13

Няма ли да смените

преди 2 години

сценярия? Този се изтърка. И миналата година вирусът се разпространи в Европа след мач, вече не помня кой. След като СЗО можа да наложи месеци наред затваряне на целия цивилизован свят, защо не можа да ограничи броя на зрителите за 2 часа на един финал, пък бил той и на европейско първенство? А щом като се смята, че стадионът е безопасен, защото е на открито, с какво многохилядните тълпи по улиците на Италия са по-застрашени - нали и те са на открито!

12

Анонимен

преди 2 години

До ГраовецТо най-готино е как Делта варианта или иначе казано Индийския вариант е едва ли не края на света, а в Индия си дойде и си отмина вълкната както навсякъде за около 3 месеца, със сравнително малко случаи спрямо други държави и с нормална смъртност. Аз не разбрах с какво този вариант е по-страшен от който и да е други. Англичаните другата седмица махат всички ограничения, защото те нашибаха 50 млн. ваксини по 2 пъти или иначе казано 5 млрд. евро. Планът за момента е изпълнен.

11

Анонимен

преди 2 години

Повсеместното тестване на феновете предотврати по-страшно масово заразяване. Но да, ще доведе до увеличение. Тестовете не са 100% достоверни.

10

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Аман от...паники;да се оставим на...естествения подбор и всичко ще е...наред.Жалко че албионците загубиха финала.Не че бяха по...добри,просто от...съжаление към тези...хорица и те заслужаваха малко...радост в този...объркан свят.

9

Анонимен

преди 2 години

Тоя вирус витае в болните мозъци на ваксарите и техните идолиЖендари от светоовната здравна организация

8

Анонимен

преди 2 години

Едвали ще доведе до нова вълна

7

Граовец

преди 2 години

Страшнио виРос, ако беше толкоз заразен и смъртоносен половин африка и индия вече да ги няма, предвид начина им на живот. Да да, ама не, както казваше Петко Бочаров.

6

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

О! НЕ! катастрофално ужас смърт пандемия истерия. Затваряйте планетата. Някой ще вземе да хване грип. Никакъв живот повече, разрешено е само съществуване - в умерени граници.

5

Анонимен

преди 2 години

Естествено че няма.

4

Анонимен

преди 2 години

Вече имало данни за стотици нови случаи.... Тези данни май са планирани от преди мачовете.

3

Анонимен

преди 2 години

А ако не доведе ?

2

Анонимен

преди 2 години

Отговорът е НЕ!Но пък доведе до масово удоволствие от гледането на футбол и страхотно удовлетворение от победата на италианците. Поне за мен.

1

Анонимен

преди 2 години

НЕ