76

Анонимен

преди 2 години

Е какви са тези експерти дето не виждат че ваксината нещо не работи? Който си има анти тела не би следвало да се ваксинират!

75

Анонимен

преди 2 години

"Дори и да сте преболедували, е възможно макар и рядко, отново да се заразите и заболеете."Демек също както ваксинираните може да се разболеят макар и рядко...

74

Анонимен

преди 2 години

На 24 юни 2021 година от БЛС (Български лекарски съюз) съобщиха, че 60-70% от лекарите в България са ваксинирани. Има го на сайта им. Лекарите се ваксинират, а те са едни от най-информираните за ваксините, но Чичо на село се смята за всезнаещ и не се ваксинира.

73

Анонимен

преди 2 години

Леле, доли плодът "ман*го" не мога да изпиша, без да ме зачистят тия врагове на свободното слово тука! Жалка история!

72

Ще умра

преди 2 години

Но нема да се ваксинирам. Най мразим некой да печели на мой гръб.

71

Анонимен

преди 2 години

Експерти няма да ми казват на мен дали ще се ваксинирам,да препоръчват на тези които са опознали майките им в библейския смисъл!!

70

Анонимен

преди 2 години

Купих си *** от Лидъла вчера и се питам сега - него дали го ваксинираха, преди да ни го пробутат в магазина?

69

До 59

преди 2 години

От 54 .. този текст, който цитираш не е част от съгласието, което подписваш. Пишат се небивалици за това съгласие.

68

Анонимен

преди 2 години

Тоая тъпня звучи като "С домат от градината на баба не можеш да се нахраниш, но с пластмасовия от Кауфланд - да.". Изпълнители на поръчки - съвсем ниско паднахте вече. Творете си простотиите, ама поне малко разум и логика вложете в писаното от вас. Така съвсем отказахте хората.

67

До Замислен

преди 2 години

Никаква конспирация не е това, ами е проблем на всяка една ваксина. Затова експертите знаят, че безобидни и 100% безопасни ваксини няма и безразборното ваксиниране е изключително опасно. Веднъж ваксинираш ли се, връщане няма.

66

Анонимен

преди 2 години

Изобщо какви експерти са това, като не знаят?

65

Чичо

преди 2 години

Още един въпрос от мен:Защо лекарите и учителите са с най-ниски процент на ваксинирани.

64

Анонимен

преди 2 години

Хора, наистина ли вярвате, че някакви "експерти" натворили глупости, като твърдените в заглавието? /Понеже долнопробни статии като тая не чета/ То вече дори не пише кои са и по какво са "експерти". Това е просто поредното плоско неграмотно изпълнение на пландемичната поръчка на фармафашистите, напъващи до пръсване дъравите и продажните им правителства да унищожат населениетжо по света. Конспирации? Глупости. Отдавна се видя, че това, което прогнозираха миналата пролет хората, се оказа истина.

63

Замислен

преди 2 години

Една от конспиративните теории твърди, че при поставянето на първа ваксина се цели сриване на клетъчния Т-имунитет. Съответно за да си защитен вече е необходимо да се ваксинираш перманентно през определен период от време. Просто на организма му се отнема възможността да "помни" вируса и трява да му се "напомня" всяка година. От чисто търговска гледна точка това е гениално! Създаваш си сигурен клиент до края на живота му.

62

Бах го

преди 2 години

Незнаели коло продължавал естествения имунитет.Санким изкуствения знаете колко продължава.

61

Анонимен

преди 2 години

Подобно изказване има само две възможни обяснения - 1. Тозе експерт няма представа от това по което е експерт. 2. Този човек е корумпиран до мозъка на костите си. Това вече е работа на прокуратурата.

60

Анонимен

преди 2 години

Това си мирише на бизнес,не на здравеопазване.Изкаралия оригинала можело пак да се разболее,а боцнатия с имитацията не,това е брутално нагла лъжа

59

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън ярина - натуралният имунитет е в пъти по-устойчив и на практика вечен!

58

Анонимен

преди 2 години

За месец в Европа хиляди бяха по стадионите в пика на пандемията. Дали бяха всички ваксинирани?

57

ъъъ

преди 2 години

Хе-хе, за преболедувалите не знаят колко време трае защитата, но затова пък за ваксинираните знаят. Милите те, как да не им набиеш ваксинките в наглите ръчички, дето са ги писали тия безМислици.