39

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не е омаловажил труда на тези хора. Ясно е, че системата ги принуждава. Но след като има фалшифициране на документ, си е престъпление. Не зная да оправдаят убиец, защото е убил, за да спаси човечеството от сериен убиец...Хуманно е за човечеството, но по закон си е убийство...Относно Балтов, нямам мнение, единствено ми правеше впечатление, че по време на пандемията беше нон стоп в медиите. Сигурно му е оставало време и да лекува. После цирка с крака на Бойко ми дойде в повече....

38

Анонимен

преди 10 месеца

Голямо шубе ги гони. Примката се затяга. Ще трябва да посетят затвора.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Представяте ли си в какво е превърната държавата ни на всякакво ниво. Не желаят да се правят проверки, ако се открият нередности е реваншизъм, а който прави проверките е"комунист". Истината е, че лекарите не са виновни, принудени са от системата да ни пишат такива диагнози и три дневен престой. На мен също ми се е случвало преди години, но в друга болница.Някак си приехме за нормално да ни фалшифицират документи. С една дума приехме за нормално-ненормалното! Ако ние хората, не искаме ред, жалко.

36

sddgdffg

преди 10 месеца

Е спрете се с този ковид, ходих там по време на "пандамията" и нищо необичайно и извънредно нямаше освен че са преградили фоайето и бъркат на хората в носа за приемане. Един от садистите така ми завря пръчката в носа че щях да се издрайфам и се отказа да ми рови в другата ноздра. Имаше някой глупави сестри дето ме тормозеха да съм с носил маската, аз й казвам тестваха ме преди да ме приемат и нямам тя пак носи си маската. Иначе от докторите един не видях да се е притеснил от ковида

35

Анонимен

преди 10 месеца

След тулупа,бялата мафия е най-страшна срещал съм се с нея,жалко и тъжно.Сега са на кръстовището пред Пирогов.

34

Българин

преди 10 месеца

Превратаджиите...Черепът ,и неговият говорител Фигурантът , никога няма да простят на достойните лекари, които изнесоха пандемията, не позволиха държавата да се срине , и осуетиха опита за преврат още миналото лято! Такива не прощават! Всъщност , къде беше Кацаров, когато всичко беше пламнало, и лекарите бяха на първа линия? Може ли някой да ми припомни,че аз не се сещам!

33

До един там

преди 10 месеца

Вчера не е имало протест в подкрепа на жалкия фигурант

32

Анонимен

преди 10 месеца

Фиктивните пациенти са били служители на "Пирогов". - затуй стачкуват ! :)))

31

Отговор

преди 10 месеца

До 28 Още когато в тъй наречения преход, изгониха близо два милиона млади българи,и в България остана най-възрастното население ,е заложена високата смъртност! Така че смъртността не не може да бъде никаква "атестация" за нашите лекари! Даже и се доказа, че имаме най-лесният достъп до медицински услуги!

30

Един там

преди 10 месеца

Най-малко бяха тези които вчера протестираха в защита на мутрата! Трябва публичен линч за тези ***...

29

моч

преди 10 месеца

Хунтата на фигуранта , модела радефф-рашкоф е изключително ретрограден , упадъчен и катастрофален . Подкрапа за "Пирогов" , оставка Кацарофф , оставка рашкофф , оставка радефф !!!!

28

SS

преди 10 месеца

като им кажат да върнат те парите (1 МИЛИОН ЛЕВА !) дето са ги гушнали пак самите те, ще поизтрезнеят и ще си помислят дали да не се покрият в бизнес-лечебното си заведение. Иначе, хората може би си вършат прилично работата. Но в случая, някой ги кове да митингуват. Да му мислят теа, дето ще обикалят кръстовището на "Пирогов" в жегите днес...

27

Един там

преди 10 месеца

До всички които защитават този Балтов, искам да ги попитам нещо! Балтов вози ли се в джипката? Целува ли задника на мутрата?

26

Каналин

преди 10 месеца

И медиците ни както много други предпочитат да си затварят очите пред безобразията. Важното е те да са си добре и да не им се разваля рахата. Злоупотребяват с "ние спасяваме животи". Атестат за качеството на работата им е смъртността / продължителността на живота в България. Определено трябва да са по скромни и смирени. Май всички дето богатеят от държавната баница здраво изнагляват.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Долу медиците и помиарите! Одрежете им заплатите с по 1000 лева!! Отказаха да лекуват един куп болни от рак и всякакви други заболявания заради лъжата коронавирус!

24

Надблюдател

преди 10 месеца

И на най-наивните им е ясно, че това е политическо уволнение! И в Кацаров и в заместника му има такава фиксация в името на Балтов,че е учудващо как толкова закъсняха! Как са я правили тази проверка от Здравната каса, като тези които са правили изследванията не знаят? Значи, 6 човека от "анкета"казали че не са им правени изследвания, 14 били на работа ,когато били "лежали", и болницата трябвало да върне ...1 милион /???/ лева! Поредната постановка на превратаджиите!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Оня с минискуса опериан ли е или е пунта мара защото го викаха на парламентарен контрол???

22

Анонимен

преди 10 месеца

Колко още пациенти си измислихте в Пирогов? Нищо чудно и Бойко Методиев да сте му писали бъбречна недостатъчност

21

Случаен минувач

преди 10 месеца

Въобще не съм лежал в Пирогов, те ми издали документ, че съм лежал и са ме лекували от цироза... Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко... Кацаров е прав да уволнява. Прав е да побеснее. И аз да съм, и аз ще побеснея, като прочета такова нещо. Най-малкото това е документ с невярно съдържание. С такъв документ можеш да вкараш нищо неподозиращ човек в затвора!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Като не им харесва да отиват в частните болници.