254

анонимен

преди 2 години

Слави в прав текст каза,че няма да раздава порции на ДБ,Мутрите и БСП и те откачиха.Сега състави правителство,което ще предложи и ГЕРБ ще подкрепи,защото в противен случай оставаме с Радев и Рашков.

253

Истукан

преди 2 години

ГЕРБ са победени за пръв път от 2009-та година, когатот бяха на първите избори, които спечелиха.

252

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 309: А това какво общо има с темата? Преди да го напишеш погледна ли горе какво пише в статията?

251

House M.D.

преди 2 години

На език какъв в заглавието и първото изречение словоредът е?

250

Сега накъде?

преди 2 години

Слави предложил хора с дипломи от престижни университети? Не се прави така. Подкрепа се иска не за хора, а за политика. Не е трудно да се съберат хора с дипломи от някъде. Въпроса е какво ще вършат. Концесии на магистрали?. Продажба на държавната банка за възстановяване и развитие? Помним продажбата на БТК и Енерго-разпределителните дружества от юпитата на НДСВ. Така ли ще се отлепим от дъното?

249

Бунгар

преди 2 години

Опростачването на българите е достигнало застрашими размери.Това е единствения извод който може да се направи след тези избори.Жалко...,но е факт.Можем да продължаваме да се лъжем колко сме Велики,но в измислената си история.Който няма стойностно настояще е нормално да гледа все към спорното си и съмнително минало.

248

Анонимен

преди 2 години

До ЦИК да обяви наградаНищо не разбираш, само това ще ти кажа, може да разбираш от електроника евентуално, но аз учих технологии свързани с електричеството,физиката и т.н., ДА - МОЖЕ ДА СЕ МАНИПУЛИРА МАШИНАТА , дори без да има интернет или изобщо да е свързана с интернет, има много начини, дори не един, повярвай ми!

247

Пак по опорката?

преди 2 години

До No Coment: "Нямало кебапчета и БСП останала без електорат"? Голямо откритие, дума няма. Кой имаше най много гласове от ромските махали на предните избори. Не беше ли ГЕРБ? Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***.

246

анонимен

преди 2 години

До до 302Пак става

245

анонимен

преди 2 години

Слави предлага това правителство и Бойко със своите 64 депутата го подкрепя.Няма искам не искам започваш да управляваш.

244

Анонимен

преди 2 години

За да сте сигурни в една машина, тя трябва да е изцяло механична и да се завижва само от механична сила, а не от ток,батерии или да има някакъв чип и подобни части в нея.

243

ЦИК да обяви награда

преди 2 години

До Анонимен 295: Хал хабер нямаш от компютърна техника. Не може да се промени нещо (или да се контролира, както пишеш) в машина за гласуване , която няма вход за данни, без да се отвори. Нека след изборите ЦИК да постави десетина машини в една зала и някои от тези, които твърдят, че могат да променят данните от гласуването в машината без да я отварят да демонстрират пред комисия как става. Няма да се намери такъв, и милион за награда да дават никой няма да го получи.

242

No Coment

преди 2 години

Тази година нямаше кебапчета и кюфтета,и БСП остана без електорат.На следващите избори ще е още по зле.

241

Пациент

преди 2 години

От изборите се вижда че българинът като цяло не залите по ,,крайни'' леви или десни партии,а предпочита уравновесено социал-демократично полит. управление,което намира в лицето на ГЕРБ и ИТН. Това което упорито и неосъзнато търси българинът е ,,силна ерудирана личност'' която не можа да припознае и на тези избори.Не защото българинът има лоша или погрешна преценка,а защото просто нямаше такава личност.Слави бе най-напорист и естествено слънцето изгря на неговата улица,въпреки че не е гаранция.

240

Време за промяна

преди 2 години

До анонимен 291: "Напълно логично ще е правителството на Слави подкрепено от ГЕРБ"? Не напълно логично, а напълно абсурдно. Не за това избирателите гласуваха за т.н. партии на протеста. Трябва да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка за да се отлепим отдъното.

239

Анонимен

преди 2 години

До до 288Това , че Бойко в внесъл машините нищо не означва, няма значение кой ги е купил и внесъл, машините могат да се контролират дистанционно по което време си искат, дори да няма интернет ,защото само ЧИСТА МЕХАНИКА не може да се манипулира, даже и тя може да се манипулира ,чрез кабелите на тока, но ако е напълно механична и без ток, няма как да се манипулира! И се случи, хората натискаха един номер, а им е излизал съвсем друг номер, някои хора видяха измамата,но не им признаха протеста

238

Безпартиен

преди 2 години

Това, което е около нас и което е във нас, и което сме ние самите е продукт на самите нас!

237

До 288

преди 2 години

И аз имах някакъв такъв спомен, обаче все пак да питам защото тези които го поръчаха много реват срещу тях явно са забравили.

236

анонимен

преди 2 години

Напълно логично ще е правителството на Слави подкрепено от ГЕРБ с общо 130 депутата и разни ДБ,Мутри,БСП да гледат като наакани.А и служебните мъки на Радев приключват.

235

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПитай предателя Осман Октай ,той предаде и българи и турци и ГЕРБ и ДПС предаде и ги смаза! Тоя е в дъното на мръсотиите!