15

Фейзула

преди 2 години

Загубил ориентация? Сериозно? Взеха ни за калинки.

14

Анонимен

преди 2 години

Не прави чест на тази жена да говори по този начин. Недостойно е от нейна страна.

13

Плюс минус

преди 2 години

По принцип съм против всякакви военщини: човешки животи, много пари, които би трябвало да са за здраве, образование, социална политика.От друга страна са какво е тази военна техника, като един дрон може да свърши същата работа!

12

До 11

преди 2 години

Ти май изобщо не си запознат със статистиката на въздушните боеве. Онези "таралясници" ф-ките свалят мигчетата ей така за добър ден !!! Особенно има един мегатаралясник ф15 дето до сега никой не го е свалял ...

11

Ориентир

преди 2 години

Такава ситуация, като "губене на ориентация" има само в 'триъгълника на смъртта' и при руските таралясници. Модерната и съвременна западна военна летателна техника е лишена от подобни НЕвъзможности.

10

Анонимен

преди 2 години

Не ги разбирам за тая постояна намекване за специалисти и мнения.Бога ми болна нация сте.Тя казва на техен език, изкарайте натегача затворил очи за ниската цел.Нещо не ясно.

9

Анонимен

преди 2 години

Разбираемо госпожата е опечалена и за нея съпругът и няма вина. Права е, че няма вина, но не и по начина по, който го представя. Много пилоти са губили ориентация и са се разбивали. Търсенето на виновен няма да помогне. Не са виновни и ръководителите на полетите. Решението се взима от пилота. Но причината за загуба на ориентация е важната! Пилот с 12!!!! часа нальот за 6 месеца! Аз шофьор няма да допусна да кара голф нощем по магистрала с 12 часа шофьорлък. А това е изтребител не чесна!

8

Анонимен

преди 2 години

Съжалявам за загубата на тази жена но не мисля че е редно да коментира неща за които най вероятно не е компетентна...

7

РоскоГрипена

преди 2 години

МиГ-29 е направил много жени вдовици. Но най-срамното в историята на този тип самолет е, че въпреки участието си в многобройни конфликти по целия свят няма нито една въздушна победа. Напълно безполезен самолет, дори и самите руснаци ги изхвърлиха и ги замениха със Су-35.

6

До анонимен 8

преди 2 години

МиГ-29 не е таралясник, а превъзходен самолет, превъзхождащ по всички ТТ данни факания F-16. Неговата дълбока модификация МиГ-35 (нови всеракурсни двигатели, нова авионика, нов радар, мощно въоръжение) кара генералите в Пентагона да пият успокоителни. Излита на 80-ия метър от полева писта.

5

Анонимен

преди 2 години

Много приказки и много пушилка. Много съжалявам за загубата, но да правиш енигматични намеци и многозначителни изказвания е недостойно. Има злощастие, а не космически заговор.

4

Анонимен

преди 2 години

Да караш 40 годишен руски таралясник....Бог да прости момчето.

3

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям тезата, че не изправната мишена е трябвало да бъде пропусната. И за това вина носят ръководителите на полета. Те са имали пълната информация, но не са взели бързо адекватно решение.

2

Анонимен

преди 2 години

До 2 Какво общо има Радев в случая,че нещо не се разбира? Той ли е издал заповед за нощната стрелба?

1

Анонимен

преди 2 години

Откога военна полиция разполага с необходимите експерти и инженери в авиацията. Въпросът е дали руснаци или американци го свалиха.