13

Анонимен

преди 2 години

Както съм казвал и по друг повод за БСЛ - тая организация работи на принципа "Гарван гарвану око не вади". Вместо да се борят да изчистят професията си и да я поддържат авторитетна, те се занимават с това да защитават лекари, които са извършили престъпни грешки от некадърност, или пък са откровени мошеници. Още една мафиотска структурка в държавата ни.

12

Анонимен

преди 2 години

вервитьора и той пишел: "ако мине" ама не минало

11

Руди

преди 2 години

Има ли източване на здравната каса? Всички знаем, че да! Кой източва здравната каса? Всички знаем, че го правят лица с медицинско образование на ръководни постове. Ходим в Пирогов, когато се налага, защото плащаме здравни осигуровки! Този господин къде иска да ходим да се лекуваме, в операта ли? Там се ходи с билет за опера, а не със здравни осигуровки. Па и нагли на всичкото отгоре! Крадци!

10

Анонимен

преди 2 години

da si sedi doma togaz.

9

Жожо Звяра

преди 2 години

Прав е, тия взеха дръжавата за бащиния!

8

Крадене

преди 2 години

в болници и навсякъде, където може, Алчни и безскрупулни хора са се настанили на всякакви позиции на издръжка от хорските осигуровки и данъци, и лапат ли лапат безнаказано.

7

Анонимен

преди 2 години

Ей 6, аз ще му трябвам на Балтов и подобни. От мойте болести си вади хляба. Пардон, черния хайвер. Без пациенти са загубени!

6

Анонимен

преди 2 години

Дойдохме си на думата .В Израел 80% ваксинирани и последния месец се съдират от заразяване и дори Пфайзер искат и трета доза да бият.Отново почват ограниченията ,маски и прочие.У нас няма мерки ,слава Богу само 15% ваксинирани и това са много ,няма вирус няма нищо.Гнусните ционисти обаче се дразнят ,че изобличаваме пъкления им план и съм сигурен ,че ще натиснат нашите продажници за доста драстични мерки ,нещо като в Китай И м-й--ка ни жална ако не ги изметем.

5

Анонимен

преди 2 години

Абе, утре ше ти потребва в Пирогов тъкмо някой като прод Балтов. Тогава си припомни какво си написал.

4

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах как зеления сертификат го програмираха за два месеца, а немогат да направят ядна система за следене на заетостта на леглата в болниците и лекарствата как се изписват и тн

3

Анонимен

преди 2 години

Едни силни думи, а то истината каква била. Здравния министър бил несъществуващ пациент и е нормално административния директор да бъде уволнен. Да не би лекарските му права да са отнели? Неее..отнели са му възможността да прибира едни пари. И едни хора дето са мазали върху кашкавала масло и слагат пак кашкавал върху маслото ревът и злословят. Сте стига де малко срам имайте!!!!То крадене ама искате и да грабите.

2

Анонимен

преди 2 години

Ами ако хората си имат антитела що да се ваксинират с опитни продукти? Тоя е много нахален! Защо не се дава сертификат на хората с антитела? След като съм ги създал, защо е тоя зор да ми слагате препарат, чиято уж цел е да ми създаде антитела?

1

Анонимен

преди 2 години

Кой честен човек ще оправдае крадец? Няма такъв. Само този, който му е ортак скача и защитава себеподобния. Споровете са излишни. Всичко е ясно.