52

Няма корупция?

преди 2 години

В Германия наскоро се разрази скандал. Полицията разкри в няколко медицински лаборатории отчетени хиляди фалшиви PCR теста на туристи.Значи държавата плаща на лабораториите за тези тестове, а те ги отчитат уж като "извършени" и прибират парите от тях! Та питам, вярвате ли искрено, че в България са по-малко корумпирани от Германия?

51

Диана

преди 2 години

До Анонимен45 Някой тук беснее - я, то било БСПто значи!...Защо искаш черното да е бяло, см.е.ш.ко? БСП са престъпници, а ти искаш те да не са, значи! Нема как да стане това! Те натикаха всички ни в помията си с прехода, а ти очакваш, че има нещо чисто и светло в тях?! Те са срам за народа! ГОЛЯМ СРАМ!..Колкото до прокуратурата, тя не е длъжна да се самосезира, но ако научи нещо може и да го направи!Този министър е уволнил човека без да знае какво е станало, само правилата на НЗК не са спазени

50

Анонимен

преди 2 години

Написалия доклада и установил тези нарушения и подписал се, е длъжен в качеството си на длъжностно лице, да уведоми прокуратурата. А ако доклада не е официално подписан, а е вид справка с която служител е отчел дейност пред прекия си началник, то началника ако го е представил като доклад пред борда, то той или председателя на борда е задължен да уведоми разследващи органи. В противен случай може да се подведе под отговорност за укривателство.Стига димки по медии.

49

Анонимен

преди 2 години

Това трябваше да се случи все някога. Не ми пука колко е политизирано.БСП, ГЕРБ, МЕРБ...Не ми пука. Много отдавна някой трябваше да извади всички тези ки.рливи ризи. Браво!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е знаел и ДОРИ Е ИСКАЛ ДА ОСТАНЕ ПОВЕЧЕ ДНИ В БОЛНИЦАТА!!! Той самият го е искал това!!!

47

кръпел

преди 2 години

трябва електронни карти и всеки да може да си провери здр състояние през нета , и да види на негов гръб иби близки дали се изписват лечения

46

Анонимен

преди 2 години

Да бе ВЕРВАМЕ ТИ, че не си знаел!!! Кацарче, много добре знаеш как ставах тез работи.......докторче се и им казваш, кво можем да направим, ЩОТО не искаш да те изписват и те измислят нещо. И сега се прайш на ни лук ял ни мирисал.....такъв плазмодии отдавна не е бил министър!!!

45

Анонимен

преди 2 години

А бре Стойо, след като не си работил като лекар повече от 20 години, можеш ли изобщо да четеш нещо друго освен Тезисите на другаря ПауърПойнтов? Не щеш да се разбере, че черният ти дроб е като карантията на другаря Чашков. Споко, каквито и рокади да направиш, НЕ си нито лекар, нито политик, а *** ДУПЕняшки комунист.

44

Диана

преди 2 години

До Анонимен35 А тези "леко смутени" казаха ли ти защо са така "леко смутени" или ти сам си измисли отговора, БСП! Поредната ти манипулация! Абе от вас хора не става и никога няма да се промените - крайно време е да ви махаме! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Една работа може да се върши по много начини - с две леви ръце, слепешката, по нареждане от шефа, воден от злобното си, завистливо сърце, безмозъчно и т.н. Немаме нужда от такава "работа" на реваншистката БСП, искаща отново да срине страната!

43

Анонимен

преди 2 години

"Лежах " в друга болница 5 дена в нервно отделение, а реално бях зле с очите. Седях си вкъщи. И това преди 13 години. Смятайте от кога е тази практика и какво се е случвало.

42

Анонимен

преди 2 години

И като министър също...

41

Анонимен

преди 2 години

Оня ***, дето държи моргата в Пирогов, лично го чух да се хвали, че: докато снася "златни пачки" на Балтов, няма кой да го мръдне оттам!!!

40

Иван

преди 2 години

Ами ти доста пиеше, забрави ли?

39

Анонимен

преди 2 години

Един Лукашенко ни трябва за тези престъпници.

38

Пян_Гъ

преди 2 години

***-ове на Радевата хунта, забогатяхте ли, а? Подкарахте ли поръчкови аудита? Разделихте ли се с живота на убитаци? Готов съм да дам доста пари на този, който ми докаже, че е бил скъсан шушляк, но откакто хунтата е на власт, положението му рязко се е подобрило.

37

Анонимен

преди 2 години

Направи ми силно впечатление, че изкараните служители на Пирогов да стачкуват, бяха леко смутени. Хората в България още се страхуват от сянката на онова управление, което обезсмисли Парламента и всичко се решаваше еднолично. В момента за съжаление ако някой си свърши работата и не си затвори очите се оплюва и се нарича комунист, всяко разкрито престъпление се оприличава с реваншизъм. Много ще е трудно. Трябва много смелост.

36

Анонимен

преди 2 години

А защо не махна и Пепи Атанасов - шеф на ковид отделението, барабар с Балтов? Нали Атанасов го е лекувал и му е драснал фалшивата епикриза с цироза...

35

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, като принципал, единственото което трябва да направиш е да пратиш доклада на прокуратурата.А това, че и теб те има сред пациентите, е повече от показателно за активното мероприятие което се провежда срещу Прогов и директора и.НИТО НЗОК нито министерството, може да разследва какво и как се е случило, но точно ти си като слон в стъкларски магазин. И поразиите след теб, ще са непоправими.

34

Анонимен

преди 2 години

Диана е навсякъде.Аз съм сигурен,че е на добра заплата.Радвам се, че взема пари от ГЕРБ и патриотите,но все пак много заблуждава хората.Диана я кажи ,какво са Ви инструктирали да пишете за пръвите две санкции от ЕК?

33

Диана

преди 2 години

До dawedaНе аз съм ограничената, БСП, а ти просто нямаш мозък по тролски, значи! Прокуратурата е независима! БСП й приписва разни измишльотини защото трепери от страх да не ги подхване та затова и лъжат, пищят, манипулират, опитвайки се да мачкат, за да не ги мачка тях...А прокуратурата можеше да установи какво е станало с парите, но явно БСП не иска това - за нея е важно само да очерни и махне специалистите ни - българите не може да имаме лекари, трябва да мрем, явно, според тях!