161

Анонимен

преди 2 години

До Спрете се бре. Едно допълнение - не е ясно на децата, а само на Вашите деца: дечица с червено промити главици, също като Вашите.....Има разлика, от мен да знаете!

160

Ти да мъшчиш

преди 2 години

Още не си си платил сметките!

159

Спрете се бре.

преди 2 години

Стига с тоя Жан. И на децата е ясно, че го сготвиха.

158

Анонимен

преди 2 години

До хигиена И едно допълнение към списъка, ако позволите: в списъка на благодетелите на родината ни с големи букви да се запише името на другаря Виденов - при него българите получаваха огромните си заплати от по 10-12$, а сега мизерстват с по 1000 Е....Колко хубави времена бяха годините с Жан......страхотни! Дано пак ни се случат!

157

двамата предатели,

преди 2 години

този изрууд и банкянския трябва да бъдат дадени на прасетата

156

Анонимен

преди 2 години

До Толи Наистина, колко жалко е, че др. Жан Виденоффф не успя да довърши хубавото си дело, да съсипе окончателно България! Опита се, но дойде лошият Иван Костов и сложи край на благородното комунистическо начинание.....

155

хигиена

преди 2 години

Теб заедно с Боко, трябва да останете в учебниците по история, децата да знаят какво е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, за да не се допуска съществуването на такива хора никога повече.

154

Анонимен

преди 2 години

Дали това ще е първото народно събрание изметено преди да почнат да се кълнат? Даже и Орешарски имаше глътка въздух и няколко милиарда за раздаване преди да почне да вика бусовете при задния вход на парламента.

153

бесен съм!

преди 2 години

Това нищожество ли ще ни задава посоката. Това нищожество ли ще ни говори за политики. Изрууда, който съсипа поколението на родителите ни и създаве условия да бъде нашето поколение съсипано. Този го искам провесен на ченгел на мегдана на софия.

152

anonymous

преди 2 години

До До Ванката КостовЕ как? Лилипутчето Атанасов не е ли "новото" лице на протестъри барабар с Ристо? А и Дългуч Маркучев също е толкова нов,че вече успя да ни омръзне преди да е започнал да управлява.Пълен не-адекватник,не-кадърник и отгоре на всичко до безумие самовлюбен.Много лоша комбинация!

151

Комсомолска Искра

преди 2 години

Няма надежда за този народ,и това си пролича само броени дни след изборите.Половината от избирателите вече съжаляват,а все още няма кабинет.правете си изводи какво ще е за напред.Срамота е такава малка държава да съществува цели десетилетия в опит на розови преврати.комично е.

150

Анонимен

преди 2 години

скъпи чалгари, миячи и кофражисти, не го слушайте костов той не разбира нищо, слушайте вашия идол славчо и тошко африкански те ще оправят нищата

149

Истукан

преди 2 години

За какво гласуваха изобщо хората за ИТН? Излъгаха ги тотално. Хубавото е, че няма да мине тяхното правителство. Лошото е, че има балъци дето ще гласуват пак за ИТН на предстоящите предсрочни избори. Не знам вече колко избощи още ще има, но откакто са ИТН, все на избори ни върви.

148

Анонимен

преди 2 години

Дългия, без да иска и абсолютно неочакванно за самия него, взе че разби установеното от десетилетия политическо статукво в парламента!!! Сега "старите к.учета" или ще го схрускат или ще му гледат сеира до време! Но при всички случаи ще се опитат да си измият ръцете с него! Единственият му шанс е, предложеното от него правителство да не бъде одобрено и той да мине в опозиция! В противен случай "ще изгори завалията още преди да е изгрял"!

147

Толи

преди 2 години

Тоя плъх и той ли взе да дава акъли? Окраде и продаде България, а сега си гука е теменужките у Драгалевци.

146

До Ванката Костов

преди 2 години

Къде изчезна бе Ванка? Иване кожи си! - Каза президента Петар Стоянов . А сега когато всички знаят за 6млн . долара в швейцарската банка , поделени между теб и гнома Атанасов , кво правим?

145

Отговор

преди 2 години

До 165 Ами те цялата икономика си делнаха ,с болшевиките от Позитано, и то за жълти стотинки, а ти питаш какво е изчезнало! Верно е , за разлика от Виденов свърши далеч по-смислена работа,но той въведе арогантността и цинизма в политиката!

144

ала бала

преди 2 години

В нормална държава прокурор отдавна би се разправил с теб и щеше да си осъден за национално предателство и измяна към нацията.Ванко

143

Поздравления за..

преди 2 години

..всички червени кратуни, които наскачаха в оплювателски ентусиазъм при споменаването на Иван Костов!

142

Анонимен

преди 2 години

До Българин Г-н "Българино", бихте ли били така добър да си спомните онова нещо, което наистина изчезна в небитието именно поради управлението на Ив. Костов: финансовата нестабилност? Или ще предпочетете да продължите с червената пропаганда, която се лее масивно от червената Ви главица?