38

Неваксиниран

преди 2 години

Неваксинираните изкарали ковид, са в пъти по защитени от ваксаните. Б..л съм ти ваксата

37

Darth shadow

преди 2 години

Продължание : Сега ви предлагат да си направите две ваксини безплатно.След една година, когато ще дойде нов вирус, а той ще дойде вие ще трябва да дадете пари на вакцинаторите за да си боцнете ваксина иначе ще се разболете тежко или ще умрете.Вашата имунна система е прехвърлила отговорноста върху ваксината и това е капана!

36

Darth shadow

преди 2 години

Който има здрав разум ще разбере:Ваксината си взима водеща роля за борба с вируса, а имунитета от такава "изкуствена" грижа се обезсилва и заспива.А когато вируса мутира, а той ще мутира то ваксинирания отново ще трябва да си боцне ваксината.Всъщност ставате като наркомани седнали на иглата.Има ваксина организма живее, няма ваксина всеки вирус ще ви уничтожи.Ваксината действа от 6 до 9 месеца, особено когато е зима, есен тогва вирусите са най-активни и да тичате да се ваксинирате отново.

35

Анонимен

преди 2 години

Баси простите антиваксъри! Как не ви омръзна? Мислите ли, че някой се връзва на глупостите ви? Само замърсявате форума.

34

да ти се невиди

преди 2 години

И тия отрови ги одобрява г-я съюз и брюксел! Абсолютно сме им лабораторни мишки!

33

Анонимен

преди 2 години

Абе тия да не са решили години напред да ни бодът като ***, баси алчните хора

32

Анонимен

преди 2 години

Шефът на Гамалея им каза къде е проблемът, ако е прав, че е свързан с недостатъчно пречистване на ваксините от чуждо днк, вероятно ще може да бъде оправен. Стискам им палци, защото те са единствените, които не направиха пари от ковид - даже напротив. Пфайзър продава на стократно завишени цени ваксината си, която всъщност струва стотинки и продължава да вдига цената с всеки нов договор. АЗ - не, те си задържаха цените и продължават да ги държат въпреки бурята в която се оказаха.

31

Анонимен

преди 2 години

Ще платят правилните рушвети и ще набодат хората! Важно е бизнеса да върви! Важно е народа да се събуди и прекрати това безумие!

30

Анонимен

преди 2 години

Ахахахаххх. Какво ще коригират бе ?? Стотици милиони са се ваксинирали с тия бъркочи ? Кайъв е този цирк. "Сега не успяхме, създават се тромбози, ще пробваме пак". Версия 2.0. Олеле майко и наглост. Де е тази мишка Кантарджиев и другия съсел - Кацаров да обяснят защо лъжат народа, че странични ефекти нямало от ваксините ? Че това било МИТ. Де са тия българоубийци ?

29

Анонимен

преди 2 години

Казах в ПОВЕЧЕТО ! В СКАНДИНАВСКИТЕ СТРАНИ НАПРИМЕР СЕ ПРАВЯТ САМО РНК ВАКСИНИ от април месец.

28

ДА

преди 2 години

До Анонимен--"-Астра и янсен не се използват в повечето европейски страни"Не пиши глупости,без да си наясно!В Австрия и да искаш друга ваксина-НЯМА,освен Янсен и то точно за младите до 30 години!

27

Анонимен

преди 2 години

Астра и янсен не се използват в повечето европейски страни. В някои само за старите, защото тромбозите засягат младите. Това че в бг тиквата купи предимно астра, е негова грешка.

26

Анонимен

преди 2 години

сега се сетиха,когато умориха хората...

25

Анонимен

преди 2 години

"Пандемия", изфабрикувана с една цел: да инжектират населението с препарати, които не се знае какво ще донесат.

24

Анонимен

преди 2 години

Значи, тази година ще се боцкаме, а от догодина ще видим- кой е жив, кой умрял. Народе, опомни се, тези се подиграват с нас. Съд трябва за виновниците на насадената пандемия и производителите на ваксини .

23

Анонимен

преди 2 години

Даа, съседа не се притесняваше, докато не получи тромбоза и умря. Вече от нищо не се притеснява.

22

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. тромбози се срещат 2 на 1 милион, до 2-3седмици след иглата. Така че, не се притеснявайте, ако сте се ваксинирали с тях. За сравнение, болният от ковид , дори с леки симптоми има риск от тромбози в 50% от случаите.

21

Анонимен

преди 2 години

Защо ще променяш нещо "тествано и безопасно"?

20

Анонимен

преди 2 години

"В изследванията участват учени от Европа, САЩ и Канада и работата им "позволява да се надяват, че в началото на следващата година ще могат да установят причините за възникването на тромби след имунизация и да нанесат съответните корекции в препаратите"."-----------------------------------------------------------------------Това не трябва да спира ваксъра да си начеше крастата. Сега по-важно е да се боцне и да изтегли кредита за да отиде на море в Гърция, пък страничните ефекти после ще ги мисли

19

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали пишещите тук антиваксъри са толкова неграмотни или това е представителна извадка на бг общество. Ако е така, горко ни!!!