279

С

преди 2 години

Пироговци хем грозни, хем нахални. Сега се жалват и на президента. За какво? Че крадат и скубят касата. Баси и егото.

278

неизвестен

преди 2 години

Тези пък за какво протестират? Защото им разкриха (обнародваха) схемите за крадене от всички нас. Всички крадци ( и тези които ги прикриват и подкрепят) в затвора.

277

реалист 70

преди 2 години

А този дето закри толкова болнични заведения къде е?Къде е тиквата?

276

Ррр

преди 2 години

Казусът Пирогов демонстрира корупция на високо ниво. За съжаление това е повсеместно. За болнично лечение ( к е много скъпо) се приемат болни за елементарни изследвания, к могат да се направят и амбулаторно. Доболничната помощ е неглижирана. Неоснователно, болниците теглят големи суми от здравната каса за това. Не е оправдано, лекарите в болниците да си прекарват болните от частните кабинети през болницата. Това също е корупция. крайно време е този модел да се пресече.

275

Проста Кърджалийкса

преди 2 години

До ПРОТЕСТ!ДА! Да проестираме! Схемаджии вместо лекари ни трябват и ще се оправим!

274

Стойчо да си ДОПЛАТИ

преди 2 години

а доЦЕНТът "СЕМЕЕН приятел" е НАПРАВО ЗА ЗАТВОРА по БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!!!Ако беше в Ирак до сега да го бяха "ПОЗДРАВИЛИ" с АК 47(КАЛАШНИКОВ)!!!!КРАДЦИТЕ(ДЕМуКРАТИ)ТРЪГНАЛИ ДА ПРОТЕСТИРАТ???!!!ЛИПСВА НИ СталиН!!!

273

Shark

преди 2 години

Този не стига че е извършил престъпление, ами и е толкова ***, да се обяснява. После що ги махат, реваншизъм имало и прочее реване. Малко ви е. Директно в прокуратурата ви е мястото!

272

неизвестен

преди 2 години

Този вместо да се скрие и посипе главата си с пепел, защото и с двата крака е за затвора, седнал да се обяснява за далаверите си. Всички престъпници в затвора!

271

Анонимен

преди 2 години

Това изявление дохторчето прави след консултации с пиарите на сайта ли , или е израз на "слободната" му воля ,щото приказките му са доказателство ,че обикновения човек не го смятате за нищо ..а сега модератолчетата пак проверете от къде пишем..май трудно схващате

270

до 255

преди 2 години

като няма какво да кажеш, казваш нещо такова ни клин ни в ръкав, пироговците са ваксинирани и преболедували отдавна мой човек, ай сиктир, ходи измисли по-остроумен коментар

269

Анонимен

преди 2 години

Страшна защита от лекаря.Не подправяли диагнозата, подправяли клиничните пътеки.Все едно това не е нарушение.А гербалъка ***.

268

Геш

преди 2 години

До ... Мен бяха ме приели така и аз помолих вечер поне да си спя вкъщи и те ми влязаха в положението, а условията са плачевни (въпреки, че и да не бяха по-добро от собственото легло няма) Състоянието ми не беше тежко обаче, другите в тежко състояние си лежат.

267

...

преди 2 години

До Анонименмасово в болниците те приемат хора за излесвания по някаква пътека за 3-5 дена, уж си там, но се съгласяваш да не си и ходиш сутрин рано без да си ял и пил всеки ден. Ако не си от същия град разбирам дошъл от другия край на страната, плаща си за това и за легло, ама ако си от същия град никакъв смисъл за 2 часа изследвания сутрин да седиш в болница и да заемаш легло... Масово правилата не са правилно, но докторите прибират парички и си мълчат, всето на направят процеса работещ.

266

Буден българин

преди 2 години

До КацамунТочно!!!! Това беше и идеята на Москов за пръстовите отпечатъци, да се сведат такива примания до минимум, но някои пак видяха конспирация в това.

265

Истината

преди 2 години

Ако 500лв не са скъпи изследвания, не знам обикновения човек на какво казва скъпи, но да за лекарите особено в пирогов може би 500лв не са пари!

264

ПРОТЕСТ!

преди 2 години

До 267Протест до дупка, призив към всички хора които не са съгласни със своеволята на Кацаров и на това че лекарите лекуват пациенти а не цифрите в касата, да заповядат всеки ден от 9 часа преди Пирогов и да повикат малко за добро утро

263

Анонимен

преди 2 години

Този Кацаров започва да ми харесва. Как разбърка помийната яма и започнаха да хвърчат пръски. Помийната яма наречена красиво 'здравеопазване'. Ама не бе - върнете им Балтовци и и други подмазвачи на греба - те така са си свикнали хората. Интересно ми е в Пирогов всичките ли са с това интелектуално ниво като тоя доктор? Не става дума за професионалните им качества, ами дали имат толкова багаж - да признават публично пресъпление и да очакват нищо да не им се случи. Това не е ли неуважение към БГ

262

Кацамун

преди 2 години

Абе душици мамини, всеки, който е лежал в болница му е ясно, че при приемане и изписване се чекира с лична карта, без лична карта системата не го приема. Хайде Кацарката да обясни какво му е правила личната карта в болницата през януари, много ми е интересно...след като твърди, че не е бил там. :D

261

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега господин Кацаров *** на касата и си плати скъпите изследвания с лихвите и публикувай касовата бележка. Поне това е доказано!

260

Анонимен

преди 2 години

От всичко разбра че Кацаров лъже, направили са му изследвания и са го пуснали в къщи по-негова желание. И това е направено по негова молба. А той твърди че това е било измама, все едно не е бил въобще на лекар. Много долен човек е този министър.