35

АнонимеН

преди 1 година

До до 5 1/ ТВОЯ ВОНЯЩ ГЕРБ ЗАМИНА! И НА НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА ГЕРБ! ЖАЛКО, ЧЕ СУБСИДИЯТА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НА 1 ЛЕВ ДО НОВИ ИЗБОРИ!

34

АнонимеН

преди 1 година

До до 5 1/ ДА РАЗБРАХМЕ , ЧЕ СИ ПЪЛЕН ***-ОТ!!!

33

България над всичко

преди 1 година

ГЕРБ управляваха 3 мандата в коалиция с ДПС.. за какъв страх на ДПС от ГЕРБ бълнуват някои хора.. и те самите не знаят хахахахахахаха

32

исками си славиту

преди 1 година

итн партия на миячите, мазачите, кърти извозвачите и прочие интелегенти от ит сектора в чужбинта алуу

31

до 5 1

преди 1 година

Дпс не го е страх от машините. просто наляха гласове в итнСтрах ги беше от герБ

30

Анонимен

преди 1 година

Освен образователен ценз, да има и психотест за кандидатите.Волен,болен Слави, Тошко и т.н.

29

АнонимеН

преди 1 година

НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ АПРИЛ ОТ ЧУЖБИНА СА ГЛАСУВАЛИ 180 ХИЛЯДИ ДУШИ А СЕГА СА 160 ХИЛЯДИ!!! МАЙ МАШИНИТЕ СПРЯХА ИЗМАМИТЕ ТОВА СТАНА!

28

До 49

преди 1 година

Напрегни си гънките - поста ми е отговор на твова, че се биеш в гърдите че плащаш годишния си данък имот и парите ти отивали в хазната, значи си като другите дето плащат всеки месец ДОД понеже работят в България. Е, НЕ СИ! Ти си като чужденец, който има имот в България но е с паспорт. Данъците от доходите ти се наливат в друга страна. Нищо не разбираш, даже като четеш, но тръгнал да ми гласува където го няма и да оправя живота на други хора!

27

АнонимеН

преди 1 година

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЧУЖБИНА ОСОБЕНО ЗА ДПС! САМО В ТУРЦИЯ СА ГЛАСУВАЛИ ПРЕЗ АПРИЛ 20 ХИЛЯДИ ДУШИ ЗА ДПС А СЕГА СА 18 ХИЛЯДИ ОБЩО ОТ ЧУЖБИНА НАД 3 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПО-МАЛКО ЗА ДПС! ГОЛЯМ СТРАХ ОТ МАШИНИТЕ

26

долаинея

преди 1 година

ех кючека е носталгия , цял ден да мятал торби цимент с уокмен и касетка на слави , просълзен за кебапчето по 40 ст води до това

25

Анонимен

преди 1 година

Мръсните имигранти ,не се съобразяват с желанията на хората живеещи в България. Това ,ще доведе до огромен конфликт между двете групи . Според мен трябва да ограничим гласовете от вън. Щом не желаят да де съобразяват, ще им отрежим крилата. Сами си направиха избора. Живеш на вън, плащаш данъци навън, обаче си голям патриот. Айде с тея мантри. Реално хората плащат пенсиите на родителите ви, а не вие. Вашите пари идват в частни сметки.

24

До 32

преди 1 година

Плащаш защото ИМАШ ИМОТ и някой поддържа за да можеш да стигнеш до НЕГО, да имаш инфраструктура - това и чужденците купили имот го плащат. И те ли трябва да гласуват? Не е същото! На друга нота - ти няма да живееш с последствията от избора си.

23

До 32

преди 1 година

Какъв е приносът на леля ти с еднократния данък за кокошарника й и този на плащащите данък жилище и ежемесечни удръжки на ДОД. Големи пердета сте ей. Че даже и нямате интелекта да го проумеете.

22

Анонимен

преди 1 година

Изтеклите мозъци псуват всичко българско и родно,искали да гласуват?Я се хващайте за палците ,*** и беж към Ориента.Там си имат не само ромско министерство,но и цели държави!

21

До леля ти

преди 1 година

Тя в коя държава бере ягоди?

20

Емииии...

преди 1 година

има и пбтатния вариант, има основно образование (от турция), но не говори и не пише на български. Аз за тях говоря, какво правим с тях?

19

На леля ти

преди 1 година

Смешен работил съм в чужбина, в няколко държви. Върнал съм се защото обичам Всичко Българско и защото не искам да съм роб в робска държава. България над всичко!

18

До 31

преди 1 година

Не си показвай повече простотията, че стана за смях и на кокошките.

17

Анонимен

преди 1 година

И АЗ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ЗА ИМОТ В ГЪРЦИЯ, АМА НЕ ГЛАСУВАМ НА ГРЪЦКИТЕ ИЗБОРИ.КЪДЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ НЕ ОПРЕДЕЛЯ ПРАВОТО НА ГЛАС!

16

До 21

преди 1 година

Плаща ли леля ти всеки месец ДОД/данък общ доход/ в България, както работещите тук. Нищо не плаща. *** и нагляри сте отвсякъде.