53

Emigrant

преди 2 години

До тролът дето през 2 минути прави инсинуации,че ГЕРБ ще предизвикат гражданска война?!Не червена от репко,Славунски и ди оте,гражданската война я започна Ветко Грипена и неговата глава ще отиде на дръвника,защото ще разсипе България за стотен пореден път от и зад името на БКП,БСП и тоя път ще скочим всички и ще ви очистим един път и за винаги!!Както трябваше да го направим 90 година!!Каквото търсите,ще си го намерите,но не извъртайте като падлюхи истината за това кой предизвиква хаоса!!

52

Анонимен

преди 2 години

Балтов не е уволнен като лекар, а като мениджър.

51

по темата тук

преди 2 години

95% болни мозъци с тумори-б'оклуци са плюли по Пирогов и Балтов... Факт..

50

Х

преди 2 години

Пироговци хем грозни, хем нахални. Когато фактите говорят, по- добре да си мълчиш. Доказателства за груби нарушения и шмекерии, а те се правят на интересни.Това, че директорът на болницата се е возил в джипката на бившия премиер ( к. е груб конфликт на интереси) не означава, че могат да се нарушават правилата. Правилата са за всички, вкл. и за здравните мастодонти.

49

ББ

преди 2 години

Балтов и такива дърти схемаджии като него марш от ръководните постове всичко което е раждано преди 1985 е силно покварено

48

Майора

преди 2 години

Абе анонимници вие чувате ли се какво говорите?Личи се дългата ръка на чалгаря който опрпстачи цяло едно поколение!Да не говприм и за министъра с отнети лекарски права , личи си това щом не може да направи разлика между клинична пътека и окончателна диагноза! Но какво да се прави , простотията ходи по хората , а не по животните!

47

Анонимен

преди 2 години

На запад от нас Болниците са търговски дружества за лечение. Имат си администрация и работна сила - лекари и сестри. Работната сила сключва договор с администрацията и в договорите за наемане са условията на работа. Отговорност на администрацията е да следи за изпълнението на договорните си отношения. Администрацията на търговското дружество ( в случая болница) - взаимодейства със здравната каса, не отделните лекари. Лекаря като работна сила е нает само да прави това - да лекува.

46

N

преди 2 години

До тъй нареченият доктор Брънзалов. Очевидно по какъв начин сте станали зам. председател на БЛС. От влизането на Бг в ЕС, такива са правилата докторе, не само при вас а и при всички хора с подобни професии, инженери, архитекти, пилоти и т.н., не може да има изключение за вас. Пирогов е държавна болница и принципала като намери нарушения или реши че не се работи както той иска, управителя си заминава. Има нарушения, довиждане, стига ***. Да отива Балтов в джипката сега и да лекува .

45

Анонимен

преди 2 години

Тиквата как трепери да не му хванат пачките и кюлчетата злато - Но Мата Хари го щракна на портрет:))))

44

анализатор

преди 2 години

Г-да лекари,отдавна не сте хуманни люде,а станахте алчни и безкрупулни търгаши.

43

Анонимен

преди 2 години

Поне ще спрат пропагандните статии с професори и доценти за ползата от ваксината. Кой ще повярва на лъжците?

42

Анонимен

преди 2 години

Защо всички но клуци да в ГЕРБ?

41

Анонимен

преди 2 години

А може вместо да лекува да краде.

40

Анонимен

преди 2 години

Творейки, инженерът, архитектът и проектантът, трябва да трепери за всеки документ, а лекарят иска да го признаем за изключително, надзаконово същество.

39

Handel

преди 2 години

"И отрече твърденията, че липсва доверие между пациенти и лекари." Да бе - заради голямото доверие в българските лекари колкото повече те призоаат да се ваксинираме, толкова по-малко хора се ваксинират.

38

Анонимен

преди 2 години

Добре сме. Няма лекар, медицинска сестра, или санитарка, които да не са участвали в схема. Имам лични наблюдения и впечатления. Между другото, това го правят и зъболекари.

37

Анонимен

преди 2 години

Абе вие добре ли сте? Балтов да участва в схема, която рано или късно ще бъде разкрита от някой в НЗОК или в Пирогов... Или пък да следи всички свои колеги, какво правят и дали злоупотребяват. Тези данни за които говори Кацаров ясно трябва да поясняват кои точно лекари са правили това. Защо от НЗОК не са реагирали по-рано?

36

Реалист

преди 2 години

Не може лекарят, хем да лекува, хем да взема на черно, хем да точи касата, хем да трепери да не го хванат

35

Анонимен

преди 2 години

Може, я елате в белите държави да видите как си треперим, но професионално, за всяка бележка, дума и документ.Този темеруд също е яко подплатен от съотвените хора.

34

-10

преди 2 години

Лекаря не може, управителя на болницата може.