24

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Медици поставени в условията на...пазарната икономика са принудени да мамят(крадат) по...здравните пътеки за да...вържат бюджета.Пример болницата Пирогов.Ами те си протестират...правилно,защото в държавата управлявана 12 години от мутрата на СИК,всички на това се научиха и се прие за...правило.

23

Бела мафия

преди 2 години

Спрете им заплатите заради милиона да ги видя как протестират

22

Анонимен

преди 2 години

На всички ни правят проверки. Законно е. Отиват в съда и си решават проблема. Направиха болниците търговски дружества. Това е от много години. Като си прочетеш диагнозата, може да припаднеш....Но това е начина. Не виждам друго освен сбъркана система.

21

Кики

преди 2 години

А Генчо Начев кога?

20

Нане

преди 2 години

Пусни ми една молба до Кутев за договор....Беки ми даде някой лев...))

19

Анонимен

преди 2 години

Ами да си остане лекар Балтов, кой му пречи. Непременно ли пък трябва да е началник, защото се е возил в джипката?

18

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че е явно вече, че има чистка. Извършена е проверка и има обжалване, но не се изчакват резултатите. И за всички политизирани хора, нека да кажа - директор или не Балтов е лекар и ще си остане такъв! В нашата малка държавица единственото важно е дали си комунист или си тъмно син. Ами не - интелигентният човек ще си намери работа винаги!

17

Дам

преди 2 години

До BGNКво не вдяваш.Мята им се и на тях някоя стотинка ***.чка над заплатката и те доволни.Толко е оплетена всичко в тая страна като сви.нски чер.ва. Трябва рязане.Корпоративният вот какво е.Калинките какви са?

16

Анонимен

преди 2 години

Я се връщайте по местата си и работете, не правете заложници вашите пациенти. Положили сте Хипократова клетва, а не политическа. Който лекар прекрачи границата и се отдаде на политиката губи връзката с лекарските правила и закони и не може да изпълнява трезво професията си.

15

до 11

преди 2 години

До Нанеискат пекан въш-лив кутевски *** на шиш -свещи да си купиш с парите от мръс-ника кутев

14

Анонимен

преди 2 години

Хубаво, бе, да кажем, че им вярваме - не са точили касата... И при новия шеф няма да точат, за какво са тогава тия протести, какво се променя?

13

Анонимен

преди 2 години

Калинките изкочиха да защитават продажника ,натрупал 1 000 000 лв докато стотици хиляди си изгубиха работата и доходите.Цинизъм.

12

BGN

преди 2 години

Аз не вдявам???Извършени злоупотреби за сумати пари, ама си го защитават, всички ли са измамници в таз държава ????

11

Гневен

преди 2 години

Друго си е да вземеш заплата + 1000 отгоре за ковид и още няколко хиляди от фалшиви клинични пьтеки да кажем за лечение на хемероидиА санитарите кучета ги яли за тях - работа работа работа и пари няма

10

Анонимен

преди 2 години

онзи фелдшер завършил ковачницата на правни кадри в Благоевград, след време ще му се иска да имигрира!

9

реалист

преди 2 години

Когато някой усвоява и злоупотребява с обществени пари не протестира, но когато някой е уволнен за злоупотреба с това веднага протестират. Не ни пречите, протестирайте. Нали сте гербери.

8

славянин

преди 2 години

Аз по принцип мразя ''лекарите'', но след като дойде ''пандемията'' ги намразих три пъти повече!

7

Нане

преди 2 години

Свършиха ли бонусчетата, та осмърдяхте хасвалта...Водни струи и сълзотворен газ, искате ли...)) да усетите, какво чувстват демонстрантите срещу ковид простотиите ви, по света!

6

Анонимен

преди 2 години

Че нали и са се облажили от краденето, много ясно че ще го подкрепят.

5

Анонимен

преди 2 години

До 5 - Къде са тези умрели? В делириумната ти реалност?