65

Анонимен

преди 2 години

Манолова е много права в изказванията Си! Даже Бог ще защити праведникът, като с щит!

64

Чичо

преди 2 години

Някои не искат честно и прозрачно управление

63

Анонимен

преди 2 години

Евала мая

62

вдигната завеса

преди 2 години

алоооо , мая общата , нали такава ви е постановката , служебния кабинет - радеФ , да продължава да управлява . за това и го измислихте тоя космодрумец славчу . сега трябва ГЕРБ и дпс да му подкрепят правителството и ше ревете като млади булки...

61

българин

преди 2 години

Амиии,тази к ухата,колкото и да я оплювха Герберските избиратели.Този път май че е права!Кадърен кабинет се оказа Служебното правителство!Май такова,не сме имали от Годинииии!Намерих решение за банката ББР.Намериха начин,да разкрият схемите на ГЕРБ! ПОказха кирливите ризи и далавери на ГЕРБ и бившето борче и мутра др Борисов! И то с един кадърен,принципен и улегнал мъж! Този човек,ми не ме натоврваше бе българино!Не го видях с ръце в джобове! Стила на мутрата!СВОБОДЕН СИ БЪЛГАРИНО! 12 гпо късно!

60

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова е като улично куче. Много гладна и агресивна. Но когато види сериозен отпор, като през 2013, когато протестиращите я гонеха с пръти по улиците на София. Се покрива за известно време, да ближе рани. Но когато корема започне отново да стърже от глад. Изкача още по-агресивна и зла.

59

Анонимен

преди 2 години

Е ако ще правите служебния кабинет, редовен, тогава защо Българите се трепят да гласуват за този и онзи. Какъв е смисъла, щом накрая управляват тези, които президента е решил??Малко ми се губи идеята на демокрацията тук. Нали това е идеята на народния вот?? Да изберат кой да ги управлява. То ако ще се назначава правителство.. ами спрете изборите, тамън и пари ще се спестят.

58

Анонимен

преди 2 години

Очевидно Мая Манолова ще има по-голяма подкрепа на следващите избори, за сметка на подкрепата за ИТН, която ще спада заради неадекватните им действия

57

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет е добро решение, но си трябват политически цели и парламентарна подкрепа.

56

Анонимен

преди 2 години

Мая си мисли, че публичните й изяви носят актив. Толкова омразна става, че при следващи избори е под 4 %. Който и новинарски сайт да отворя, Манолова каза, тя предлага... Абе я...

55

Анонимен

преди 2 години

А сега протести няма ли да има ??? Все пак малко палатки, разходка, бира или майките вече не ги убива системата???? Хаха колко си елементарна Майо!!!!!

54

Joe

преди 2 години

Луда работа! Тези ще съсипят държавата!

53

Анонимен

преди 2 години

До Хей "Мая, отвратителна си. Там сте 5 партии с 5% и говориш от името на народа.Ще ми се психолог да обясни по какви причини 1 жена мрази 1 мъж толкова много.Какво толкова ти направи Борисов? Нямам обяснение" Всичко е цирк за пред народа. Тая жена беше Депутатка, беше Омбудсман, децата й и съпрузите им работят в администрацията, но тя "бори статуквото". Само абсолютни наивници и неосведомени хора биха могли да се хванат на такъв плитък номер. Да не коментирам връзките й с Братя Галеви.

52

Анонимен

преди 2 години

Госпожо Манолова вие май не рабирате че ще дойде моментът в който българския народ ще ви сгази и вие предателите първи ще паднете ,и да питам кой ви даде право да се изказвате като говорител на хората???? Оставате там където ти е мястото с тези купени 5 %

51

Хей

преди 2 години

Мая, отвратителна си. Там сте 5 партии с 5% и говориш от името на народа.Ще ми се психолог да обясни по какви причини 1 жена мрази 1 мъж толкова много.Какво толкова ти направи Борисов? Нямам обяснение.

50

Анонимен

преди 2 години

Важното е че Хаджигенов му остана само да скимти по телевизията ако го поканят разбира се. И кво пътна помощ ,колони, прожекции ,яйца ,части от риба ииии нцццц ,нема министерски пост или парче от баницата

49

Анонимен

преди 2 години

на есен пак избори и маямата ще плаче кат патреотете

48

пасарела

преди 2 години

Таа не ми пробутва я ни се наяде , ни се напи , ни й власт стигна , ама накрая ще се задави !Да не ни пробутва бабикяновци и хаджигеновци , че накрая ще хапнат дървото !

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Радеф да си събира чукалата и барабар със служебното си правителството да изчезват че ще стигнем дъното на блатото!

46

Анонимен

преди 2 години

В момента по улиците на Франция (Париж) протестиращите срещу задължителната ваксина и санитарните служби водят война с полицията! Видях потресаващи сцени на насилие над протестиращи в Туитър. Но защо не отразявате тази новина, а само парада за деня на Франция?! Будните хора там не са приспани. Медиите в България обаче се опитват да приспят нас.