533

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ е най-голямата партия в България, която членува в ЕНП- най-голямата в ЕС, на богатите в Германия. ИТН не членува никъде. Които дават парите в съюза и където Борисов е уважаван и разпознаваем. Германските медии вече писаха, че ЕС, ще съжалява, за предвидимата България при Борисов.

532

МУТРИ ВЪН

преди 2 години

Следващото праяко предаване от централата на ГЕРБ ще е от главната психиатрия, Борисов ще е вързан с усмирителна ризница и наморника ха ха ха ха АРЕ ДА ВИ НЕМА

531

Анонимен

преди 2 години

По-добле, злото Слави, вероятно, си е направил съответните изводи. Но, с условие, всички ченгета от ДС, които назначи подивели чекист Рашков, вън от службите и областните управи.

530

Ташакът е пълен!

преди 2 години

Чалгатите изчегъркаха и ГЕРБ и протестърите. Толкоз сране на жълтите павета миналото лято , ама напразно :)) Дългият чалгар не ще да дели порциите с никого ;))

529

Анонимен

преди 2 години

не виждам лошо да има и 3ти и 4ти избори,отколкото да се направи пак крадливо правителство..а пък Баце да не се замисля въобще и да избере бай Ставри,това е верният избор...

528

Django

преди 2 години

Не ми пука кой точно некадърник ще е на власт. Аз съм senior developer в US компания, заплатата ми е колкото на министър. Ни протести ми трябват, ни партии, ни нищо. Само ток и интернет. Мога да работя от тук, от Марбея, от което си поискам място на света.

527

Бойко

преди 2 години

С яд не става и с емоция!Нали играеш шах!Като не искаш не подкрепяй,но избрани депутати,да подкрепят правителство на Василев!Докато Майчето вдига пара в новия парламент,Славето какъвто е нервен ша ги изрита!

526

гаги кюфтацитеРучахт

преди 2 години

Боре пак му скроиха джамайска фаценария (ски му фацето) майкрософирали му горен и долен скъсен зъбов ред и от джуките стърчат един горенкучешки и един долен десен май също кучешки. Тва как да го разбираме , бе редакторе, зайяждане с лицето или личността. шо нали некои се впуснах да го сочат заканибаленминистър дет налитал на чувеците. или за генно пойарникарско изкривяване. ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С БОРЕТО, БЕ!

525

Анонимен

преди 2 години

Туй пак го е обладала логореята. Божке, няма ли как да го полекуват някъде и да не го виждаме и чуваме поне месец?!

524

Анонимен

преди 2 години

НА ЗЛО КУЧЕ - ЗЪЛ ПРЪТ!

523

А

преди 2 години

Полковник Николай Марков е помпил лицеви опори за кеф на Маргините.До откат!

522

Петя

преди 2 години

Какъв ви е проблема бе психари като Борисов няма да управлява а?Вие не сте в ред с главите и го карате по инерция.БОРИСОВ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА.НЕ ГО ИСКАТЕ ,НО И ТОЙ НЕ ВИ ИСКА.А ДАНО ГО РАЗБЕРЕТЕ АМА НАДАЛИ.Заболяването.ви е дълбоко и неспасяемо

521

Никой

преди 2 години

Бойко, излъчваше много яд, сигурно щото загуби първото място. Не съм за Славчо ,но Бойко няколко пъти спомена ,че зад Слави стои някой друг.В задачата се пита защо Бойко ходи до Турция?

520

Анонимен

преди 2 години

***, чети да разбереш "Никога няма да бъде забравен инцидентът от 1 февруари 2003 г., когато совалката Колумбия се разпада заради ерозирало парче от рампата, което се отчупва, отскача и се забива в топлинния й щит.Зловещото в случая е, че от Земята спестяват този факт на 7-членния екипаж и астронавтите не знаят до последно, че ги чака сигурна смърт.

519

Тина

преди 2 години

Тука си е направо Карлуково.Болни от натрапчива фиксация към Борисов?ЕднИ и същи лакардии дрънкат да облекчение,обаче спасение няма,тежка форма на заболяване

518

Герб

преди 2 години

Дон буцо говори все по несвьрзано - дава не дава депутати вече не мога да го разбера , време му е маи за отегляне - може да го назначат за шеф на пожарната само тоя пост не е заемал

517

Анонимен

преди 2 години

Министърката по ромските въпроси в действие.....Във връзка с голямото количество бо K лук, натрупало се в околоземна орбита, в Звездното градче са започнали тренировки няколко групи космонавти от ромски произход.

516

Анонимен

преди 2 години

Отвратителен. Подигравка с паметта на загинали космонавти е недопустима.

515

Анонимен

преди 2 години

Космонавти от България най-после кацват на Марс. Срещу тях се задава един марсианец, целият в златни синджири и пръстени, и ги поздравява на разбираем език.Космонавтите учудено го питат:- Вие тука всички ли ходите с толкова много злато по себе си?- Не - отговаря марсианеца, - само от Столипиново сме така!

514

Анонимен

преди 2 години

В космоса е открита огромна (186 млрд. куб. км.) разплетена дамаджана. :D Бат Бойко, за Дамаджана партито на Рашков кажи още нещо да се посмея :D