88

Meн

преди 2 години

Да и Кирил Петков го показа .

87

33

преди 2 години

Верно свърши се, ама за тях. ..герберастите.Сега идват ДРУГИТЕ още по-лакоми за нови кражби...Като мухите от раната, дето не трябвало да се гонят....

86

Анонимен

преди 2 години

Тези екзотични университети не ме впечатляват. Американски възпитаници не са ни нужни. Те трябва да са се приспособили към българските условия и да работят за българските интереси, всичко останало е празни приказки и излишно. Българските данъкоплатци да не се съгласяват да плащат разходите на туристи в космоса, че даже и на македонец. Иначе съм много доволен от служебното правителство и нека да продължават.

85

Анонимен

преди 2 години

ХИЧ НЕ МИ СЕ ВИЖДА СМЕЛ УЖ "ШАХМАТНИЯ" ХОД НА СЛАВУНЧО, КЪДЕ ОСТАНА ЖЕНАТА ШАХ- ШАМПИОНКА с която първо ни залъгаха кукловодите, сега БЛЕСНАХА с целият си "блясък" - значи 2001 царят, после пъдарят Б.Б. и сега пак царят...НЕ, МЕРСИ. НЕ ПАК МЕРИЛ ЛИНЧ И J.P.MORGAN ДА ОГРАБЯТ ПОСЛЕДНАТА ДЪРЖАВНА БАНКА ББР И "ДРЕБНИЯТ БИЗНЕС СЪВСЕМ ДА ДОФАЛИРА!!! ТОВА ЛИ ИСКАТЕ, УВАЖАЕМИ. НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ "спечели" пак 1 во място с 59-60%/негласували въобще/както всеки път, отвратени от политическата класа/каста

84

Анонимен

преди 2 години

МОЛЯ ДА БЪДА ПРАВИНО РАЗБРАН: НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЦАРЯ НО УПРАВЛЕНИЕТО МУ БЕШЕ ПЪЛЕН ПРОВАЛ ТОЙ Е ПРОДУКТ ОТ ДРУГО ВРЕМЕ: ВРЕМЕТО ОТ КРАЯ НА СРЕДНОВЕКОВИЕТО КОГАТО ТИТЛАТА ОЗНАЧАВА ЛИПСВАЩО ПОДХОДЯЩО ОБРАЗОВАНИЕ И КОНКРЕТНИ ЗНАНИЯ. ТОВА Е СЪЩОТО КАКТО ПРИ УСИТЕ ПОМЕЩИЦИ И РИ ФРЕНСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ ХОРА НА ВЛАСТ БЕЗ КОНКРЕТНИ СЪВРЕМЕНИ КОНКРЕТНИ ЗНАНИЯ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРЕД И СЛЕД 1999 СМЕ СВИДЕТЕЛИ НА ПОДФБНИ УПРАВЛЯВАЩИ .ТОВА Е ПРИЧИНА ЗА МАСОВАТА ЕМИГРАЦИЯ И ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ.

83

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Този път ще се стигне до национална война срещу малцинствата. Очевидно това се цели от полиическата многопластова и разноцветна каста,създадена от руснацитя в съглшенство със САЩ,Гермния,Турция и Израел. Повече от 60 процента от етническите българи не гласуваме и това е доказателство,че не вярваме на СИСТЕМАТА, която е създателка на лъжебългарските партии. Българите сме против системата, се оказва,че малцинствата имат повече власт от нас-рожбите на Царство България. Разбира се, че ще има отмъщен

82

hahahahaha

преди 2 години

и този инжинер, вносител на лекарства, се изходи. много липсваше.

81

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя, бе?

80

Анонимен

преди 2 години

Министрите на Слави, са парашутисти, които някой ни пусна отгоре докато преминава над нас.

79

Анонимен

преди 2 години

Е, то ако човек е прочел, не става въпрос само "за дипломи", а има и опит някакъв. Четете, хора, но не пеевските медии.

78

Х

преди 2 години

До ОНЗИАбсолютно прав е доц. Великов. Само добро образование и владеене на чужди езици не е достатъчно. Необходим е и солиден опит, за да се свърши добра работа и прогрес. Здравеопазването е изключително важно. Да се възлага на човек без опит е направо риск. Тепърва да се учиш в крачка е загуби време.

77

ОНЗИ

преди 2 години

Абе доц. Великов какви са Вашите научни степени или само дай да раздаваме акъли !?!?! Кой сте Вие - човек на нуката или поредния *** на политиката - да Слави няма Вашия опит в хайдуклъка той залага на истинската копетенция било тя академична или експертна. Тук намерението е да се получат истинските неща за тази изстрадала от такива като Вас държава БЪЛГАРИЯ - да Вашия опит е голям но в демагогията лъжата напудрената академичност - Вие сте ОПАСЕН защото не притежавате компетенцията !!!!

76

Обективен

преди 2 години

Нищо не каза и за социалната и демографската политика освен, че иска да се строят детски градини, но това е работа на общините, а не на държавата и второ липсва мисъл - какви деца ще са в тези детски градини, има ли ги, няма ли ги, защо ги няма и т.н. Места в детските градини и в училищата няма главно в София, а няма, защото има голямо преселение от провинцията към София. Не виждам приоритет и в тази насока - развитието на останалите региони, без София. По детски са му приоритетите - астронавт.

75

Обективен

преди 2 години

Ще трябва да дадем поне 100 дни на следващото правителство избрано от парламента, ако има такова, и чак тогава да го оценяваме. Засега приоритетите на Слави Трифонов ми изглеждат популистки като тези на ГЕРБ. Важното е как ще се развива икономиката, а тук приоритети няма, освен приватизация на банката ББР и спиране на подкрепата за бизенса чрез нея. От развитието на икономиката зависят и заплати, пенсии и другите доходи, а за това няма и дума. Нищо не каза и за сициалната политика освен, че иска

74

Не разбирам....

преди 2 години

какво ни предлага учиндолският рептил !каБинет, *** или публичен дом ?Чкам Тошко африката да се изджавка по въпроса.

73

Пипи

преди 2 години

НДСВ успешни!Хайде стига смешки!

72

бай Иван

преди 2 години

И сега какво излиза?! Славчо ни предлага претоплена манджа стил НДСВ: Николай Василев Радослав Найденов, Любомир Дацов плюс малко добавени подправки наречени млади неопитни хора. Ако ИТН вземат властта, манджата ще се вкисне незабавно и ще трябва да се изхвърли в кофата за *** заедно с нейния "готвач" Слави Трифонов. От тази некадърност сме принудени да изберем нещо друго от менюто(поне да е свестно).

71

Arbiter Elegantium

преди 2 години

Сега всеки "анализира" и много "знае", но хейта с/у ББ няма все да хваща дикиш. Интересното ще дойде наесен със сметките за ток и парно и с фалитите на цели сектори заради ковид кризата - миньори, хотериери, туроператори. Тогава ще видим правителството (ако има такова) и Радев колко са наперени - ще се изпокрият като мишки. Особено ако излезе силен десен кандидат за президент. Сега самолетът лети още от инерцията на Бойковата стабилност, но тогава ... пак че си говориме, става ли?

70

до 92

преди 2 години

ми интелигентите що не отидохте да гласувате а само мрънкате

69

ОТ ЛОЖАТА

преди 2 години

Искате ли чип, измeт? И да не искате, няма кой да ви пита. Плявате е за плевене, плебc. Вече сме толкова силни, че не се криеме. Няма кой да ни спре.