71

Ужас

преди 3 години

Аз немога да си обясня, как така гласуваха хората само на гола вяра за ИТН. Един човек излиза, мълчи и го обявяват за месия. Сега като се оказа, че цялото задкулисние е зад него, как ще реагираме? То пак добре, че така стана, ако беше оставил онова готино момиче Шахматиската, а зад него такива СИВИ Кардинали да управляват, много късно щяхме да се усетим, щеше да съсипе имиджа на момичето. Щяха да забъркат големи гов.на. Финансовите пирамиди и партии като ИТН съществуват, заради късата памет!

70

Анонимен

преди 3 години

Министър за един ден. Нов световен рекорд

69

Анонимен

преди 3 години

Ако спре с магистралата слави няма да става за смях поне

68

фатмака и дамаджанат

преди 3 години

като станат наематели на бай СТАВРИ и всичко ще си дойде на място

67

Анонимен

преди 3 години

УжасТ!

66

ГЕРБ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ....

преди 3 години

...тогава ШЕ ВИДИТЕ как се "чегъртат" КОМУНИСТИ...ама БАЦЕ ЩЕ СИ Е В САРАЙТЕ в Банкя...КАТО ДОГАН!!!ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ....НЕМА ЛАБАВО....!

65

Герб и Дпс...

преди 3 години

...ИМАТ ПАРИ И ФИРМИ...ЧЕ И ВЛИЯНИЕ В ОБЩЕСТВОТО--'НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ "ИЗЧЕГЪРТА"...ОСВЕН ДА ИМ СМЕНИ ЧИНОВНИЦИТЕ НА ДЪРЖАВНА РАБОТА!

64

РОШКОВ не му стиска

преди 3 години

....ДА АРЕСТУВА БАЦЕ....ЩОТО ЗНАЕ ЧЕ УТРЕ ТОЙ ЩЕ Е НАРЕД С ТИЯ ИМОТИ...ХАХАХААА

63

Анонимен

преди 3 години

57 Брани Баце, Гешев, Шиши и Доган да не ги разследват и се опитва да ги спаси от служебния кабинет, че много се разровиха от там. Ама нейсе...

62

Анонимен

преди 3 години

66 Вярно? Т.е. баш черният враг Радев, зеления чорап, *** и т.н. толкова обичан от ГЕРБ, същият, дето снима с дрон чекмеджета в Бояна, за да клепа Баце, е решил да прави завера напук на ГЕРБ и ДПС как те да станат единствените партии чрез мажоритарен вот? Ама и конспирацията и логиката!

61

Със Чалгаро...

преди 3 години

...малките партии ,като ДБ, ИМВ и БСП си отиват...!

60

Анонимен

преди 3 години

64 Уби рибата честно. Измисли първата държава без парламент от векове насам. Даже и монархиите през 18ти век са с парламенти. Президентската република има парламент, сенат или както го наричат. Просто президентът е с правомощия на министър-председател или може да контролира правителството. Държавните секретари в САЩ са всъщност като нашите министри, но са към президентството. Даже Кадафи, Садам, Хитлер и подобни са държали парламент, макар и да е било само за парлама.

59

Слави е мюре...

преди 3 години

...НА РАДЕВ, ЗА ДА ЗАКРИЕ ВСИЧКИ ПАРТИИ С МАЖОРИТАРНИЯ СИ ВОТ....САМО ГЕРБ И ДПС ЩЕ ОЦЕЛЕЯТ ЗАЩОТО ИМАТ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ....И СА ЧАСТИЧНО НЕЗАВИСИМИ ОТ ХУНТАТА.

58

Анонимен

преди 3 години

До 53. Абе, не търсеха на правилното място по-скоро сметките на Живков. Все пак има подставени лица и какви ли не схеми. Ей наш Ники Василев как управлява едни милиончета на Атанас Тилев(агент Рюмянцев) в Експат от тия парички на ДС скритите... Чакам с нетърпение Бивол да пуснат освен сниманите договор с Еврохолд, че им дават от тия пари, и вътрешен мейл на Експат за тях, и пълното разследване.

57

bolbov

преди 3 години

Предлагам за България.Избор и управление на Президент.Той избира МС,който управлява страната.Без избори за парламент хрантутене на партии и партийки.Който иска да си прави партия но тя няма да участвува в управлението на България.

56

Анонимен

преди 3 години

Михаиле, татуира ли си го това на дупето? Много си тичка "ГЕРБ завинаги в сърцето" на дупето като татуировка на левскар или "Марчето 2001".

55

Анонимен

преди 3 години

Е то Бойко Борисов не е първият шеф на партия, който не подава оставка като загуби изборите. Нинова също не подаде оставка.

54

Анонимен

преди 3 години

Изчегъртват се сами чегъртачите!

53

Михаил

преди 3 години

Герб завинаги в сърцето..

52

Кара.Канчева

преди 3 години

Гербаси мухлясали , къде в пасквила ви пише за Президент Радев ? Страха и злобата ви край нямат .