57

Анонимен

преди 4 месеца

Ами как няма да са изборите с най-нисък брой гласували? Три месеца след предишните избори, в разгара на лятото и на сезона на почивките, в разгара на медийно разпалваната истерия наречена "пандемия от Ковид-19", без дискусии в медиите, без ясни послания, без срещи с гласоподавателите и митинги. Даже и плакати почти не видях.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Само кухи лейки. Направо се чудя как съществуват някои хора. Кърлежи. Като чета коментарите и ще падна от черешата.

55

Анонимен

преди 4 месеца

Слави е поредният Барек,Сидеров и т.н.Най-ме развеселяват тези наивници които си мислят,че калинките на Славун ще вкарат някой политик в затвора...Сигурно вярвате и във феята на зъбките.И царистите щяха да вкарват,и комунистите и герберистите.Изобщо всеки който иска да се докопа до власта това обещава и накрая -ядец.Гарван гарвану око не вади.Набийти си го в главите.

54

ПРЪЦ

преди 4 месеца

Да... бомбата каза "пръц". Ще усещаме аромата дълго! Преди това имаше други подобни през годините - "проектът" на Светльо Витков, а също така на Бойчев-Кулеков, които имаха мъдростта да не се взимат толкова насериозно и бяха честни с хората.

53

Пич

преди 4 месеца

Не ви увря главата, че колкото повече пишете такива бомбастични заглавия, толкова повече жалки популисти като Слави печелят. Това е "ефекта Тръмп", ти го плюеш, той печели. В момента е световна тенденция. Явно голяма група от хора искат да гледат шоу или просто да "видят какво ще стане". Това е положението. Вина имат уж сериозните и утвърдени полити1ески формации, които в оследните 10-тина години се уляха да крадат и да не правят нищо полезно. Същото се случва и "на Запад".

52

Анонимен

преди 4 месеца

Ще мачка, тва да не е кисело зеле

51

д-р Трифонова

преди 4 месеца

Моят брат мечтаеше да стане космонавт. А аз мечтаех да стана доктор, за да излекувам брат ми.

50

Гоце

преди 4 месеца

До КГБ. Изпусна Рашков! *** за 12 години тихо си направи имотна империя, ама сега тръгна да трепе корупцията. А Маямата как търсеше нивата с марихуана на Борисов по околовръстното?!

49

Анонимен

преди 4 месеца

Мачкай Славиииииииииииииии

48

Евгени от Плевен

преди 4 месеца

Славчо, взимай си Бойката и двамата направо към Учиндол, завинаги!Като се замисля, можеше да е и по-зле от премиер Никито Василев, поне не е сложил за такъв неговият близък приятел Орлин.

47

АнонимеН

преди 4 месеца

ЧУВАМ ГЛАСОВЕ!

46

България над всичко

преди 4 месеца

губещите герб няма да са никаква опозиция, защото много скоро ще започне разпад при тях.. като спре кранчето за целия им платен електорат и цирка свършва.. герб е само едно лице - Бойко Борисов.. и без него тая партия няма да съществува

45

Слави

преди 4 месеца

Слави е ***,посланията с които подведе народ са националистически,а на практика какво излезе..Той се разкри вече и тези наивници,които гласуваха за него ще разберат,че са грозно излъгани,защото те не припознават идеите на хората,които дърпат конците зад Слави.

44

АнонимеН

преди 4 месеца

ЗА 3 МЕСЕЦА ИТН УВЕЛИЧАВА ЕЛЕКТОРАТА СИ С ОЩЕ 200 ХИЛЯДИ ДУШИ И ГАЛЪП ПИШЕ, ЧЕ СА ГУБЕЩИТЕ! :D ГАЛЪП ПИШЕ, ЧЕ ГЕРБ СА ГОЛЕМИЯ ПОБЕДИТЕЛ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА ИЗГУБИЛИ 200 ХИЛЯДИ ГЛАСА :D ГАЛО-ГЕРБЕР АКО НЕ ТЕ ИЗЛЪЖЕ И ИЗМАМИ ТОВА ЗНАЧИ НЕ Е ГЕРБ!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Засега ГЕРБ все още контролират "независимата" съдебна система, вкл. и прокуратурата, но това ще е до време. После затвора ги чака.

42

до 36

преди 4 месеца

Щом иска нови избори Трифонов да изкара 100 милиона и да си ги плати. Няма да плащаме през 3 месеца за избори, за да се лекува болното его на един наркоман.

41

Анонимен

преди 4 месеца

Не е всичко България. Аз не смятам имигрантите на равно с нас. Ние сме тези живеещи в България, борещи се в България, правещи деца в България, плащащи данъци в България. Не ми слагай имигрантите на равно с мен и всички хора тук. Респект има само към истинските България в България.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Господин Гълъбов да си задържи мнението отзад.

39

АнонимеН

преди 4 месеца

ГАЛЪП РАБОТИ ИЗЦЯЛО ЗА ГЕРБ! И АКО НЕ БЕШЕ НИСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ЗА ГЕРБ ЩЕШЕ ДА ИМА ПОД 20%! ТО Е ЯСНО , ЧЕ ГАЛЪП ЩЕ ГОВОРИ ПРОТИВ БСП И ИТН!

38

ДО 37

преди 4 месеца

Няма чужбина, всичко е България!