58

Гаро

преди 2 години

До коректив 63 Има, има начин....., една голяма част от корпоративния вот го няма, щото олигархията инстинктивно напуска потъващия кораб .... и се присламчва към друга гемия.... :-)

57

Н1

преди 2 години

Добрата новина е, че партия 7/8 няма да оцелее повече от година. Не за друго, а защото е надут балон. Има правила когато се прави партия. Тоя, който направи 7/8 и дига Трифонов над повърхността, не спази нито едно от тия правила. А срещу правилата може да се върти само Черния принц.

56

хаха

преди 2 години

питайте дамаджаната РАШКОВ ама сигурно на бай СТАВРИ ще каже срещу две дамаджани

55

Анонимен

преди 2 години

Успех на БСП и нека служебното правителство продължи да управлява!

54

ясно е

преди 2 години

Няма да стъпя да гласувам!Българите не определят вота.Всичко е предварителен сценарии.

53

Малко за политика

преди 2 години

До Фактите !: Че ГЕРБ не направиха промени това е вярно. Но защо слагаш в кюпа и БСП? БСП беше опозиция. Колко предложения на БСП са били приети в НС от ГЕРБ и патериците им? Почти нищо. И постоянно се сипеха по техен адрес от парламентарната трибуна всякакви провокации, на които от залата с готовност ръкопляскаха. И сега да ги пришием към ГЕРБ, защото на т.н. партии на протеста така им изнася? Бисмарк е казал "Най-добрата политика е честната политика" Но у нас това все не ни достига.

52

Фактите !

преди 2 години

БСП и ГЕРБ не направиха никакви промени , ВИДНИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ :НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ В ЕС ,... ПРИКАЗАКИ, ПРИКАЗКИ , ... А НА ПРАКТИКА ЕДНА НУЛА , И ТО МИНУС НУЛА !ИТН направиха първата крачка към истинко членство на България в ЕС , до сега се водехме само на хартия !

51

АЛОООО!

преди 2 години

До Dinosaurus.... Тома Биков през колко партии премина , а вие от ГЕРБ го взехте , защото сте от една порода , неграмотни и примитивни КАЛИНКИ !

50

Стига глупости

преди 2 години

Партиите не са скачени съдове. Ако някои избиратели не са гласували както на предните избори, това не значи обязателно че са гласували за друга партия. Машинният вот беше нещо ново, проблем за по-възрастният електорат, а летният сезон пък повод за други да предпочетат почивката.

49

Dinosaurus

преди 2 години

Дрън-дрън-дрън и абсолютно равенство на ИТН и Герб при всичките напъни на Чалгопитека! И кой *** се бие в гърдите, че печели с 0.2% преднина, ха ха! И вече правителство състави, още не е свършило абсолютно прозрачното преброяване със супернадеждния софтуер, манипулиран от ангели небесни! И как го разбира Слузестия мажоритарния вот? Я че ви управлявам по мой избор с малцинство и еднолично, щот съм богоравен и ваш цар и ги разбирам нещата, у космоса че ви изстрелям по двойки, щот я тук не моем

48

Реалист

преди 2 години

Доста измислени прехвърляния на гласове от една партия към друга партия. Две партии увеличават гласовете си спрямо предишните избори - ИТН и Демократична България (ДСБ). При останалите има намаление, вкл. и при ВМРО. Отливът от ГЕРБ и ВМРО е от отказали се да гласуват, а при БСП и Изправи се! Мутри вън! отливът е към ИТН и Демократична България (ДСБ). Отливът при ДПС от над 40 хиляди гласа, може би е от негласуване. Разбира се има и други всякакви преливания, които са незначителни.

47

Анонимен

преди 2 години

Тези промени са изцяло медийни . В България западната пропаганда е много силна и надделява над националния интерес.

46

Анонимен

преди 2 години

До до 21 - Прегледай в ютуб как е гласувал твоя Румпи.румпи гласува от втора страница.понеже вотът е ,,мнооого таен,,.а корни и герб бяха на първа страница. - ______________ -А-а, румпи е хвърлил око на Маята, затова е гледал на 2-а страница. Нали е известен коцкар!

45

Анонимен

преди 2 години

До Се дължи - Намалената активност се дължи на силно намаленият ромейски купен вот в полза на ГЕРБ и ДПС. - ________ и на БСП! Сякаш БСП не са купували гласове! Как така разширена коалиция, а по-малко гласове! Рашков тури ножа и на БСП! То, като се подпали чергата на едни, огънят отива и при другите.

44

магистралка

преди 2 години

Статуквото си отивааааа.УРА.

43

Се дължи

преди 2 години

Намалената активност се дължи на силно намаленият ромейски купен вот в полза на ГЕРБ и ДПС.

42

Фигурант

преди 2 години

Ниската активност се дължи на машините и това е плесница за самонадеяния фигурант !

41

Анонимен

преди 2 години

70 procenta ot glasovete lipsvat, kade sa ve rradev?! v chernata kutia li sa?!

40

Анонимен

преди 2 години

Странно, никой не коментира, че след референдума на Слави за идеите му имаше тотална електорална подкрепа. Към настоящия момент е равна на системна партия. Това е тотална ерозия на идеята за промяна, облечена в партия със съответните правила на политическия живот и подчинена на политически елит, в определени моменти и външен по отношение държавата ни.Кой разбрал, разбрал. Останалите филмари ще се наложи на свой гръб да разберат,как повтаряме едни и същи шаблони, водени от стандартни илюзии.

39

Истукан

преди 2 години

Гласовете отидоха за ИТН. Хората търсят алтернатива на БСП и ГЕРБ.