58

Анонимен

преди 6 месеца

Бившият премиер Бойко Борисов пристигна на разпит в Генерална дирекция Национална полиция в София. Пред сградата на дирекцията той беше посрещнат от своите гербери, които скандираха Бойко! Бойко! в негова подкрепа. Част от тях са от младежката организация на ГЕРБ.Имаше и по-възрастни статисти, докарани с автобуси.

57

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 52: Ти кой беше, че уволняваш и осъждаш ей така за "добър ден"? Утре като ти потрябва лекар, първо ще го питаш коя партия подкрепя, така ли? Или всички трябва да си налягат парцалите и да ги е страх да протестират срещу това, което считат за несправедливо, заради страх от уволнение и съд. Точно както беше по времето на бай Тошо.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Когато защитаваш крадци, то и ти си съучастник в престъпленията им.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Добре че дават пример, като носят маски

54

Korean soup

преди 6 месеца

До Анонимен 47: Да беше ползвал калкулатор по-добре. Човек ще рече, че голяма част от коментиращите тук са участвали в проверката и лично с очите си са видели документите, от които е видно, че има злоупотреби. Най-лесно се манипулират нискоинтелигентните и нискообразованите слоеве на обществото - основният таргет на на Зеленото чорапче. Така е започнал деветосептемврийският преврат - изнасят се едни партенки и докато се установи кое как, човекът вече е осъден и убит за радост на тълпата.

53

Анонимен

преди 6 месеца

Тези листи, които размахват дали са ги разпечатали в тях, или на някой служебен принтер?

52

Анонимен

преди 6 месеца

Как да разбираме снимките, на които медиците са с работно облекло и баджове? Напуснали са работното си място (за което е редно да бъдат уволнени, и евентуално осъдени, ако е пострадал човек заради това нехайство), или ползват работното облекло (служебна собственост; поне баджовете) в извън работно време (за което е редно да бъдат уволнени)?

51

Ако оставим

преди 6 месеца

комунистите-превратаджии да ни управляват все така ще е . Девети септември се завръща. Ама не е лошо и младите да видят за какво става дума и защо скачахме по площадите 89 година. Те дори не могат да си представят, че са възможни такива неща - да ликвидираш лекари, математици, професори, учители, учени ... Да издигнеш на пиедестал чалгата и да ликвидираш разума.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не може да ме убеди, че протестът не е политически и че не е организаран от ядрото на ГЕРБ в Пирогов. Така само изострят напрежението и карат хората още повече да ги мразят.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Прилича ми на Стокхолмски синдром. Благодерение на тикави прости и заблудени хора винаги ще сме си на последните места в Европа.... Тъжно .....

48

Анонимен

преди 6 месеца

Гнусни продажници! Бял ден да не видят родата им до 9-то коляно 9 поколения напред! Амин!

47

Анонимен

преди 6 месеца

Колко са жалки Севда и ПР-ите на крадците от ГЕРБ.Народът показа категорично, че не ви иска - само 23% при 42% гласували са за вас. Това от 100% българи прави 9.6 %. Не ви ли е с рам да правите тези циркове. 91.4% от хората ви ненавиждат.

46

Анонимен

преди 6 месеца

Не ми ревете и не правете циркове, а покажете каква система сте. Като медицинско лице да не казвам какви далавери правите и как лъжете хората, че имат нужда от какво ли не, само и само да видите пари. Вечно не сте се наяли, вечно пари да приберете.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Крепостините селяни в защита на феодалите си. Това е срамно да се случва в Европейска държава през 21 век. Който защитава крадците е съучастник.

44

Анонимен

преди 6 месеца

2017 -та "..."породено от хаотичното и некомпетентно управление на сегашното ръководство".Като аргументи за исканата оставка на Балтов синдикатите посочват и примери за "скандални назначения и неоправдано раздуване на административни длъжности с високи трудови възнаграждения за сметка на медицински служители".

43

апо

преди 6 месеца

До Анонимен "В техен интерес е да аплодират новия си директор, а не да тъгуват за стария." - Какви интереси бе чалгаро-мутренски болшевизиран копой , това да не ви е хунтата на фигуранта ! Тук става въпрос за спазване на човешки , демократични и морални категории и принципи ....Ще ти кажа нещо - ЧЕГЪРТАЧ е сезонна работа , която ще продължи до трайното установяване на хунтата , след това ще ядеш сърпове , чукове и петолъчки защото другото ще е изчегъртано !!!

42

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Не са лелки-Герб, просто се притесняват да не секне кранчето и за тях. Да не мислиш, че са си мълчали за всички далавери, а за тях не е имало?

41

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам това са само Лелки-ГЕРБ. И със сигурност са били заплашени, че ще ги уволнят ако не отидат на "протеста".

40

Анонимен

преди 6 месеца

Няма за какво да протестират. Сега ще си имат нов шеф, който да усвоява пари и да кpаде. Пак ще има за всички.

39

Анонимен

преди 6 месеца

До ХаТези в работно време ли изоставиха болните и излязоха за защитават кражбите на Балтов!?