553

Анонимен

преди 2 години

ПОМНИТЕ ЛИ ПРОТЕСТИТЕ ПРЕЗ 2013Г- ПИТНОТУ, ШИМАРЧИТУ, ТАТКУТУ НА ОНАЯ ТЕНЕСИСТКА КАРАТАНЧЕВ...А СЛЕД ТОВА КТБ...СЕГА КОЯ Е НАРЕД...

552

НА БЯЛ КОН..!!

преди 2 години

УЧЕНОТО СИ Е УЧЕНО..!!................АЛО, ПР. ОСТАЦИТЕ ОТ ОФ, НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ..!!

551

Анонимен

преди 2 години

Защо бе? Бъди отговорен! Понеси си отговорността! Нали славуня като беше в същата позиция преди 2 месеца го нарече безотговорен? Значи ли това, че тиквуня е безотговорен, че бяга от отговорност? Според изказванията му преди 2 месеца, твърдо и ясно ДА!!! Егати безотговорната и страхлива тиква! Още не са му връчили мандата и вече бяга от отговорност! Да ходи да се моли на останалите, да събира гласове и да сформира правителство! Какво чака?

550

USA

преди 2 години

*** БИЯТ С 05 %........ГЕРБ СЕ САМОИЗТРЕПА КАТАСТРОФИРА УДАВИ СЕ ПАДНА У ДУПКА ЗАБИ СЕ У ДАРВО ЗАПАЛИ СЕ ИЗГОРЕ ФАНА ВИРОС ПАНДЕМИСА СЕ И СИ ТУРИ ТОЧКАТА !

549

Анонимен

преди 2 години

Писах ,но ме изтриха ,пак му давам съвет- избягвай рашката,щото после ще ти слагат имунизации по от..во ри..те , с певецо по- лесно ще се разбереш..*** ти си опитен въжеиграч пък от екрана искаш съвет от матряла нали тъй ни нарече ..излагаш се да слизаш на нашето ниво..ний сме прости хора

548

USA

преди 2 години

БОРИСОФ КОМЕДИЕН АРТИЗ ТРАГИЧЕН ГЕРОИ У ЗАБРАВА !

547

USA

преди 2 години

СЛАВУЦА *** ТРЕСНА БЕЗ КИМОНО БЕЗ ГАШТИ БЕЗ СЕФДА БЕЗ УИ САМО С ПУЛВИН ПРУЦЕНТ НАЧИ 05 % И ТИКВАТА СА РАЗЦЕПИ !ТУКА ВЕЧЕ Е ШОУ !

546

USA

преди 2 години

БАЦО ИЗБРАЛ СИ СТАЛИН БЕ ! И ХЕРА РАЗБРА ШЕ СИ ТАЕН СТАЛИНИЗ БЕ ТЕ ЕЕЕ....ШО СЕ ПРАИШ НА УМРЕЛ СУЖУК !

545

Анонимен

преди 2 години

Ники Василев

544

Анонимен

преди 2 години

Мераклиите да чегъртат да си идат на село , че стария кон на дядо им се нуждае да му изчегъртат копитата и да го подковат , че е окуцял като вожда им.

543

Анонимен

преди 2 години

684 Борисов не е ходил да проси гласове, а да получи потвърждение от Ердоган, че няма да ни пусне бежанци. Това, което нито един лидер в ЕС, не успя, да договори с Ердоган.

542

Анонимен

преди 2 години

680 Само че, болният е Слави. Накуцва, полусляп е, фъфли и греши, когато говори. Никога, без да му напишат сценария.

541

Анонимен

преди 2 години

681 Ееех, разсмя ме, ами същото и за вожда Слави може да се каже. Дали хората от ИТН, харесват Борисов? А, защо трябва, хората от ГЕРБ, да харесват Слави?

540

Анонимен

преди 2 години

...или на нови избори, където ИТН, ще се стопи до 10%, близки и приятели. Вижда се, че никой, освен ДПС, не ги подкрепя. Протестърските партии, сипят обиди срещу Слави и ще настояват за свои министри.

539

Анонимен

преди 2 години

И какво излиза? Че всички депутати от герб нямат право на глас! Значи хората не са избрали 60+ народни представителя, а 60+ безгласни тикви които да кудкудякат каквото главната тиква им каже! Вижте си вожда бе! Вижте за какво гласувате! Щом него не го кефи Славуня значи всички депутати от герб които народа е избрал трябва автоматично да не ги кефи Славуня! Да живее комунизма в партия герб! Половин милион българи не са гласували за техни представители, а за кукли на конци които бокича да си води!

538

Анонимен

преди 2 години

674 На Янев, някой трябва да припомни, че в евроатлантическа България, не може, висшите й военни, да лобират за руски интереси-аферата "Грипен", в която той е главното действащо лице. Това, каква политика е?

537

Анонимен

преди 2 години

673 На Янев, някой трябва да припомни, че в евроатлантическа България, не може, висшите й военни, да лобират за руски интереси-аферата "Грипен", в която той е главното действащо лице. Това, каква политика е?

536

Анонимен

преди 2 години

Ако има още един пълен мандат на шайката, това ще бъде фатално за държавата. Тези мутри асоциират властта с грабене, а тиквата е способен на всичко само да се задържи на валст, включително и държавна измяна с Ердоган. Мутрите трябва да се арестуват час по-скоро, най-малко 500 човека от ГЕРБ трябва да бъдат окаушени за срок повече от 15 години ако искаме някакво бъдеще за децата ни.

535

Анонимен

преди 2 години

Да, не е лесно, да водиш последователна политика, в тези смутни времена.

534

Анонимен

преди 2 години

Прощапулника на Слави в политиката струва много на народа.Стефан Янев каза, че за тази дейност са необходими политици. Разбира се да правиш политика не е като да продаваш мартеници , да играеш в скечове , или да четеш от аутокю "премъдрите"плетеници на сценаристите си.Проекта Бареков ни излезе доста по-евтино.