44

Анонимен

преди 2 години

Тъжното е ,че са слепци в услуга на крадци, и се унижават да подлагат професията ,личността и морала си на хора , които грабят техните пари, техните мечти и тези на децата им..

43

Mitaka

преди 2 години

Кой ви лекува, бе хора?Кацаров ще ходи в частна болница, но вие ако попаднете в Пирогов кой ще ви лекува, след като заради това, че лекували последствия от Ковид ги глобяват, че не били по указанията на НЗОК от преди пандемията. Всички лекари ще напуснат България и ще останат само частни болници и тогава ще ревете, но ще е късно.

42

Номер2

преди 2 години

От месеци повтарям, Мутафчийски, Балтов, Кунчев и оня милионер с мустачките,където го уволниха... са за затвора! Първо в затвора, па после ги уволнявайте и им взимайте дипломите! Това не са доктори, а престъпници!

41

Краси

преди 2 години

До Анонимен 48Не знаеш ли, че клетвите , които отправяш, се връщат върху теб и твоето поколение! Да не се чудиш после откъде те е сполетяло.

40

Mitaka

преди 2 години

Респект, поклон, уважение и благодарност към всички лекари и сестри, които рискуваха живота си всеки ден и лекуваха и помагаха всеотдайнои неуморно без да се интересуват дали ще им се плати от болница, от НЗОК от който и да е!Респект, поклон, уважение и благодарност към проф. Балтов от хилияди пациенти и колеги.Сегашния министър и шефът на здравната каса никой нито ще знае ги знае как се казват нито се интересува от тях.Приятел на Кацаров ми каза, че ако го види ще го напсува и заплюе.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47: Ти така като си почнал неграмотно да смяташ проценти, можеш ли да ни осветлиш колко процента гласуваха за това служебно правителство на радев? Защото това неизбрано от никого правителство действа все едно от името на целия народ, а реално то е назначено от човек, на който му изтича мандата след няколко месеца и който е много вероятно да си отиде от поста, като човекът, който се обяви за президент само на тези, които са гласували за него.

38

Анонимен

преди 2 години

Щом се краде и са отклонявани средства защо пуска този гербаджийски доктор.Явно е че само такива са слугите на гроб.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52: Ти кой беше, че уволняваш и осъждаш ей така за "добър ден"? Утре като ти потрябва лекар, първо ще го питаш коя партия подкрепя, така ли? Или всички трябва да си налягат парцалите и да ги е страх да протестират срещу това, което считат за несправедливо, заради страх от уволнение и съд. Точно както беше по времето на бай Тошо.

36

Korean soup

преди 2 години

До Анонимен 47: Да беше ползвал калкулатор по-добре. Човек ще рече, че голяма част от коментиращите тук са участвали в проверката и лично с очите си са видели документите, от които е видно, че има злоупотреби. Най-лесно се манипулират нискоинтелигентните и нискообразованите слоеве на обществото - основният таргет на на Зеленото чорапче. Така е започнал деветосептемврийският преврат - изнасят се едни партенки и докато се установи кое как, човекът вече е осъден и убит за радост на тълпата.

35

Ако оставим

преди 2 години

комунистите-превратаджии да ни управляват все така ще е . Девети септември се завръща. Ама не е лошо и младите да видят за какво става дума и защо скачахме по площадите 89 година. Те дори не могат да си представят, че са възможни такива неща - да ликвидираш лекари, математици, професори, учители, учени ... Да издигнеш на пиедестал чалгата и да ликвидираш разума.

34

апо

преди 2 години

До Анонимен "В техен интерес е да аплодират новия си директор, а не да тъгуват за стария." - Какви интереси бе чалгаро-мутренски болшевизиран копой , това да не ви е хунтата на фигуранта ! Тук става въпрос за спазване на човешки , демократични и морални категории и принципи ....Ще ти кажа нещо - ЧЕГЪРТАЧ е сезонна работа , която ще продължи до трайното установяване на хунтата , след това ще ядеш сърпове , чукове и петолъчки защото другото ще е изчегъртано !!!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не са лелки-Герб, просто се притесняват да не секне кранчето и за тях. Да не мислиш, че са си мълчали за всички далавери, а за тях не е имало?

32

Анонимен

преди 2 години

Няма за какво да протестират. Сега ще си имат нов шеф, който да усвоява пари и да кpаде. Пак ще има за всички.

31

Анонимен

преди 2 години

До ХаТези в работно време ли изоставиха болните и излязоха за защитават кражбите на Балтов!?

30

Една

преди 2 години

Дааа, а по време на кражбите от Здр. каса, надписване на сметки, злоупотреба с пациенти и т.н. протестираха ли!? Защото влизаше по малко и в техните джобове ли? май така е било.

29

Анонимен

преди 2 години

Генералската хунта прави политическа чистка !

28

Ха

преди 2 години

Само камъни по вас, платени "артисти" !

27

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са електората на герб Те основно гласуват за ГЕРБ и това се знае Но това предишно управление много крадеше Болниците не трябва да са търговски дружества На доктрите им дадоха по хиляда лева и останаха доволни от цялата работа е затова гласуват за герб

26

House M.D.

преди 2 години

Другарят Петко Салчев е неграмотен пасивен гей. Все още не е отменил смъртната присъда, която неграмотният пасивен гей Глинка издаде на диабетиците с благословията на своя активен любовник - неграмотният активен гей Пепи /бивш здравепогазващ министър/.

25

Анонимен

преди 2 години

В техен интерес е да аплодират новия си директор, а не да тъгуват за стария. Колеги са.