181

вай,вай

преди 2 години

ти крадлив разсипнико си за разстрел.пак искаш да се намърдаш някъде.

180

sd

преди 2 години

вие, дето сте против костов а сте зяпнали от умиление като слушате учиндолския про-стак и тошко-мало-умния сценарист, всички вие сте правени от пик-оч, малоу-мници, кре-тени.

179

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, ама точно тоя да ми говори за програми с реформи... аре не, видяхме му и програмите и реформите и схемите на тоя. Още не моем се оправим от неговите реформи... между другото - защо тоя е все още на свобода? Трябваше от вече 15 години да търка наровете у софийския?!?!?!

178

Боянският майстор

преди 2 години

Айде, и този кра дец, се изказа неправилно. Интересно, ако действа така, както говореше в шоуто си, скоро ще има още яко стъргане, и този църен драгалевски изме кярин, ще го усети. Затова и надава такъв вой сега.

177

Анонимен

преди 2 години

Вожда от учиндол каза - избори до дупка!Значи - избри до дупка!

176

Драгалефския

преди 2 години

свиквайТрифонов каза: пазарлъци неАко не гласувате кабинета нови избори на които ще бъдете пометениП.С. С този си ход слафчо много симпатичен ми стана. Как само с един *** финт лъснаха задниците на 30+ годишната вече номеклатура която гледа само да лапка...

175

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав, както винаги.

174

Анонимен

преди 2 години

КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ИМА ТАКЪВ НАРОД ДАЛИ ЩЕ СПРЕ НАБЕЗИТЕ НА РОМИТЕ ОСОБЕНО С ТУРСКИ ИМЕНА НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КОИТО СА ПОВСЕМЕСТНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА НО ХОРАТА НЕ ПОДАВАТ СИГНАЛИ ПОНЕЖЕ ОБРЪЩАТ НЕЩАТА И ГИ ИЗКАРВАТ ВИНОВНИ ЗАЩОТО ИМА БЪЛГАРИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ РОМИТЕ ОСОБЕНО РОМИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА ЛИЧНО ТОВА АЗ НЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНЯ РОДООТСТЪПНИЦИ СА ТОВА.

173

до 107

преди 2 години

Златен глобус за Трифонов ли, еваларка ти праим.

172

до 200

преди 2 години

Това на снимка знае как се взима! Първо е заврян зет, второ съветник на КТБ (плащали са му данъците), трето учениците му са благодарни - никой не знае какви анализи прави в лабораторията, къде ги публикува и дали ги публикува, но си получава възнаграждението и т.н.

171

Анонимен

преди 2 години

Без да съм политик и в кухнята на политиката , познах , реалната опозиция бе БСП ! Гласувайте за БСП. Останалите играят заедно, хахаха, ето заглавие: Ексклузивно в Narod.bg: Бивш ковчежник на Бойко Борисов е тайният спонсор на Слави Трифонов! Колко милиона наля Орлин Алексиев в Има такъв народ? (ВИДЕО)

170

Анонимен

преди 2 години

Иван Костов е качествен български полик в най-новата ни история. И всякакви охулвания от страна на озлобени крадци-комунисти са смешни, нелепи и жалки.

169

ИК

преди 2 години

Дерегистрира и моята формичка покрай други 100 000. Неговите икономически разбирания са извратени. Учудва ме че не харесва програмата на космонавта: за един пробит долар концесиониране на Родината. ДИмократична България е партия на парвенюта от администрацията. Неминуемо ще се разберат защото така ще им каже едно място.

168

USA

преди 2 години

ДРУГАРА КОСТУФ Е ВЕЧЕН ! УРА ДРУГАРИ ! БАЦО ШО СИ НЕМА ЗА ЖЕНА ЕЛЕНА ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ?

167

Анонимен

преди 2 години

тоя го тресе деменцията

166

кайзер созе

преди 2 години

Иван Костов / Кукловода на ДБ/-Най-големия крадец в историята на България. Чрез масовата приватизация за 2-3 години заграби и раздаде 90% от държавата на безценица. За младите ,които не знаят: Близки до него кръгове създадоха дружества ,които изкупиха държавно имущество първо занижено от реалната цена 10-100 пъти и след това платено с компесаторни бонове на цена 1/10. Или за стойност от 10 млн. плащаха 10-100 хил. Наричаха го : Командира. По-добър комбинатор и от често споменавания днес- Мадуро

165

Анонимен

преди 2 години

Костов, къде се врете пак, ДБ има, няма 12 %, Христо напира за главен прокурор, а хората му за министерски кресла. Кви програми, кви несъстоятелност бълнуваш. Христо И.Буйкикев, вече каза, че с кабеларка/7/8тв, не разговарял. Ако мислиш, че Слави ще му падне на колене, заради твоите програми, сериозно грешиш.

164

Младеж

преди 2 години

Костов е на 71 години ИСКА МУ СЕ и ТОЙ да бъде Премиер

163

Анонимен

преди 2 години

Костов, замълчи защото твоите реформи ги помним. Откъдето си минал трева не никне. А, помниш ли за един пробит долар и още много други неща.

162

Ядосва се Костов

преди 2 години

Защото не го предложиха него за премиер! Черен Костов завижда!