115

Жоро

преди 2 години

Профилът на не гласуващите е : нормални хора, които знаят че гласуването е безсмислено, след като резултатите се фалшифицират.

114

Много се лъжете

преди 2 години

Драги - гласуващите за ГЕРБ вероятно са и разни хора, които се прехранват покрай тях, но и върли антикомунисти , дето като гледат червения терор на Рашков още повече посиняват. Той затова Бочко все пищи на умрело, да не мислите, че му пука от Рашков, нали му направиха един път Костинброд... свикнал е

113

Анонимен

преди 2 години

Профила на гласуващия за герб: заклета ***. На всеки ще се продаде, само да не му се налага да работи! Цял живот мечтал да е калинка зад гише и да избива комплексите си върху гражданите които му плащат заплатата. Смята, че бокича е божеството на мързеливите. Всяка сутрин целува първо портрета на бай Тошо, после на бокича и натиква червената си книжка която го вкара в герб в джоба преди да отиде да се събере със себеподобни където да си говорят за това какъв кеф е да си комунист.

112

Анонимен

преди 2 години

Профила на гласувалите за герб е ясен: бивш член на БКП, останал излъган, че като се отдаде тялом на "големите" и ще го настанят на сладка службичка, но БКП падна преди той да се нагнезди, мързелив до мозъка на костите си, вярващ, че неговия мързел е свещен и, че другите трябва да работят за да го хрантутят! Вижда в бокича преродения бай Тошо, същия който го изклати с обещание за сладка позиция, но в желанието си да е мързел отново си продаде задните части на поредния комунист!

111

Нав

преди 2 години

До *** 141 . Каквото и да смятате, имайте впредвид, че голяма част от хората в момента имат сезонна заетост, дали поради финансови причини или поради почивки - ОТСЪСТВАТ! Така,че не можем да очакваме голяма избирателна активност. А Вие щом сте от ГЕРБ, защо не се активизирахте?

110

Bg izmet

преди 2 години

НАНИЗАНИ НА ТУРСКО ВЛАКЧЕ ТЕЗИ ПРАТЕНИЦИ НА АЛЛАХ...ПРАСТИТЕ НА БУДА ПРАВОСЛАВНИ ЩЕ НИ ОПРАВЯТ ЗА 8 МЕСЕЦА

109

Реалист

преди 2 години

Профилът е на глу.пави наивни балами, които се вързаха на поредния месия. И настъпиха поредната мотика.

108

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука за народа, че ще се плащат пак нови избори. Важното е, лично отмъщение срещу Борисов. Нищо вече не се прави в България от месеци, но на българите им харесва, вече няма протести.

107

Простакът

преди 2 години

Сега ще видим как никой не подкрепя кабинета на ИТН, ГЕРБ И БСП,затова отиваме пак на избори! Политиците го играят на обидени, а накрая то отнася народът! Дали на първо място е целта или позициите ????

106

ИТН

преди 2 години

За мен като избирател на Слави е много по-важно да изпратим македонец в Космоса, отколкото да се строят в България нови пътища и магистрали.

105

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно мръсната пяна да е все отгоре. Защо все сме прецакани с 200 . Кога ще дойде краят на теглилото българско. Пушките ли трябва да грабваме . Няма ли мирен начин. Май няма.

104

пандарей

преди 2 години

Не искам да слушам повече за чалга.

103

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че не е лоения!

102

извън земен

преди 2 години

Беше грешка. Следващият път гласувам за боцо . По малкото зло.

101

Анонимен

преди 2 години

Профилът им е на профани. Наивно глуповати хорица, дето не ядат асфалт и се заблуждават, че Слави ще им вдигне заплатите. Гастарбайтерите, дето са се изнесли от България от преди 15-20 и повече години, но ревът че е заради ГЕРБ.

100

Bg izmet

преди 2 години

ТЕЗИ СА БЬДЕЩЕТО НА БГ..ПРОСТИ..НАГЛИ..ПОДКРЕПЯНИ ОТ СЕБЕПОДОБНИ ОТ ИНДИЯ.

99

Анонимен

преди 2 години

Сега ще види какъв народ има . Бааго ф рапонина.

98

Анонимен

преди 2 години

Заплатаджиите от "Галоп Интернешънъл" да си заврат данните там дето слънце не огрява !Можеше да си оправдаят заплатите и като гледат по-малко тавана !

97

Григор

преди 2 години

Профила се знае -всички с профила на мутрата Трифонов-прости,агресивни с уличен език,

96

Нав

преди 2 години

Щом наричате по- голямата част от активното население на България неандерталци, това значи, че Вие не сте преминали напред в ЕВОЛЮЦИЯТА!