259

Анонимен

преди 2 години

Кацаров да не излезе алкохолик с цироза е готов да очерни едни от на-добрите лекари.

258

Анонимен

преди 2 години

Стойчо ще се лекува в Турция- пари си има! Тук мераклии надали ще има.

257

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера Кацаров защо се прави на луд че не е лежал в болницата, при положение че лекаря го е пуснал да си спи в къщи.

256

Анонимен

преди 2 години

Много ми е чудно кой е отпечатал и платил плакатите от този "спонтанен" протест?! Дали е самият Балтов или е директно ГЕРБ? Защото няма как да повярвам че персонала на Пирогов сами са решили да правят тази акци, сами са поръчали и платили агит материалите , още повече с такъв тотално политически текст

255

lolek

преди 2 години

Кацарката е страааашен...не знам дали сте чели негови изказвания от преди години. Според него "здравеопазването е пазар, който трябва да е изцяло частен и ще се регулира от самосебе си"

254

Анонимен

преди 2 години

Айде , яко се оплитат в "обясненията" си ..ами любезне докторе ,що не го правите това и за обикновените пациенти ,че да не плащат хората скъпо и прескъпо ,ВЪПРЕКИ ИЗРЯДНИТЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ, ами само за избрани пациенти ..*** не ме изтривайте ..има начин и на вас да се потърси отговорност

253

Анонимен

преди 2 години

Човекът го е лекувал, а министърът сега го преиначава като източване. Е на това му се казва компромат от министър, за да очерни болницата.

252

Анонимен

преди 2 години

Героите лекари ще кажат истината за Ковид ваксите, а няма да си разписват взаимно сертификати без да се бодат. Колко мислят, че ще се измъкнат с такива сертификати? Ясно е че ваксината не е да пази от Ковид! 20000 умрели в 27 наблюдавани държави в Европа и искат хората с антитела да се бодат?

251

х

преди 2 години

несмислени обяснения и оправдания. случаят "пирогов" демонстрира как се краде на национално ниво. вместо да си вземат поука, те се оправдават публично пред всички. ясно е, че реформата в здравеопазването е неотложна. колкото по-скоро, толкова по-добре.

250

Анонимен

преди 2 години

Значи него го взимат в болницата , да му правят изследвания, да не плащал, а всички други да си ги правят платени. еми да правят така и за другите хора

249

Анонимен

преди 2 години

На Кацаров е трябвало да му се направят изследвания и явно са се оказали излишни, и сега той го раздухва като измама с цел източване на здравната каса. Човекът му е направил изследванията с цел да изключи заболяване на черния дроб. Предполагам щом са се познавали и явно е знаел че Кацаров обича да посръбва. Голям м'ръсник излезно тоя министър. То е ясно че здравната каса с нейните пътеки направи лекарите на луди, ама здравния министър си е м'ръсник не по-малък от Рашков.

248

Предател

преди 2 години

До Някой си-приятел-нали знаеш как е станало? Звъннал тоя министър на най-добрия си приятел, БОЛЕН. Молил, му се е да му помогне, че работата е зле. Те разбира се търсили начин, да му помогнат, че и без пари(разбира се пре.***.ли някой нуждаещ се, спор няма). И въпреки, че са му помогнали и са пуснали пътека за да не плаща(което не е редно, но той е бил съгласен и може би е молил за това) ти да се възползваш и като си жив и здрав да плюеш. Защо, като болен пациент не огласи тогава ситуацията?

247

ж

преди 2 години

няма какво да се оправдава д-р атанасов. на всички ни стана ясно, че диагнозата му е лъжа и е пуснал, за всеки случай, повече изследвания, за неговия приятел. ами ако всички доктори пускат ненужни изследвания, то касата наистина ще фалира. не може такива своеволия. правилата са за всички и трябва да се спазват. затова се налага и стриктен контрол от контролните органи. това им е работата. а пироговци да си вземат поука и да спазват правилата.

246

Анонимен

преди 2 години

В Пирогов ме накараха докато мъжът ми беше в спешното да тичам за скъпи лекарства, защото му трябвали. Вярно е, че си гледат пациентите, но освен това има и мнгого странни и погрешни неща. После му бяха връчили докато е на легло поредна рецепта за лекарства, която другарчето му по стая отиде да купи. Това не е нормално. Не знам какви са им пътеките и какви са им проблемите с касата, но този начин на работа не е ок за пациентите.

245

ЗОРО

преди 2 години

Стига циркове само като видя автопарка пред болниците все едно съм на автокъща Капитолия а ????????

244

Стоян

преди 2 години

За да обобщим: 1. Диагнозата не е лъжа ( заглавието на статията е) 2. Изписана е клинична пътека със заглавие, което включва всичко необходимо за изследванията, които са били нужни. Към момента не е имало друга клинична пътека3. Парите от здравната каса отиват в болницата4. Болницата е на загуба

243

Някой си-приятел

преди 2 години

До Предател. Възможно ли е да защитаваш явна измама? Ако ти самият цъфнеш с някоя прекрасна диагноза, без да я имаш и някоя болница е злоупотребила с личните ти данни и някой се е подписал вместо теб - друго ще пееш!

242

Германец

преди 2 години

"Проявих към г-н Кацаров много повече внимание, отколкото се полага, отколкото съм проявявал към всичките си други пациенти." -- Само от това му самопризнание за непрофесионалното му отношение към работата разбираме, че няма място на ръководна длъжност. С другото ще се занимае, надяваме се, прокуратурата. Ако е невинен, няма от какво да го е страх, нали така :)

241

Е, па...

преди 2 години

По-големи глупости не бях чел и чувал. Работна диагноза, име на клинична пътека, бла, бла. И това от устата на доцент? Клиничната пътека се приключва тогава, когато е изяснена основната диагноза. Съобразно доказаната диагноза, пациент се лекува и отчита към касата за заплащане, към съответната клинична пътека, в която попада диагнозата му. Обясненията на този доцент нямат нищо общо с факта, че Кацаров НЕ е лежал повторно в Пирогов, а има създадена документация в болницата. И е платено от касата

240

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са едни от най интелигентните хора.Но имам няколко случаи с лекари,чиято наглост ме изуми.Един автомонтьор ряпа да яде.