36

Всички

преди 6 месеца

, дори и най безмозъчните чалгапитеци, ще разберат, че славчо-хоум-офиса и сие са пълни кре тени. Но тия тъ паци избирателите на ИТН ще го разберат много късно, когато държавата е на дъното вече, щото са си късогледи и ограничени ягодо-берачи ...

35

Анонимен

преди 6 месеца

Славчо да се качва на ракетата си и да си заминава за космоса!

34

Слави

преди 6 месеца

да стане президент на България. Нищо няма да върши и по цял ден ще хвърля гюбеци. Ще се превърнем в най-веселата държава с международна шоу програма и ще забавляваме целия свят.

33

ББ

преди 6 месеца

едно е сигурно...в зависима...и какво означава "силна"в силна ще са тези които доидат и ни попитат как искаме да живеем!и рабаотят за това,онези с джипките,кабеларките,оправящите ни...отиват в забрава,Чиста и Свята Република!!!завета на Апостолао жертвал живота си...останалото е ...алчност и его...предателство към Народа и децата ни!!!по делата им ги съдете...добре ли живеете...как слави ще ви направи животите...с приватизация на банка която сте напълнили с пари ли?и кой ще я лапнеп слави?

32

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя ми прилича по-скоро на врачка.

31

Анонимен

преди 6 месеца

До 35 - Кой вирус? Изолираха ли го вече, че нещо се изнервям ...

30

Seth

преди 6 месеца

До 30 // При първите опити за дискриминация, всички 95% неинжектирани (това не е ваксина) хора в българия ще спрем да плащаме данъци. С какво ще ти лекуват страничните ефекти от експерименталните препарати на ДАРПА, НАСА и Пентагона? Най вероятно, s каквото е останало от WW2.

29

до 31

преди 6 месеца

До *** човекще ти я обясня вашистите сте вие антиваксеритепонеце заради вас ще има нова вълна, ще се напълнят болниците което ще предизвика затваряне на икономиката и държавата и ще страдаме всички ниеосвен това сте развъдници на нови вариатни на вируса които в един момент ще направят ваксините безсмиленнии така години наред докато вируса сам не реши да ви унищожи всички или да стане безопасенсега рзбра ли

28

Анонимен

преди 6 месеца

информирано"

27

Анонимен

преди 6 месеца

Ако си е осигурил подкрепата на депесе значи е в печеливша позиция защото може и да направи кабинет и да се кандидатира за президент и да ви накаже дето гласувате за него.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се ваксинирам когато всички лекари се ваксинират и когато отпадне подписването на т.н.инфирмирсно съгласие.

25

Прост човек

преди 6 месеца

Добре де, нали който е ваксиниран, нито пренася, нито страда от вируса. Тогава защо са се подертили убодените? Да му мислят неваксинираните като мен. Не разбирам тая фалшива, но фашизирана загриженост.

24

До Маските вън 1

преди 6 месеца

Аз съм за свободен избор. Но нека се постави краен срок примерно 1 септември 2021 година, неваксинирани да нямат право на работа, помощи и да бъдат без право на медицински грижи.

23

Ужасена

преди 6 месеца

Цяла България иска да управлява Слави Трифонов. Всички да подкрепим Слави.

22

Анонимен

преди 6 месеца

с корумпирани министри! Да се маха!

21

Диана

преди 6 месеца

До Маските ВЪН 1 Стига пък и вие с тези маски! Излагате се! Цяла година и половина вече бошува тази пандемия, вие още не сте разбрали, че ситуацията с нея е сериозна и не заслужава никакво подценяване - щом лекарите са преценили да носиш маска ще носиш! - за да не ти се налага после да ти слагат маска в болницата, когато вече може и да е много късно...

20

Диана

преди 6 месеца

Социологът Първан Симеонов не изглежда много точен в определението си за политика - тя била компромис до компромис! Възможна е и такава ситуация в политиката, но тя е само една от възможностите! Истинската политика е решаване на проблеми на обществото и хората в него...Компромисите тук не са за предпочитане - търсят се най-добрите решения, консенсус...А това е много далеч от разни хватки и популистки битки, макар че всеки убеждава според възможностите си и уменията си. Важното е да са честни!

19

додо

преди 6 месеца

Пълни глупости.

18

Анонимен

преди 6 месеца

Абе Славчо , вземи си стегни шоуто и си гледай рахатлъка , къде се хвърляш в тези дълбоки води , от там излизане нема .

17

USA

преди 6 месеца

ФЪРЛЕНИЯ КАМАК У БЛАТОТО ОПРЪСКА СИЧКИ С ГОФ НА !