55

Краткахарактеристика

преди 2 години

За Славчо гласуваха тия дето мислят, че всичко което фърчи се яде и че си караш колата и си харчиш парите, за Ицката гласуваха презадоволените Софиянчета, дето си мислят че да има всеки ден в магазина си и по подразбиране, както и че парите стигат по подразбиране, за Боцко гласуваха тея дето има какво да губят, за Корнелка - лоялните комунисти, за ДПС - турците, а за Мая пратените от Божков.

54

Анонимен

преди 2 години

Тролчета гърбави може да си пишете тъпите глупости, но при Тиквата Румъния ни дръпна с 2 дължини! Това са фактите червенотиквеничковчета

53

Анонимен

преди 2 години

Пак ши въ оправят ;) ЕС то не успя затва сега американците :))) Ши са опрайте няма да са плашите .И повече вишуу няма смисъл да се бачка а сички с вишуу

52

Анонимен

преди 2 години

Младежта отчаяно иска да преживее икономическа криза като Виденовата зима. Само са слушали за нея но този екшън им липсва защото не са били още родени.Е, ще си я получите.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Този път няма да е трудно." Хахахахахаха. Толкова си неграмотен, че не си разбрал, че вече си свършил това, което се искаше от шарани като теб. Сега на ход е Радев. Ти вече нищо не можеш да направиш (и няма да можеш в близко бъдеще).

50

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКрадлива тиква си ти- ***. Какво е откраднал Борисов.?? Питам аз- виж себе си просто си изказване съдене Бог ли си какъв си ?? Бог не съди! Бог е Любов Кой си ти ***?Кой те окрал тебе държавата *** баба ти и баща ти БКП! бкп ви окрадоха разпродадоха държавата парите в куфарчета и сега всичко се държи от олигарси а вие работите за 600 лв роби биороботи и ковид зомбита немислещи които ви лъжат с един измислен вирус и ви ваксинират. Жалко за страната. За земята и природата

49

Анонимен

преди 2 години

47-годишен висшист, с докторска степен, с прилични доходи, семеен с две деца. Гласувах за Трифонов, не защото го харесвам, а защото съм отвратен от корупцията в тази държава, олицетворявана от ГЕРБ и Бойко Борисов в частност. Като гледам арогантността на СТ и състава на проекта му за правителство обаче, явно и от него ще трябва да се отървем. Този път няма да е трудно. Изборът на алтернатива обаче е силно ограничен. Няма за кого.

48

гост

преди 2 години

"промяната е възможно и с добре забравени стари лица". въй как не съ сетихме по-рану?

47

Анонимен

преди 2 години

*** неграмотни невъзпитани и некултурни без морал с татуировки с фейсбук.. с изказ да бе брат,с намръщени лица и злобни агресивни действия.Родени от хора които нямат също култура и не са прочели една книга Под Игото на Вазов.Чалгаджии и селяци,не хора то село,там хората са добри мили интелигентни и мъдри. Северозападнала България.Шумен Разград Силистра и такива градове и села. А относно изборите като лице завършило тази специалност.Не са реални никога.Предлагат се пари. Герб са победители.

46

Въпроси на зрителя

преди 2 години

Какъв е профила, питате вие?Аз ви отговарям: Неграмотни, комплексирани чалгаропитеци.

45

Анонимен

преди 2 години

А изследването проучило ли въпроса колко проюЗт трябва да си, за да гласуваш за крадлива Тиква???

44

Една

преди 2 години

Поредният месия:(. Партията на Слави е като ГЕРБ. Гласувалите за ИТН са гласували за личността Слави Трифонов. Ако искаме нещо да се промени, промяната трябва да започне от индивидуалния човек. Да променим нашето мислене. И никой не може да ме убеди, че Слави не е финансово подкрепян от някой олигарх. Да се издържа телевизия не е евтино. Тези пари идват от някъде. Чии интереси ще защитава, не знам. А защо един човек става депутат. Слави го разбирам, гони го мания за величие, но всички други!?

43

Анонимен

преди 2 години

Второ поколение чалгари и хора с ниска култура, прочели 1-2 книги през живота си. Каквото си посяхме с децата, това и си жънем сега!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58Дори тези които сме против Бокича сме в шок :)) Първо прави Ники Умното премиер, после праща маке в Космоса, много е зле дългия пр ъч :)))

41

Т.Шак

преди 2 години

Абе като гласувах никой не ме питаше за докторската ми степен. В случая социологът може да си пише каквото му скимне. Никой не може да го провери.

40

Анонимен

преди 2 години

Между 18 и 30 годишните са гласували за Слави-ама разбира се , те са облъчени с чалга още в утробите на майките им.

39

Анонимен

преди 2 години

Чак много умен Николайчо е несериозно!Някой спомня ли си с какво е известен от двата кабинета и допринесъл за просперитета на БГ?Имаше една тройна коалиция при която се раздаваха порции,заменяха имоти така,че сега г-н Доган е на брега на морето и да гледа руския флаг отсреща.Колко заменки,колко заменки другари?Имаше и сбирка на яхта на един ъндърграунд!След края на НДСВ г-н Василев заработи за Русия,че и Велчев още е в техните финансови среди.Сега решил да продава единствена та ББР,безобразно е!

38

Профилът на...

преди 2 години

...почитателите на ИТН е чалгопитекантропски. Характеризира се с повишени нива на чалгосъзнание и чалгопоемане, както и с твърда увереност, че една изтривалка на мутрите, като мутроподобния Слави, може да ги "изчегърта" от българския политически живот. Не са в състояние да схванат, че между "изтриване" и "изчегъртване" има една сериозна разлика, за която не се пее в българските чалготеки...

37

Анонимен

преди 2 години

ИМВ с 5.01% краен резултат. Дали Рашков е разследвал дали са плащали за вот, как мислите? :)))))))))

36

Seth

преди 2 години

Всички знаем кои са електората на Измамих Този Народ - чалгаропитеци, ратаи и зидаро-мазачи. Освен това, медиаторите, преди изборите, са обяснили на ромите, че ще си имат министър.