277

Анонимен

преди 2 години

Чшш, не гледайте надолу, а към звездите. Записвайте се в НАСА. Другото са глупости.

276

Анонимен

преди 2 години

Едно време Коко "вечният министър" не беше съвсем глупав, но много корумпиран и скубеше държавата бетер Боце. Ако някой от юпитата, които принц Кирил "достави" от Ландън, се противопоставяше дори плахо на кражбите на Коко, той биваше веднага изгонван.Та дори изгони семейната приятелка Любка Качакова. Очевидно доста е изпаднал финансово, та да уверява, че се чувства най-готов да приватизира малкото останало за крадене от Боце.Нагъл и безцеремонен екземпляр.А министрите му хвани единия и удари дру

275

ала бала

преди 2 години

Да остане служебното правителство е много по-добрия вариант

274

ала бала

преди 2 години

...както се казва-....."и вси4ко е то4но".А бре Слави-ти акъл има6 ли за 5 стотинки или си го напраска сега сам и нема вадене?Ми вземи се огледай тук-там за нещо по-4итаво 4е този 4и4ак никак не вдъхва доверие,а ако се издъни6,6анса да опере6 пи6кира много скоро и то за вси4ки, е по4ти 100%,а от високо се пада тежко.

273

123

преди 2 години

Категорично съм против ГРАБ, но да предложиш същите крадци е направо потресаващо! Вместо всеки ощетил държавата да бъде разследван и съден... Очакванията бяха да бъдат предложени нови хора, но явно в БГ никога няма да се отървем от корумпираните политици! Служебното правителство до остане!

272

Анонимен

преди 2 години

Интригуваща публикация се появи във фейсбук профила на сайта за разследваща журналистика "Биволъ". В публикацията е посочено, че предложеният от Слави Трифонов за премиер на България Николай Василев управлява фондове на Държавна сигурност и агент Румянцев. Агент Румянцев е банкерът Атанас Тилев - някогашния собственик на Банката за земеделски кредит, която фалира през 1997 година.

271

H2

преди 2 години

Не знам колко е висок но има ужасни комплекси типичен Наполеон

270

Анонимен

преди 2 години

Ники , то си такава фурнаджийска лопата , че винаги си готов , стига някой да ти предложи.

269

ШибиРиби

преди 2 години

Най много да спечелиш някоя тупалка по главата, мнозинство в парламента хахаха, то парламент няма той на мнозинство се надява.

268

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли няма хора в България, че само от нафталина изпълзяват молците като Ники Василев?

267

Анонимен

преди 2 години

До откъде... Да но това е проблем ако заедно с депесе го избере, защото премиера трябва да е представителен по средностатистически показатели а тоя не е... Световно известен факт е че дребните са вредни. Сигурно Тошко го е предложил за поста, на майтап де...

266

Анонимен

преди 2 години

До муспи... Той не се ли помина бе...

265

муспи

преди 2 години

Че какви избори са това, без участието ва Цар Киро?!

264

Румен Владимиров

преди 2 години

Никога не е бил по-готов за крадене. Явно се надява да реализира голямата си мечта, която не му се получи по време на мандата на НДСВ и на тройната коалиция- приватизацията на БДЖ. Сега е повече от готов да продаде БДЖ за 1 евро на инвеститори от лондонското Сити, които след като съкратят половината служители и отменят картите за пътуване на студенти и пенсионери, ще го препродадат за няколко стотин милиона евро.

263

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябва да го прогоним с камъни.

262

Истукан

преди 2 години

До Анонимен 289. Напълно си прав. Избираме все такива дето мразят народа си и извършват геноцид срещу него. Вместо да казваме, че няма свестни, по-добре да се хванем и да напправим свястна партия. Не е работа с тези.

261

Анонимен

преди 2 години

Ти нас ни оправи веднъж благодаря ти ,сега ще управляваш гласоподавателите от чужбина,нас не ни мисли ще се оправим и без да си по готов от всякога, придворен шут си

260

Анонимен

преди 2 години

Само толкова ли му отпуснаха???? Готов съм,ъъъъъ ,и това са думи на бъдещ премиер хахаха за кво си готов бе кукла от парцали

259

Анонимен

преди 2 години

Политиците мразят народа си. Даже не народа си защото не го смятат за свой. . Гласуваме за хора които не са хора , които се занимават с геноцид. Без як пердах май няма да се оправят нещата .

258

Истукан

преди 2 години

Доган стои зад Слави и ДПС ще е патеричка на ИТН заедно с останалите партии от протеста.