33

Анонимен

преди 2 години

Ке се умира.

32

Анонимен

преди 2 години

Ми инжинера как трепери ако падне къщата ? :)))

31

Нане

преди 2 години

На тия, ли им ръкопляскате, бре стадо... Тия ли дето държаха празни отделения за ковид, а шФеди дръсаха кючеци на воля...А хора мреха пред болниците... И днес, ще ми стачкуват...

30

До 39

преди 2 години

Понеже в България всеки висшестоящ престъпник е арестуван... желязна логика. А то няма нито един. Тази държава няма престъпници на високи постове, а? За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!

29

Анонимен

преди 2 години

Балтов щеше да е арестуван, а не уволнен, ако беше извършил престъпление... Ама с тия празни кратуни, как да се досетите?

28

Анонимен

преди 2 години

Мани към двата опосума: "Вие двамата защо сте толкова щастливи?" Опосумите: "Ами знаеш ли, ние сме ужасно, ужасно ***!" Продължавай да се чувстваш отлично!

27

Оп-оп!

преди 2 години

Брънзата иска да точи Здравната каса без да трепери. Сори, ама Бойко падна и вече не може. Треперете сега!

26

до Д-р Хаус

преди 2 години

Добре ли сте? Това е статия, а не дискусия на живо...

25

пациент

преди 2 години

До: номер 4 Прав си, Кривчо!!! Аз съм само един пациент на здравната ни система. Пациент е дума която идва от латински език, и минавайки мимоходом през английския навлиза и в български. ТА! На английски език думата "patient", освен буквалния превод "пациент" означава търпелив. Търпелив човек демек. И ние, като пациенти на докторите, сме принудени да изтърпим всичко което те ни причиняват! За добро или лошо не знам - вие кажете!

24

Т.Шак

преди 2 години

Я една проверка и на Брънзалов, да го видим има ли за какво да трепери!

23

Гл

преди 2 години

Може може, особено ако пациентът лекуван с ковид е по случайност служебен министър и са му приписали че имал чернодробна цироза, за да усвояват. А половината лекари после получават пенсия за инвалидност като трета пенсия с тая диагноза която са си поставили сами на себе си, гениално, Но тогава може и наистина да имат болест и да си я харчи огромната пенсия за лекарства. Но на лъжата краката са къси.

22

Т.Шак

преди 2 години

Ще треперите, като знаете какви сте ги натворили.

21

Т.Шак

преди 2 години

Абе каквото и да плямпат Боксовите пуйчета, не може да си точил Касата като си написал фалшива епикриза на името на здравния министър, а той да те погали по главата и да те остави на работа.

20

оня

преди 2 години

О о о трепери,трепери особено ако е финикииски документ.

19

Ммм

преди 2 години

Проблемът не е в липсата на пари, а в българските лекари. Алчни, груби,. без елементарна етика и уважение в отношенията с пациентите, безотговорни към резултата от лечението, което са провели. Загубили са всякаква човечност. Който е имал късмета да стъпи в европейска болница знае за каква огромна разлика става въпрос!

18

Анонимен

преди 2 години

Не можел лекарят хем да лекува, хем да трепери за всеки документ и така по погрешка, съвсем случайно някак си цял милион усвоил... Ама то е случайно, да не си помислите нещо!

17

Не може

преди 2 години

Хем да лекува, хем да спре да краде здравната каса. Ми наемете си сестри да ви попълват фалшивите документи. Така ще може само да лекувате и дори да се дообразовате.

16

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксина срещу пpocтотията в България... А тя е в изобилие. Особено се набива на очи в коментарите тук. Дежурните плювачи под всяка публикация са живите примери.

15

Анонимен

преди 2 години

Обаче вски мислещ човек може да си прецени дали да си сложи ваксина каквато и да е дори доказана.

14

Анонимен

преди 2 години

Не може също да оставят системата без контрол и отчетност особено на фона на избуяващата корупция. От корупцията най-ощетени са истински нуждаещите се и данъкоплатците.