35

АнонимеН

преди 2 години

До до 5 1/ ТВОЯ ВОНЯЩ ГЕРБ ЗАМИНА! И НА НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ Е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ ЗА ГЕРБ! ЖАЛКО, ЧЕ СУБСИДИЯТА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НА 1 ЛЕВ ДО НОВИ ИЗБОРИ!

34

АнонимеН

преди 2 години

До до 5 1/ ДА РАЗБРАХМЕ , ЧЕ СИ ПЪЛЕН ***-ОТ!!!

33

България над всичко

преди 2 години

ГЕРБ управляваха 3 мандата в коалиция с ДПС.. за какъв страх на ДПС от ГЕРБ бълнуват някои хора.. и те самите не знаят хахахахахахаха

32

исками си славиту

преди 2 години

итн партия на миячите, мазачите, кърти извозвачите и прочие интелегенти от ит сектора в чужбинта алуу

31

до 5 1

преди 2 години

Дпс не го е страх от машините. просто наляха гласове в итнСтрах ги беше от герБ

30

Анонимен

преди 2 години

Освен образователен ценз, да има и психотест за кандидатите.Волен,болен Слави, Тошко и т.н.

29

АнонимеН

преди 2 години

НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ПРЕЗ АПРИЛ ОТ ЧУЖБИНА СА ГЛАСУВАЛИ 180 ХИЛЯДИ ДУШИ А СЕГА СА 160 ХИЛЯДИ!!! МАЙ МАШИНИТЕ СПРЯХА ИЗМАМИТЕ ТОВА СТАНА!

28

До 49

преди 2 години

Напрегни си гънките - поста ми е отговор на твова, че се биеш в гърдите че плащаш годишния си данък имот и парите ти отивали в хазната, значи си като другите дето плащат всеки месец ДОД понеже работят в България. Е, НЕ СИ! Ти си като чужденец, който има имот в България но е с паспорт. Данъците от доходите ти се наливат в друга страна. Нищо не разбираш, даже като четеш, но тръгнал да ми гласува където го няма и да оправя живота на други хора!

27

АнонимеН

преди 2 години

ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ЧУЖБИНА ОСОБЕНО ЗА ДПС! САМО В ТУРЦИЯ СА ГЛАСУВАЛИ ПРЕЗ АПРИЛ 20 ХИЛЯДИ ДУШИ ЗА ДПС А СЕГА СА 18 ХИЛЯДИ ОБЩО ОТ ЧУЖБИНА НАД 3 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПО-МАЛКО ЗА ДПС! ГОЛЯМ СТРАХ ОТ МАШИНИТЕ

26

долаинея

преди 2 години

ех кючека е носталгия , цял ден да мятал торби цимент с уокмен и касетка на слави , просълзен за кебапчето по 40 ст води до това

25

Анонимен

преди 2 години

Мръсните имигранти ,не се съобразяват с желанията на хората живеещи в България. Това ,ще доведе до огромен конфликт между двете групи . Според мен трябва да ограничим гласовете от вън. Щом не желаят да де съобразяват, ще им отрежим крилата. Сами си направиха избора. Живеш на вън, плащаш данъци навън, обаче си голям патриот. Айде с тея мантри. Реално хората плащат пенсиите на родителите ви, а не вие. Вашите пари идват в частни сметки.

24

До 32

преди 2 години

Плащаш защото ИМАШ ИМОТ и някой поддържа за да можеш да стигнеш до НЕГО, да имаш инфраструктура - това и чужденците купили имот го плащат. И те ли трябва да гласуват? Не е същото! На друга нота - ти няма да живееш с последствията от избора си.

23

До 32

преди 2 години

Какъв е приносът на леля ти с еднократния данък за кокошарника й и този на плащащите данък жилище и ежемесечни удръжки на ДОД. Големи пердета сте ей. Че даже и нямате интелекта да го проумеете.

22

Анонимен

преди 2 години

Изтеклите мозъци псуват всичко българско и родно,искали да гласуват?Я се хващайте за палците ,*** и беж към Ориента.Там си имат не само ромско министерство,но и цели държави!

21

До леля ти

преди 2 години

Тя в коя държава бере ягоди?

20

Емииии...

преди 2 години

има и пбтатния вариант, има основно образование (от турция), но не говори и не пише на български. Аз за тях говоря, какво правим с тях?

19

На леля ти

преди 2 години

Смешен работил съм в чужбина, в няколко държви. Върнал съм се защото обичам Всичко Българско и защото не искам да съм роб в робска държава. България над всичко!

18

До 31

преди 2 години

Не си показвай повече простотията, че стана за смях и на кокошките.

17

Анонимен

преди 2 години

И АЗ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ ЗА ИМОТ В ГЪРЦИЯ, АМА НЕ ГЛАСУВАМ НА ГРЪЦКИТЕ ИЗБОРИ.КЪДЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ НЕ ОПРЕДЕЛЯ ПРАВОТО НА ГЛАС!

16

До 21

преди 2 години

Плаща ли леля ти всеки месец ДОД/данък общ доход/ в България, както работещите тук. Нищо не плаща. *** и нагляри сте отвсякъде.