25

до 43

преди 2 години

ВЪВ България...?!?!?!! Верно ли? А има ли нещо от което ти да не разбираш? Освен българки език и всичко останало, гледам, че всичко ти е ясно...

24

Анонимен

преди 2 години

Още един шаман с предсказания... Я да предскаже за себе си кога ще ритне камбаната.

23

наблюдател

преди 2 години

Във България всички разбират от футбол и от политика.

22

цццц

преди 2 години

за коя партия са се опитвали да купуват гласове , насам на там? още колко такива купувачи не са хванати? и въпреки всичко, пак Славчо излезе пръв. *** смеха.

21

Анонимен

преди 2 години

Самия слави истамбулата е неприемлив.

20

Анонимен

преди 2 години

До Гост. Точно за това трябва да се гласува, имаше управляващи имаше и опозиция, не беше нужно да се търси спасител защото сега математиката показва че заедно с либералите може да направи правителство и всички да берем ядове и теглила но хак да е.

19

Анонимен

преди 2 години

Тези социолози и те като Баце много са меки. Слави сам се провали, абсолютен лаик. Тръгнал да ми предлага кабинет все едно е мажоритарна система. Не става така мой човек, предлагаш министър председател първо и после се договаряш с останалите за стабилно мнозинство. Предлагаш постове и промени в твоята програма и се договаряте. Ти за какъв се мислиш, да ти се съгласят ей така - какъв си ти бе, че да ти приемат безусловно, за какъв се мислиш, ти живееш в собствен свят.

18

Анонимен

преди 2 години

ку.хия народ. Не искаха ГЕРБ, да били ги гърчели и т.н. И какво като уволняват хората на Бойко които за 100 години напред да се осигурили. Гледайте да дойде някой който да краде по малко и да не гледа да мачка другите а да ви вдигне доходите.

17

Анонимен

преди 2 години

слави е страхливец , лошото е подлъга маса глупави хора и това стадо реално може да причини сериозни вреди на България. може и това да е била целта.

16

Анонимен

преди 2 години

Слави се забавлява, щели да му паднат гласувете двойно - много важно. Той не иска да управлява, мрази Бойко и целта му е да не е той, ако ще да има анархия и хаус. Не иска да управлва иска Бойко да не управлява и го постигна.

15

Анонимен

преди 2 години

разкрихме те славчооо гола вода си голяма

14

Анонимен

преди 2 години

Христо Иванов ще спечели много ако подкрепи служебното правителство с мандата на бсп

13

Златена

преди 2 години

Слави Трифонов слуша каквото му каже Тошко Йорданов който с предложението си за правителство на България го закопа и на следващите избори Има такъв народ ще са на 3 място но кой каквото си надроби това сърба.

12

Анонимен

преди 2 години

Ако шоуменът беше казал, че ще предложи тези кукли, дали щеше да вземе 1 процент? Доказа на кого служи, но ще яд накрая сопата

11

Анонимен

преди 2 години

като се пишат партии на промяната - да прокарат закон за лустрацията на комунизма и комунистите. така на следващите избори народните избранници ще са с чисто минало.

10

Е и какво му е

преди 2 години

На кабинета!? С нищо не се различава от всичко до сега. Големите претенции към Слави! Важното е да го прецакат. Колкото стават предните, толкова и тези.

9

Анонимен

преди 2 години

Това е проект на Доган и много добре измислен като всеки път. За това стигнаха до предсрочни, за да им стигне ИТН+ДПС+ДБ. Последните ще се включат в последния момент с предтекст стабилност за държавата и елиминиране на модела Борисов.

8

Златена

преди 2 години

Всички от Има такъв народ въобще не можаха да схванат в мозъците си при трети четвърти пети избори в България пак ще има малко българи подали своя глас защото хората са разочаровани от поведението на всички партии в България и пак няма да гласуват но кой каквото си надроби това сърба.

7

Анонимен

преди 2 години

ДС и мутрите вън са комунистически патерици.

6

Абе...

преди 2 години

На следващите избори гласовете за Слави ще са наполовина. И сега бях на кантар да гласувам за ДБ. Спря ме тяхната праволинейност, но виждам, че те са били интелигентния избор.Слави заблуди всички ни с мълчанието си, но ето, че си отвори устата и си пролича, че е същото зло като Бойко, ако не и повече.