56

До 62

преди 2 години

Абсолютно си прав! Това се опитвам да обясни на КОВИД-ваксирите които мислят да си правят през 6 месеца по две игли, за да си поддържат антителата на ниво (емотикон за малоумие)

55

до 60

преди 2 години

Да, имаш имунитет срещу заушка. То е имунитет на клетъчно ниво, а антителата се появяват ако се срещнеш с вируса на заушката макар и след 50 години.

54

Анонимен

преди 2 години

До сега и аз се подигравах на конспираторите, но това... това вече е извън всякаква наука и ми е трудно да си обясня как може експерт да го каже. Самите лекари масово не се ваксинират, защото повечето вече са имали контакт.

53

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да задам един въпрос за броячът на антитела - вие като сте карали примерно заушка като сте били на 4-5 години смятате ли че имате още имате антитела за заушка и затова не можете да се разболеете? По логиката на ваксърите трябва постоянно да имаш антитела за всяко заболяване. Мислете с тия глави особено колегите ми програмисти които се набодоха за съжаление първи за да могат да си харчат (заслужено) високите заплати на почивки в чужбина!

52

Лъжеш до 54

преди 2 години

При разрешение за употреба при извънредни ситуации, което представлява временно разрешаване на разпространение на неразрешен продукт (член 5, параграф 2 от Директива 2001/83) законодателството на ЕС изисква от държавите членки да премахнат административната и гражданската отговорност от производителя и титуляря на разрешението за употреба, когато тази употреба при извънредни обстоятелства е препоръчана или изисквана от държавата членка.

51

Възмутен

преди 2 години

От прочетеното разбирам че нищо не знаят тия анонимни и незнайно откъде получили дипломата и званието "експерти" ама на всичкото отгоре да сме се ваксинирали с ГМО буклоците им!Скоро светът ще въстане срещу новия фашизъм!Грация и Франция поставиха началото!

50

11

преди 2 години

Ама естествено, след това и котките, и кучетата, и телетата да са ваксинират. И да не се маат неваксинирани домати.

49

Чичо

преди 2 години

Такааа.Значи това нещо ,,изкуственото,,което ще ни го боднат е по-ефикасно от естествения имунитет.

48

Оффф

преди 2 години

Не съм привърженик на конспиративните теории ама това, което се случва в момента няма никакво друго обяснение! Здрав, болен, ама антитела, ама имунитет нямат значение! Боцкай се с нещо, което дори не е минало през клинични проучвания! БЦЖ ваксина - разработвана 30 години. Полиомиелит ваксина - няколко десетилетия! Абе ей, какво се промени в науката, че започнахте да правите ваксини за няколко месеца ?! Вече не се колебая - доброволно ваксина НЯМА да ми сложите!

47

До 48

преди 2 години

Няма такъв текст в съгласието, което подписваш. Цитирай това, което те плаши. При всяко приемане в болница в България, още преди епидемията, подписваш един куп съгласия.

46

Анонимен

преди 2 години

Без крайности и фанатизъм, но едно подобно изказване от експерт означава само едно - този експерт незабавно трябва да бъде отстранен от длъжност и понесе наказателна отговорност за всяка своя дума в това си качество. Остави, че това, което казва е антинаучно, но то е и антихуманно. Разбирам корупция, нагаждачество и т.н., но всичко си има граници.

45

Анонимен

преди 2 години

Тез експерти сега какви са тоя път - политолози, физици, филолози, физкултурници? Тоз път откъде го изчоплихте? Щото тая простотия си е толкоз явна, че или е дело на луд, или на жалък платен т**л.

44

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните не трябва да бъдат лекувани от ковид, защото според официалните СЗО, CDC, министерства няма да се разболеят от вируса. Който се разболее, да бъде вкаран в затвора, защото си е платил за сертификат за ваксинация и не му е поставена реална ваксина, т.е . е извършил престъпление. Само неваксинираните ще се лекуваме, който не го е карал. За ваксинираните сме платили ваксини да не се разболяват и точка.

43

Анонимен

преди 2 години

Да, и ваксинираните даже пак да се ваксинират.

42

До псевдопрограмиста

преди 2 години

Най силния звук ще бъде звука от чупене на с.соидни глави след като септември почнат да уволняват хора заради това че не са се инжектирали с неефективна експериментална ваксина. Също ще се чуват и взривове от лабораторите пускащи разните делта омега и зета варианти.

41

Спокоен

преди 2 години

Пресолихте манджата с тия ваксинации! Този непрестанен натиск поражда единствено и само по-силна съпротива. Не искам да се ваксинирам с нещо създадено за няколко месеца, че и на всичко отгоре производителя ме кара да подпиша съгласие, че производителя няма да носи каквато и да е отговорност ако увреди здравето или живота ми!

40

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът на преболедувал не е в антителата (временни), а в Т клетките, които ги произвеждат. Това е траен имунитет. Никакви ваксини не са нужни, даже са опасни, защото имунната система е вече модифицирана. Тялото има защита срещу нови варианти и щамове на вируса - създава антитела и те атакуват новия щам/вариант и спират репликацията. За ваксинираните не се знае какъв имунитет имат, имат ли Т клетъчен въобще и защо са бустърите? Първо да минат изпитването на ваксините и ще стане ясно, може би

39

House M.D.

преди 2 години

Ваксинирайте се, защото в противен случай неуважаемите другарки и другари като Кожуха, Кантара и Аню ще трябва да върнат хонорара, който да взели от производителите.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 "при нова вълна, ваксинираните да са с предимство при лекуването" Ама чакай ся, вие ваксинираните защитени ли сте или не? Какво лекуване с предимство, след като не би трябвало да карате тежко грипа, съответно и да нямате нужда от лечение?

37

ЕКСПЕРТИ

преди 2 години

Ще гледаме на живо зетата световна. На филма беше добре, защото България отсъства от картата на бойните действия, но в реала ще се види накъде ще бъде.