18

No Coment

преди 2 години

Отдавна съм корегирал ваксината на ,,Джонсън'' с ваксината на ,,Джони''-ходещия.Чувствам се много добре.Бия по няколко ,,шота'' дневно от години.Няма оплаквания за сега.

17

Тольо

преди 2 години

Чета чета ,ами много калпъв матряла,тук там някои проблясък останалото мъгла.Тъжна история за 30 години от доста образовани макар и по болшевишки тертип се превърнахме в нация от полуграмотни чалгари и дървени философи.

16

Анонимен

преди 2 години

Опитни мишки. Ваксърите да се наредят на опашката за експерименти.

15

Анонимен

преди 2 години

Nqma problem za KOMPANIITE. Vsi4ko e to4no. Ima ot vseki podpisano INFORMIRANO SAGLASIE!!!

14

никиии

преди 2 години

Да ги коригират... Т'ва да не е рецепта мусака?

13

баба Пена

преди 2 години

И аз се опитвам да отслабна ама... не се получава

12

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо не си взирате в другите ваксини, грип, морбили, коклюш, които имат многократно повече странични действия от антиковид ваксините. Само не ми излизайте с глупостта за чипа.

11

Анонимен

преди 2 години

Хората си набиха инжекцийките, те сега тръгнаха да си оправят бълвоча. Както казва българина - след дъжд качулка. Хубаво, ще коригират, окей. Ама тия дето вече си сложиха ваксината - те значи са застрашени от тромбози и всякакви неща. С тези хора какво прайме, м? При тях как ще се коригират нещата, след като вече са приели въпросната течност? Или давай да бодем наред, пък после ше видим да коригираме ваксината. То така и стана. Аре пак някой да излезе и да ми каже да се ваксинирам. С какво???

10

Анонимен

преди 2 години

Охохохо изчакайте да започнат да се проявяват и дългосрочните ефекти, тогава ще чуете ваксърски вой до небесата.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако сравним страничните ефекти на тези ваксини срещу коронавирус със задължителните и отдавна използвани в България ваксини, не може да не забележим разликите. Например, БЦЖ ваксината срещу туберколоза може да доведе до зачервяване и лека болка на мястото на убождане.И нищо повече! Няма тромбози, няма сърдечни проблеми. Единствено, но много рядко, може да образува келоидни белези. Много са гадни, но не се умира от тях, а те може да възникнат от всяка рана и дори акне!

8

Анонимен

преди 2 години

""Джонсън и Джонсън" и "АстраЗенека" се опитват да коригират ваксините си"......................Казахме ли ви, че експериментират с вас? Какво направихте вие- изсмяхте се, нарекохте хората "форумни разбирачи" и отидохте да се боднете щото някакъв белодрешко казал така по телевизията че били безопасни, нали така бавноразвиващи ми ваксърчета?

7

pazar.bg

преди 2 години

Хайде купувай народе, сега са на промоция. Утре цените се вдигат.

6

От Берлин

преди 2 години

Бе ***, не те ли боцнаха вече за десети път!?? Спуска се да пишеш по тази тема...Много Кеш ли има?

5

Анонимен

преди 2 години

Ахаааа, опитват се да си променят ваксините значи?! *** нали бяха прекрасни?! *** нали бяха чудесни?! Що ще ги променят тогава?!

4

Анонимен

преди 2 години

Само пълни психопати могат да участват в клинични изпитания, доброволно, без да има нужда, под предлог че вилнее кихавица, и им обясняват че се ваксинират с препарат, а не с ваксина, че и биляшка им дават с кюар код. Без въобще да са наясно със страничните ефекти, като най-безобидния е смърт от тромбче.

3

Анонимен

преди 2 години

И днес водеща новина ще са вакситите. Няма ли за какво друго да пишете бе другари пумпалчета

2

Радко

преди 2 години

До сега кои се боцнал се боцнал. От сега на татъка ще корегират. А починалите от тази небрежност? Или те бяха опитните мишлета. После що имало антиваксери.

1

Анонимен

преди 2 години

Демек тия които са си сложили некоригирани ваксини,лека им пръст?