513

Анонимен

преди 2 години

Поведението на служебното правителство все повече заприлича на поведението на нацистки легион, обявил всички инакомислещи за евреи в Аушвиц. Остана само да отворят Белене, че да е 100%!

512

Анонимен

преди 2 години

Много ме забавлявате чалгарите. Само чагъртане ви е в устата. Верно голямо чагъртане е паднало сред вас. Че сте стигнали дъното с чалгата си, това всички го знаят, но с Н. Василев се изчагъртахте тотално, сами при това. Както сте го подкарали на самоизчегъртване, скоро ще стигнете центъра на Земята. Бас държа, че гурото ви ходжа Слави тогава ще обяви, че той е центърът, около който се движи земната мантия, от което според чалга логиката ще се окажете и център на вселената, чалга вселената!

511

Анонимен

преди 2 години

"Те имат 30 депутати, несериозно е, третият дава акъл, петият дава акъл, не можеш да разбереш кой е бит". Хахахаха аверно е. МаяМа общата чак ръси мозък :D

510

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахаааааа "единият си назначил 12 съветници и си прави кабинетът по фън шуй"

509

Анонимен

преди 2 години

Най-сигурния начин да превърнат Борисов в мъченик е да оставят Рашков. ББ вече го оцени. А и ако Корни остави служебното правителство, то е все едно е дала оставка и е назначила РР за шев на столетницата. Сеира ще е пълен.

508

Анонимен

преди 2 години

Отстраниха шефа на "Пирогов" - Ето това е много добра новина! Браво на Рашков и Служебното Правителство!

507

Истукан

преди 2 години

Няма да стигне Бойко до мандат.

506

izh

преди 2 години

Явно още един път ще се наложи да плащаме на мутрите. Те все пак са в състояние такава зима да ни спретнат, е не колкото при Жанчо, но другаря Луканов от Ада ще бъде доволен "Добро наследство отгледах"

505

Замислен

преди 2 години

По добре - слави , че рашков бие прес пръстите

504

12356

преди 2 години

До ЧИЧО, КЪДЕ Е РАДЕВ.?Ами ваксинирай се бе - Радев ли да те ваксинира.

503

ИДЕ ЧАЛГАР-ПРОВАЛ

преди 2 години

Много интересно е на какво разчитат политически неграмотните чалгари и техният ментор Фигуранта, като всички знаем че Брюксел и Белият дом никога няма да застанат зад Стригания чалгар с обеците и кремълските му намерения. Европейските пари за България ще бъдат спрени и ще следват санкции срещу нас, докато тия селски тар.икати не бъдат прогонени. Русо-робите тук наричат Бойко крадец, но от Брюксел никога не са му спирали парите за България. спираха ги на червените крадци -Станишев, Орешарски...

502

на опашката

преди 2 години

Видяхте ли- Испания получава 81 милиарда помощ за пандемията, Франция-44, Германия-29, а ние на кучето опашката. Те нашите щяха да окрадат парите, но все нещо щеше да има и за народа, а сега нищо. Получихме една кратуна, която да ни води или едно Гестапо, което да ни привиква в полицията за това, че сме казали гък. Не дай Боже ново Белене да открият за тези дето разказвали вицове

501

Анонимен

преди 2 години

Доган ще реши как да бъде, не се натискайте и не си правете сметките без кръчмар.

500

Скандално

преди 2 години

84 000 глада от Турция са прехвърлени към ГЕРБ.

499

Анонимен

преди 2 години

Язък че тлъстия ходи чак при Султана да целува крака и да проси гласове.

498

Анонимен

преди 2 години

Явно при Боко е най-добре и най-сигурно. По-голямото зло е чалгарщината и опростачването.

497

ЧИЧО, КЪДЕ Е РАДЕВ.?

преди 2 години

5 ГОДИНИ, ВСЕКИ ДЕН ИЗЛИЗАШЕ И КОМЕНТИРАШЕ КАКВО ПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ /СДС...... СЕГА КЪДЕ СЕ КРИЕ..??....КАКВО ПРАВИ НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО..??..... ЗАЩО СМЕ ГЛАДНИ, БОЛНИ, НЕВАКСИНИРАНИ,БЕЗ ЕВРОПЕЙСКИ ФОНДОВЕ..??

496

Ами сега

преди 2 години

Кое зло е по-голямо- Борисов, Слави или Радев. Не искам да ни управлява Гестапо, нито чалгар /кратуна/, ама разсърдихме и тиквата. Сега накъде? Македонците ще кажат на света- видяхте ли ги, те едно правителство не могат да се разберат и да направят, а ние чакаме да ни пуснат в ЕС? Олекнахме! Вече никой в ЕС няма да ни взема насериозно, щом сме орел-рак и щука.

495

Анонимен

преди 2 години

Обезверих се. Виждам, че с мълчанието си сме създали чудовище в лицето на ББ. Не мисля, че изобщо вярвам на някой от всичките и не виждам смисъл да издържаме отново 240....Да си стои служебното.

494

О,Шипка-радефф

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!