хоспитализиран по документи. Кое не е ясно?

232

Анонимен

преди 2 години

Фарс! "Ама, моята злоупотреба е от добро сърце като услуга. Пък те проверки ще ми правят."За да се изкорени корупцията май ще трябва половината държава да вкараме в затвора.

231

:)

преди 2 години

Аре, и да не би да не знаем какво се случва. Фиктивното лежане в болница е практика. Във ВСЯКА болница е практика. Да ти пишат друга диагноза по дгруга клинична пътека също е стара практика. Никой от хората не се оплаква ЩОТО СМЕ ОВЦЕ ТОЛЕРИРАЩИ КОРУПЦИЯТА за да ни ЛЕКУВАТ и запазят кожата. Няма избор - или те лекуват и си траеш или се бонтуваш ама после не знаеш.

230

Ами оставка

преди 2 години

Щом диагнозата е фалшива, значи доктора е съставил документ с невярно съдържание.НК има хубави текстове там -прокуратурата да действа

229

Анонимен

преди 2 години

Скъпите изследвания обикновенно са за познати! Повечето лекари специалисти, се правят на интересни и даже направление за друг лекар не ти дават, а те пращат при личния! В Болница Тина Киркова в София все цитонамазки те са платени, а ти се полагат по здравна каса.

228

Ало

преди 2 години

Журналиста!Лъжа е заглавието.Оператора по БНТ даде отблизо епикризата.Лекарят се позовал на клинична пътека с наличен код, за да направи изследвания за постковид усложнения.До момента няма клинична пътека с код за такива изследвания.В епикризата е написана диагнозата, но не е цироза, както твърди Кацаров.Цироза пише в названието на клиничната пътека и то накрая в скоби, а не в заключението какво е установено.

227

чичото

преди 2 години

Не стана ясно ,защо като е бил хоспитализиран е трябвало да плаща скъпи изследвания.Та се наложило да лъжат с диагноза. Нали в болница лежащите на плащат . Нещо не е ясно . НО ДОКАТО ИМА КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ И ОТ ТАМ ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В БОЛНИЦИ ,ШМЕКЕРИИ ЩЕ ИМА МНОГО ,ЗАЩОТО ЧОВЕК е А Л Ч Е Н и ТУК ХИПОКРАТ не важи!!!

226

Старата сова

преди 2 години

До. 2141212преди 23 минутиСигурно е точно така но аз отидох там по препоръка на Държавната болница и разбирате, че а нелекото положение, в което човек се намира нямаше много време да съобразявам и да чакам държавната болница. Парите са за това за да помогнат и в тежки ситуации а не да се хвърлят през терасата. Аз съм "за" да си доплащаме но в допустимите граници.

225

Ха ха

преди 2 години

Направи добро,изяж л.....

224

Анонимен

преди 2 години

Министърът на здравеопазването да си подадеОСТАВКАТА

223

Анонимен

преди 2 години

Спешна реформа в здравеопазването ! - Всички крадът , и държавни и частни - Милиардери са главните мафиоти на "лекарската" мафия ! Прав е Киро - Първо трябва да спрем Кражбите ,за да си говорим за промяна !

222

д-р ХАУС

преди 2 години

е тогавяа ЗАЩО НЕ СИ ПЛАЩАТЕ, когато влезете в болница, вие или вашите родители, баби дядовци... само пискате давайте цената на лечението в няколко хилади лева и няма да има проблем със Здравната каса

221

payak

преди 2 години

Стойчо, Стойчо!!! От години лаеш глупости. Не стига, че те лекували, семеен приятел, услужил му с диагноза да не плаща и пак недоволен. Нагъл ***!!!! От човек, който не проявява благодарност, явно и моралните му ценности куцат, какво да очакваме? И тоз е министър?!?! До кога опростачени хора ще ни управляват? Колкото е по-просто, толкова е по-нагло.

220

Анонимен

преди 2 години

И двамата са се забъркали. И Кацаров не е отказал тази схема за източване на пари. НКога ще има електронни досиета и тн, за да се престане с това. И какви са правата ми, ако някой лекар ме пише хоспитализирана и болна. Това не е човешко. И не на последно място що за семеен приятел е Кацаров. Явно схемата с лекуването е на едни да взимаме пари, а на тия дето не успяваме да взимаме пари, ще ги избием от фалшифи клинични пътеки.