27

Слави

преди 2 години

да стане президент на България. Нищо няма да върши и по цял ден ще хвърля гюбеци. Ще се превърнем в най-веселата държава с международна шоу програма и ще забавляваме целия свят.

26

ББ

преди 2 години

едно е сигурно...в зависима...и какво означава "силна"в силна ще са тези които доидат и ни попитат как искаме да живеем!и рабаотят за това,онези с джипките,кабеларките,оправящите ни...отиват в забрава,Чиста и Свята Република!!!завета на Апостолао жертвал живота си...останалото е ...алчност и его...предателство към Народа и децата ни!!!по делата им ги съдете...добре ли живеете...как слави ще ви направи животите...с приватизация на банка която сте напълнили с пари ли?и кой ще я лапнеп слави?

25

Seth

преди 2 години

До 30 // При първите опити за дискриминация, всички 95% неинжектирани (това не е ваксина) хора в българия ще спрем да плащаме данъци. С какво ще ти лекуват страничните ефекти от експерименталните препарати на ДАРПА, НАСА и Пентагона? Най вероятно, s каквото е останало от WW2.

24

до 31

преди 2 години

До *** човекще ти я обясня вашистите сте вие антиваксеритепонеце заради вас ще има нова вълна, ще се напълнят болниците което ще предизвика затваряне на икономиката и държавата и ще страдаме всички ниеосвен това сте развъдници на нови вариатни на вируса които в един момент ще направят ваксините безсмиленнии така години наред докато вируса сам не реши да ви унищожи всички или да стане безопасенсега рзбра ли

23

Анонимен

преди 2 години

информирано"

22

Анонимен

преди 2 години

Ако си е осигурил подкрепата на депесе значи е в печеливша позиция защото може и да направи кабинет и да се кандидатира за президент и да ви накаже дето гласувате за него.

21

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинирам когато всички лекари се ваксинират и когато отпадне подписването на т.н.инфирмирсно съгласие.

20

Прост човек

преди 2 години

Добре де, нали който е ваксиниран, нито пренася, нито страда от вируса. Тогава защо са се подертили убодените? Да му мислят неваксинираните като мен. Не разбирам тая фалшива, но фашизирана загриженост.

19

До Маските вън 1

преди 2 години

Аз съм за свободен избор. Но нека се постави краен срок примерно 1 септември 2021 година, неваксинирани да нямат право на работа, помощи и да бъдат без право на медицински грижи.

18

Ужасена

преди 2 години

Цяла България иска да управлява Слави Трифонов. Всички да подкрепим Слави.

17

Анонимен

преди 2 години

с корумпирани министри! Да се маха!

16

Диана

преди 2 години

До Маските ВЪН 1 Стига пък и вие с тези маски! Излагате се! Цяла година и половина вече бошува тази пандемия, вие още не сте разбрали, че ситуацията с нея е сериозна и не заслужава никакво подценяване - щом лекарите са преценили да носиш маска ще носиш! - за да не ти се налага после да ти слагат маска в болницата, когато вече може и да е много късно...

15

Диана

преди 2 години

Социологът Първан Симеонов не изглежда много точен в определението си за политика - тя била компромис до компромис! Възможна е и такава ситуация в политиката, но тя е само една от възможностите! Истинската политика е решаване на проблеми на обществото и хората в него...Компромисите тук не са за предпочитане - търсят се най-добрите решения, консенсус...А това е много далеч от разни хватки и популистки битки, макар че всеки убеждава според възможностите си и уменията си. Важното е да са честни!

14

додо

преди 2 години

Пълни глупости.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе Славчо , вземи си стегни шоуто и си гледай рахатлъка , къде се хвърляш в тези дълбоки води , от там излизане нема .

12

USA

преди 2 години

ФЪРЛЕНИЯ КАМАК У БЛАТОТО ОПРЪСКА СИЧКИ С ГОФ НА !

11

USA

преди 2 години

АКО ИМА ЕДИН НОРМАЛЕН У ДАРЖАВАТА ШЕ ВИКНЕ НА ТИКВАТА И ЧАЛГАРА ДА СПРАТ ВЕДНАГА ЦИРКА ! ШО ПОСЛЕ МНО ШЕ БОЛИ !

10

Слави Тодоров

преди 2 години

Искахте да махнете Бойко, е сега се радвайте на победата и управлявайте. Бойко ще си пие биричката и ще гледа сеир.

9

Т.Шак

преди 2 години

Служебното правителство мен напълно ме устройва.

8

USA

преди 2 години

НОВИЯ ПРЕМИЕР НА БУЛГАРИЯ ША ПЕЕ НА СТАДИОНА !