42

Неваксиниран

преди 10 месеца

Неваксинираните изкарали ковид, са в пъти по защитени от ваксаните. Б..л съм ти ваксата

41

Darth shadow

преди 10 месеца

Продължание : Сега ви предлагат да си направите две ваксини безплатно.След една година, когато ще дойде нов вирус, а той ще дойде вие ще трябва да дадете пари на вакцинаторите за да си боцнете ваксина иначе ще се разболете тежко или ще умрете.Вашата имунна система е прехвърлила отговорноста върху ваксината и това е капана!

40

Darth shadow

преди 10 месеца

Който има здрав разум ще разбере:Ваксината си взима водеща роля за борба с вируса, а имунитета от такава "изкуствена" грижа се обезсилва и заспива.А когато вируса мутира, а той ще мутира то ваксинирания отново ще трябва да си боцне ваксината.Всъщност ставате като наркомани седнали на иглата.Има ваксина организма живее, няма ваксина всеки вирус ще ви уничтожи.Ваксината действа от 6 до 9 месеца, особено когато е зима, есен тогва вирусите са най-активни и да тичате да се ваксинирате отново.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Баси простите антиваксъри! Как не ви омръзна? Мислите ли, че някой се връзва на глупостите ви? Само замърсявате форума.

38

да ти се невиди

преди 10 месеца

И тия отрови ги одобрява г-я съюз и брюксел! Абсолютно сме им лабораторни мишки!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Абе тия да не са решили години напред да ни бодът като ***, баси алчните хора

36

Анонимен

преди 10 месеца

ПО ТОЧНО - СЛЕД ВАКСИНАЦИОННИЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ "ДЖОНСЪН И ДЖОНСЪН" И "АСТРА ЗЕНЕКА" ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА УСЪВЪРШЕНСТВАТ ВАКСИНИТЕ СИ.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Шефът на Гамалея им каза къде е проблемът, ако е прав, че е свързан с недостатъчно пречистване на ваксините от чуждо днк, вероятно ще може да бъде оправен. Стискам им палци, защото те са единствените, които не направиха пари от ковид - даже напротив. Пфайзър продава на стократно завишени цени ваксината си, която всъщност струва стотинки и продължава да вдига цената с всеки нов договор. АЗ - не, те си задържаха цените и продължават да ги държат въпреки бурята в която се оказаха.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Ще платят правилните рушвети и ще набодат хората! Важно е бизнеса да върви! Важно е народа да се събуди и прекрати това безумие!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Ахахахаххх. Какво ще коригират бе ?? Стотици милиони са се ваксинирали с тия бъркочи ? Кайъв е този цирк. "Сега не успяхме, създават се тромбози, ще пробваме пак". Версия 2.0. Олеле майко и наглост. Де е тази мишка Кантарджиев и другия съсел - Кацаров да обяснят защо лъжат народа, че странични ефекти нямало от ваксините ? Че това било МИТ. Де са тия българоубийци ?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Казах в ПОВЕЧЕТО ! В СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ НАПРИМЕР СЕ ПРАВЯТ САМО РНК ВАКСИНИ от април месец.

31

ДА

преди 10 месеца

До Анонимен--"-Астра и янсен не се използват в повечето европейски страни"Не пиши глупости,без да си наясно!В Австрия и да искаш друга ваксина-НЯМА,освен Янсен и то точно за младите до 30 години!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Астра и янсен не се използват в повечето европейски страни. В някои само за старите, защото тромбозите засягат младите. Това че в бг тиквата купи предимно астра, е негова грешка.

29

Анонимен

преди 10 месеца

сега се сетиха,когато умориха хората...

28

Анонимен

преди 10 месеца

До Лекар "лошото е, че на много места не е доброволно" - за съжаление е така. Много държавни и общински фирми и университети (поне медицинските) насила накараха служителите си и студентите да се ваксинират. Насила.

27

Анонимен

преди 10 месеца

... опитват ...

26

Анонимен

преди 10 месеца

"Пандемия", изфабрикувана с една цел: да инжектират населението с препарати, които не се знае какво ще донесат.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Значи, тази година ще се боцкаме, а от догодина ще видим- кой е жив, кой умрял. Народе, опомни се, тези се подиграват с нас. Съд трябва за виновниците на насадената пандемия и производителите на ваксини .

24

Анонимен

преди 10 месеца

Даа, съседа не се притесняваше, докато не получи тромбоза и умря. Вече от нищо не се притеснява.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Т.нар. тромбози се срещат 2 на 1 милион, до 2-3седмици след иглата. Така че, не се притеснявайте, ако сте се ваксинирали с тях. За сравнение, болният от ковид , дори с леки симптоми има риск от тромбози в 50% от случаите.