95

Анонимен

преди 2 години

Профилът на гласувалите, Има Такива Неандерталци

94

Дес

преди 2 години

Народът иска промяна! Слави не се отече и изпълни всичко, което е обещал! Това, че бе предложен министър Василев от кабинета на НДСВ, не трябва да променя нагласите на харата.Той е поставен на тези длъжност в качеството качеството си на компетентно лице, не може да взима еднолични решения за бъдещето на страната. Те са в ръцете на парламента!!!

93

Анонимен

преди 2 години

Радев окончателно съсипа държавата. Де го чукаш де се пука!

92

Анонимен

преди 2 години

Радев е 100 класи над тиквата, а министри като Киро Петков и Асен Василев тиквата само е сънувал докато онож да магистрали по 5 бона

91

Али

преди 2 години

"Като човек е народен, както сме ние. Весел е, играе, весели се, от колко време го гледаме по телевизията. Очакваме да направи нещо хубаво за ромите. Разбрахме, че ще има министър за ромите. Това е хубаво", допълни друг мъж, живеещ в кв. "Христо Ботев".

90

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е и крадлив и тАб, но по принцип е по-добре да ни управлява тАб!!! Отговарям на един *** по-надолу

89

Анонимен

преди 2 години

Чалга поколението вече има право да гласува

88

Хейтър Петър

преди 2 години

Само с гюбееци не става . Трябва и акъл.Това си отгледаха в България. Новото поколение.бог да пази България.

87

Анонимен

преди 2 години

Точно тия, дето не са били наоколо, за да са видяли лично пътя на Слави от "Ку-ку" до "Шоуто на Слави". Мафията му направи услуга, а техните услуги рано или късно се връщат. Сделка с Дявола.

86

Щирлиц

преди 2 години

До 107 . . . ......Така е,но беше важно на тези избори да проумеем,че ако ще избираме някакво бъдеще за България,трябва постепенно да изхвърлим червената 80 годишна зараза.Е,сега не се получи,дано на следващите избори да видим началото и на такъв процес.

85

магистралка

преди 2 години

На оплаквачките, дето се тръшкат тука, колко са сбъркали мога да им кажа само едно.Ние, гражданското общество, по-скоро липсата му позволихме на партиите на прехода - БСП, СДС и ДПС да създадат олигарсите при раздържавяването на икономиката. Ние позволихме на неукия селян дур, лошо копие на бай Тошо да ограби парите от еврофондовете, с които трябваше да подобрим живота си. Ние сме тези, които позволяват това да се случи и никой не ни е виновен. Ние НЕ сме европейци. И очевадно няма и да станем.

84

Анонимен

преди 2 години

Много ми е чудно как е излъгал образованите юпит да му се вържат, след като проектът му може да залъже само деца и неграмотни?! Вероятно заради носталгията, те нали все му пълнят стадионите в САЩ кат им пее хайдушки песни или пък не са чак толкова умно, колкото той ги представя, ама са много послушни!

83

царя

преди 2 години

До третацяря и доган са естествени проводници на мафията на юпитатазабогатяли с руски пари и ограбващи държавата ни в продължение на годиниза сведения милионите дългове на царя по казина из цял свят са платени от руски мафиоти

82

Анонимен

преди 2 години

Аз чалга не мога да слушам. А вие?

81

трета

преди 2 години

До Щирлицвсъщност е трета сериа на мафията на юпитатапърво дойдоха с царя после тройната коалиция триглавата ламя когато ни сопраха всички европ фондове и ограбихам илиарди от народаи сега се гласи трета серия за пояснение това са деца и внуци на висши партийни фунционери от миналото

80

Щирлиц

преди 2 години

Преди време едни млади и учили на запад юпита,бяха настанени в министерските кресла,за да оправят България за 800 дни.Сега втора серия ли трябва да гледаме,та да ни дойде акъла,че поредните червени внци и правнуци,искат да пълнят шкафчета и чекмеджета с пачки?!

79

браво слави

преди 2 години

мутра през 90кумир на младите през 2020когато не са били родени тогаваи родителите им са били бедни мизерабълихитро хитробраво

78

Анонимен

преди 2 години

Държавата не е ромски оркестър и не може да се управлява от чалгари, сега ще го проверим това твърдение по експериментален път

77

Анонимен

преди 2 години

Чалгари не могат да управляват държавата, като ромски оркестър

76

Анонимен

преди 2 години

Ще ги видим в анфас, профил отляво, профил отдясно след разпитите. Да ги питат колко британски лири им пратиха за 11 юли щото знаем за 4 апри им платиха по 50, а който закара 10 човека да пуснат за ИТН взеха по 150 британски лири.