31

Мони и Домчил

преди 2 години

Типичен случай на Кови 19

30

Анонимен

преди 2 години

до 20 Серсема си ти в случая. Макето си пише на езика си , който се оказа бьлгарски.

29

до 6 (Помнещ)

преди 2 години

Служил съм в казармата като радиотелеграфист.Старши лейтенант от поделението ни бе издал заповед да се издигнат антените на радиостанцията под електропровод.При вдигането на една от антените възникна волтова дъга и уби на място 19 годишен войник.В този ден заедно с войника загина и доверието в компетентността на офицерите!След това каквито и заповеди да издаваха офицерите всеки сам решаваше как да постъпи.Благодарение на това аз не допуснах фатална грешка- не застрелях войник докато бях на пост!

28

Анонимен

преди 2 години

На това му викам кафява работа от милите ни военни. Терзиев падна жертва на неуки военни и лъжливи диспечери , защо ги крихте толкова време? Няма да изкарате един герой болен или неориентиран

27

Провокация

преди 2 години

Може да е провокация на някой шпионин в армията. Искал е да ни свали самолета без бой.

26

Анонимен

преди 2 години

Тези самолети нямат ли система която предупреждава или предотвратява сблъсък?

25

Нема се Плашиш

преди 2 години

До Притеснен ГЕРБЕР - Боко е добре. Жив и здрав е.

24

Хо,хо,хо,ооо...

преди 2 години

ОЩЕ руски кошници ще падат....Изобщо не се съмнявайте!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Къде бяха тези думи месец и повече и защо не излезнаха преди да намерят кутията и да я пратят в съюза ???? Сега ги вадят?? Военните си живеят техен си живот, те са като църквата държава в държавата ходи спори с тия

22

Притеснен ГЕРБЕР

преди 2 години

Какво е станало? Боко ДОБРЕ ЛИ Е?

21

Рапорт

преди 2 години

Нашия пилот: "Главен, поразих целта и зальот надясно".Зенитна американска брегова охрана: "Главен, целта поразена при зальот надясно".БГ министър на отбраната: "Извиняваме се на партньорите от американското посолство за появилите се в някои медии, твърдения че имат общо с това. Изпращаме черната кутия с неуточнен адрес в Сибир. Надяваме се, че български пощи ще се справят с Финалното Решение".

20

Влади

преди 2 години

"Каманити падат, падат от нибету..."Това бил казал, нали такъв е чалгастилът сега. И още камъни ще падат, а цените ще се вдигат в това Радево/Божково безвремие. Но, ще страда най-вече "мъдрият" български народ.

19

Нищо

преди 2 години

Добре че имаме нови американски самолети от 1968-*** година.

18

Анонимен

преди 2 години

До Makedon пиши на български бе ***. Ко се правиш?

17

Анонимен

преди 2 години

До Гошо...*** Ние самолетоносачи нямаме, за да кацат нашите самолети там, ама 1300 метра никак не ми се вижда малка височина.

16

Makedon

преди 2 години

Po helikopterska havarija vo MK i padot na ruski helokopter i Makedonija modernizira helikopterite so Izraelska smart navigacija za nokni letovi a vie BOLGARITE STE STEGNATI ZA PARI

15

Пийняк

преди 2 години

решил е, че си е свършил работата след поразяването на целта, началника му също - може вече да си е отварял ракията. Питайте Русия и Турция какво се е случило - те ще знаят по-добре. Може да пратят и видео кадри от някоя подводница.

14

Анонимен

преди 2 години

Последните му думи са били "ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МРАКОБЕСНИЯ ФИГУРАНТ, ТИРАНИН, КОМУНИСТ И ФИГУРАНТ РУМЕН РАДЕВ!

13

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо Тая черна кутия събира информация от 6 датчика - посока и ускорение по 3-те оси. Толкова. На практика и да я разчетат, нищо съществено няма да излезе. Ще се види евентуално, колко бързо е снишил последните 1000 метра. И ако записът свършва на 1000метра, значи там кутията и датчиците са поели в различни посоки - демек взрив.

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Един боен пилот си...отиде в полет при изпълнение на учебно-бойна задача.Както се вижда,изпълнявал е...стриктно указанията на щурманите за поразяване на мишената над морската ни граница.Височината е била твърде малка за да излезе успешно от...атаката,в условията на нулева видимост и ориентиране само по прибори.Не е трябвало да се допуска това и да се...рискува живота на пилота и машината.