259

Анонимен

преди 2 години

Изключително противна , мазна плюнка и бита карта , от която , никой не иска мнение и коментар . Да си анализира и коментира в къщи в кухнята ,докато пере и готви .

258

Анонимен

преди 2 години

Сл. Триф. разчита на гагаузите, печенеги, тюркмени, черкези, унгури, котмондури, чукондури. Назовали се славяни от политически проект евразииски от Русия. С присъствие в България

257

Анонимен

преди 2 години

Стахливата тиква олиза целия Ердоган.Доведе народа просешка тояга. По-*** копелее не съм виждал.

256

До Сатира

преди 2 години

Дръпнахте малко ,даже доста дръпнахте - герберастките тарикати от нас "простолюдието" . И ще закъсате ,наистина ще закъсате яко .Няма го вече бащицата и това е , ще трябва и да бачкате.

255

Анонимен

преди 2 години

Нещо герберастките тролчета сте се развихрили. Скоро ще ви спрат и контрабандата и наркотрафика.

254

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново не казва Плевнелиев. Всичко това се знае отдавна. Пpocтолюдието гласува срещу ГЕРБ и от това се възползваха всички.

253

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев е единственият президент, към когото нямам забележки. Интелигентен, спокоен, диалогичен и истински демократ. Жалко, че Аз-ът на Борисов не позволява на никого друг да го превъзхожда. Борисов има голяма вина Зельонъй чорап да си развява байрака сега, а МАсква да потрива доволно ръце - как може да издигнеш Цецка Цачева за президент?

252

Сатира

преди 2 години

Изключителен анализ от страна на Плевнелиев. Страхотен!! Много хора тепърва ще разберат глупостта която сториха, гласувайки за ИТН. Тъкмо дръпнахме малко и сега отново ще закъсаме, но този път здраво...

251

Анонимен

преди 2 години

а този ***, който ни пробутвате непрекъснато е пудел на синджира на Боко и вие се излагате, като го презентирате.Ха сега изтрийте този коментар, за да докажете каква платена медия сте!

250

Анонимен

преди 2 години

За съжаление ако Радев имаше поне на половина разум и морал колкото Плевнелиев нямаше да я докараме до кривата круша сега.

249

Анонимен

преди 2 години

Много правилен извод за популизма. Радев започна с това и с подкрепи всичките мърсотии, който излязоха на преден план, в подкрепа на неговата пропаганда. Освен това популистите бягат винаги от отговорност, такъв е и Радев, такъв е и Слави.

248

ала бала

преди 2 години

инжинеринговите проекти са само в вашата болна глава г-н екс.То според вас освен Герб-СДС вси4ки останали са едва ли не купени,продадени,негодни и неспособни да управляват така излиза в общ план.Тази песен сме я нау4или на изуст та поне сменете пло4ата

247

Анонимен

преди 2 години

VOX POPULI VOX DEI!!!ГЛАС НАРОДЕН, ГЛАС БОЖИЙ!!! УВАЖАЕМИ Г-Н ЕКС ПРЕЗИДЕНТ...в случай, че не знаете...

246

Анонимен

преди 2 години

Ех, този кучешки манталитет...

245

Щирлиц

преди 2 години

Този ...гигант на мисълта го бяхте прибрали във чекмеджето,сега отпочинал пак го извадихте.

244

митко

преди 2 години

Е то щото Боко тиквата не беше зависим от Доган.Абре,*** я кажи КОЙ подари ТЕЦ-Варна на Доган.Не бяха ли твоите хора от Герб?Кво се правиш на луд.......

243

Анонимен

преди 2 години

Разликата между демокрация и диктатура (ала Хитлер) накратко и простичко с пример. Демократа посочва Даниел Митов за премиер, премиера си избира вице-премиери и министри. Диктатора посочва целия кабинет и диктува на министър председателя - това ти е кабинета. Ако това не го разбирате, вече не знам.

242

Учуден

преди 2 години

Този никой не го брои за слива, какво остава за фактор, та да чете вербалното му словоблудство.

241

DO Борисов

преди 2 години

Борисов , до Плевнелиев ли опре да те защитава ?Този трябва да го вкараш за лечение на Интелектуален Дефицит .От Плевнелиев започна падението на ГЕРБ - прословутата фраза - И магаре да предложа за Президент ще го изберете - случи се , ама не магаре , а Плевнелиев избра Платения Вот .Това искаше да кажеш - плащам Изборите .Борисов и Плевнелиев се съживиха , ама Рашлов чака на Дупките с Мотиката .

240

Политолог

преди 2 години

За първи път тоА чехлю да ми харесва в свое изказване.