36

инж Владова

преди 2 години

До Славче ДГДНа Слави Трифонов никой не му дърпа канците, а на вас ви е дръпнат ума Той постъпи правилно.Бсп иска тя да стане премиер, БСП да управлява, но няма да стане. Ще управлява Слави

35

Анонимен

преди 2 години

До Славче ДГД- явно си заклет гербер, а Слави хвърли камък в ГЕБЕРското блато за да се спре ограбването на държавата

34

инж Владова

преди 2 години

протестъри- набедени- защо не подкрепяте слави, а изказвате *** предложения- да се запази служебното правителство

33

Анонимен

преди 2 години

27, 29 Само на теб, изглежда. Василев, фалита и спеца по укриване на ДДС, заедно с Киро Харварда, са вече лошо минало.

32

Анонимен

преди 2 години

32 Копи пейса не помага, Радев лети надолу. Никога вече няма да получи рейтинга от първия мандат. 30% му е много.

31

Анонимен

преди 2 години

каде е царвула слави трифонов? как е добре ли е стадото? цените как са?

30

Славче ДГД

преди 2 години

Славче или там който му дърпа конците, заграби и се подигра с протеста и подло ни предаде....нема БСП, нема ИМВ, нема ДъБъ.... имало само ИТН..... Е ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!Ако тоя лузер не преговаря с партиите, които изнесоха протеста на плещите си - ДБ, ИМВ и БСП, няма място в политиката, да вдига бялото знаме и да изчезва!!!!НАРОДЕ???? До кога ще спиш!!!!

29

Народеее

преди 2 години

АМИ ИЗБОРИ ДО ДУПКА ТЕ СИ ВЗЕМАТ ПО 8 ЛЕВА НА ГЛАС ОТ НАС И НЕ ГИ БЪРКА

28

Анонимен

преди 2 години

РЕЙТИНГЪТ НА ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ , В КРАЯ НА МАНДАТА Е 78 % ОДОБРЕНИЕ !!! ГЕРБАШКОТО ,,ВЪРЗАНО МАГАРЕ" ПЛЮВНОЛЮЕВ БЕШЕ С ...5% !!! ВАШАТА ЗЛОБА Е ПРОПОРЦИОНАЛНА НА НАРОДНАТА ОБИЧ !!!

27

Анонимен

преди 2 години

Добре утро герберунки, ченгесаци и калинки, как сте, наспахте ли се? И днес ще има чегъртане на крадливи некадърници. Лек ден и приятен уикенд.

26

Анонимен

преди 2 години

На мен и на 91% от българите Служебното правителството ми харесва. Герберастите да го духат с техните реални 9%.

25

Фен

преди 2 години

Е този път Манолов ако всичко това излезе вярно. Тълпата ще ви смачка.

24

Анонимен

преди 2 години

На мени на 91% от българите Служебното правителството ми харесва. Герберастите ДГД с техните реални 9%.

23

ББ

преди 2 години

и за ...уплашените...Буда е...партизанското на Бойко Методиев Борисов...та кой е служил на ДС...на Маджо,шофьор на царо дето щеше да ни оправи...е той и приближените ни му се оправиха...Народани..децата ни...руски манипулации на службите им...борисов им строи потоците...с нашите и на ЕС данъци...САЩ са ни длъжник...с мълчанието си...ще родите чудовище...играете опасни игри...чакам новият Хитлер!!!и сме милиарди!!!внимавайте какво си пожелавете!!!едната чест ни остана...гладни,ограбени,безправни

22

ББ

преди 2 години

реваншизъм...колко удобно...от 12 г. борисов ни вменява подкрепян от веберовци...кардинили в ЕС...че кражбите били...ценност,така си пълнят офшорните,заблудени,че хартийките са ценност...е за ид.о.ите ...може би,ние не сме ид.о.и...печатниците ви не произвеждат вода и въздух,Справедливост и Свобода...дадени ни от Бог...отнемате ни ги,ограбвате ни,финансирате престъпници...обслужващи властта ви...милиарди го виждат...засрамете се за Бога!!!

21

Анонимен

преди 2 години

Наблюдаваме чистка, реваншизъм на комунистите от БСП/ДС/Радев, манипулиране на изборите и огромна жажда за постове от протестните партии.

20

ББ

преди 2 години

плащат по документи...за това ги направихте търговски бре,и ви проверяват и вие го знаете,че ще ви проверят,ама сте разчитали на ало Ваньо...е не ви се размина...и до кога ще ни вменявате,че кражбите са...ценност...само защото крадците си имат медии и ***...и защо си мислите,че вашите деца ще са като вас,милиарди учим децата ни да се борят...врагове на децата ни милиардите ли ги превръщате...вашите...само защото сте ограбили ...пари...хартийки,Чиста и Свята...или ще чуете Вятър ечи..

19

Анонимен

преди 2 години

НЗОК чакала да се злоупотреби за 1 милион в Пирогов и тогава да реагира, така ли? Или изобщо не са подозирали, че има такива злоупотреби? Нещо гнило има в тази постановка... Не им ли е това работата да проверяват в детайли всяка пътека и случаите в нея. На сляпо ли се дават парите на болниците?

18

ВЪПРОС

преди 2 години

Лидера на КНСБ се изказва за Правителство , вместо да брани Интересите на Работниците ?Баси Мамата .Мафия .

17

Въпрос към Слави

преди 2 години

Слави защо постъпи така, защо?