105

Анонимен

преди 2 години

Избирателите гласуваха за ИТН защото видяха в тях единствения шанс някои да бие Борисов и да го свали от сцената.Това сеслучи.Но избирателите нямаше как да знаят че Слави е част от по-голям заговор.Целящ протестната енергия да се размие и Борисов да се сниши замалко на втора линия,а по-нататък отново да атакува.Големите делавери да бъдат заметени под килима и постепенно забравени.И България да продължи да се управлява по мафиотския начин като частна корпорация,както вече 30 години.Слави измамата

104

fcc

преди 2 години

По-намусен човек от Слави не съм виждал. Като чели целият свят му е крив.

103

Анонимен

преди 2 години

Гласувах да махнат каскета и да вкарат Пеевски в затвора, а Славян цър-вула директно назначава техни хора. Егати промяната. Явно здрава манга е играла, за какво ти са тези мръсни пари бе жалък клоун, здраве с тях няма да си купиш...

102

Анонимен

преди 2 години

Слави със страшния си поглед от фейсбук и Тошко Бонапарт Хитлеров сами закопаха нещо което и те не знаеха какво е.

101

Жалко за народа

преди 2 години

Бомбата Слави Трифонов се оказа кьорфишек.

100

СТЪРШЕЛ

преди 2 години

ЗА ПОЛИТИК НЕ СТАВАШ СЛАВИ, ТИ СИ БУДАЛА. КОЙ В ГЛАВАТА ТИ Е СЛОЖИЛ, КОНСКАТА МУХА. СЦЕНАРИСТИ - ДЕПУТАТИ, ЩЕ КОВАТ ЗАКОН. А БАЛЕТА МАГАДАНСКИ, ЩЕ ЗАДАВА ТОН, ЗА СПУКАНИЯТ ТИ БАЛОН.....

99

Анонимен

преди 2 години

По-добре служебно. Хора замогнали се от дпс.. Пак ще се краде. А щом се краде... Номенклатурата българи и турци са заедно. Заможни са. Пенсии 1440 х 2... Помагат си. Единият купува земя /българин/, турчина му строи, др турчин бизнесмен му носи материали и кой има пари ще живее. А кой ги направи заможни. Те си бяха съшите през живково българите и същите и днес. А ромите по цял ден викат, що да работят, отгоре, не зная за останалите и никой не взема участие. От 5,6г ад и то в Коларов блока.

98

Анонимен

преди 2 години

Тази бомба трябва да се остави да се взриви, защото това заслужава голяма част от електората !

97

Ники Василев

преди 2 години

Жената почти изглади прашната ми стара риза, идвам след малко !

96

Анонимен

преди 2 години

Всеки пред телевизора му се вижда колко е леко да управляваш, елементарна работа и само крадат. Истината обаче е, че повечето ви трябва една седмица ставане в 5 и работа до късно и сте до там. А това се правеше години наред, няма събота и неделя. Сегашните на изборния ден чак след обяд се наканиха да гласуват и щели да ми оправят държавата, хахаха.

95

Един от протеста

преди 2 години

Управление с такова правителство няма да има. Ще има пак протести. Ако трябва всеки месец ще правим избори, но няма да позволим накакви чалгари да ни извиват ръцете и да ни поставят пред свършен факт.

94

Слави - измамник

преди 2 години

Слави измами гласувалите за него българи. Още от самото създаване на партията имаше за цел да измами избирателите. Затова си траеше кои са министрите и кой ще е премиер. Иначе нямаше да събере и 10%, ако го беше обявил от самото начало.

93

555

преди 2 години

Добре , че децата под 18 години не гласуват , че иначе щяха да ни управляват Том и Джери.

92

Накратко ...

преди 2 години

Пременил се чалгаря Илия ...... погледнал се - пак в тия .

91

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ ОНЗИ ДЕН СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ГОВОРЕШЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ,А НА ГОДЖИ И ГЪМЗАТА ОТ ШОУТО!СЕГА НЯКОЛКО ДНИ МЪЛЧАНИЕ И ОТНОВО ПОСТ ВЪВ ФЕЙСБУК.

90

мдаа

преди 2 години

няма да ме учуди ако генерал Румен Пиночет зачбрани партиите и въведе диктаткура от московски тип.Светъл пример му е Путин ,пръв приятел КимЧен Ур.

89

да ама не

преди 2 години

е вярвам политическата бомба Мусолини Учиндолски да се обезвреди.Как се обезврежда *** ? Ако сапьорите го взривят ще изцапа и осмърди всичко.

88

бай Иван

преди 2 години

Драги зрители, уважаема публика! Аз, Слави Трифонов, водещ на предаването на "Шоуто на Слави", Ви се извинявам за моите *** постъпки! Ще направя всичко възможно да се компенсирам. За целта ще изплатя на всеки от вас по 10 лв. Това са 10% от държавния бюджет. Останалите 90% отиват в десния джоб на моите панталони. До следващия път и да Ви е ГАДНО!

87

Анонимен

преди 2 години

ЕДНО ПОВЯВАНЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРА ЗА 15-20 МИНУТИ И ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ...ЕДИН ОТВРАТИТЕЛЕН ГОЛОГЛАВ ТИП СЕ НАКАРА ХУБАВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ С ПРИСЪЩОТО СИ ВИСОКОМЕРИЕ КАТО ПРЕДЛОЖИ ЕДИН КУП МЛАДОЦИ С ЕЗИЦИ ЗАВЪРШИЛИ В АМЕРИКА ЗА МИНИСТРИ И ЕДИН ФАЛИРАЛ БИНЕСМЕН КАКЪВТО Е НИКИ ВАСИЛЕВ ЗА ПРЕМИЕР.ЕЙ СЛАВЧО НАРОДЪТ НЕ ТИ Е ГОДЖИ ИЛИ ГЪМЗАТА ОТ ШОУТО ТИ,ЧЕ ДА ГО НАВИКВАШ ПО ТОЗИ НАЧИН...

86

Анонимен

преди 2 години

мене квази-либерализма по ме кефи