631

Анонимен

преди 10 месеца

Няма Такъв Клозеm

630

Анонимен

преди 10 месеца

Лилия Иванова беше зам. министър на икономиката в кабинета на Борисов 3 и беше изхвърлена заради корупция и разследвана от ОЛАФ.Иванова беше в Оперативна програма Иновации и конкурентноспособност.Помните ли как хората сигнализираха за масови нередности и злоупотреби за натиск от страна на Лилия Иванова?Тя пусна процедура по време на пандемията малки и средни фирми да искат от 3000 до 10 000 лв помощ.Но непременно трябваше да консултанти да пишат проектите за кандидатстване.КАДЪР НА ДПС Е ИВАНОВА

629

Анонимен

преди 10 месеца

"Mинистър по ромските въпроси!" има, но Министерство на околната среда и водите НЯМА.

628

anonymous

преди 10 месеца

До Анонимен 673 Добронамерено може да се каже,че за него са гласували хора,които вярват,че от всяко дърво става свиркa,хора,чийто интелектуален потенциал е под критичния минимум,вечно мрънкащи и недоволни,чакащи благата да им паднат от небето.Именно те си мислят,че учиндолецът е новият месия и ще ги оправи с магическата пръчка и те ще заживеят богато и щастливо без да полагат много усилия за това.

627

Нема такава д-ва

преди 10 месеца

Славче или там който му дърпа конците, заграби и се подигра с протеста и подло ни предаде....нема ИМВ, нема БСП, нема ДъБъ.... имало само ИТН..... Е ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!И за какво викахме, за какво скачахме за да качим един случайно качил се на влака и да свалим друг случайник!!!!До кога ще ни тъпчат нагли и необразовани случайници!!!!НАРОДЕ????

626

Всеки българин

преди 10 месеца

На този и на другия вицепрезидент Велчев би се изплюл в лицата. Понеже правосъдие в България няма, надеждата ми е само в Господ. Не знам клетви, но бих ги прокълнал до девето коляно.

625

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера едно нещо ..Как така Слави обра протестният вот ...Има ли някой в този форум, който е гласувал за него ... Питам най-искрено и добронамерено ... Без политически пристрастия ... Просто искам да разбера ...

624

Анонимен

преди 10 месеца

Изтеклите мозъци си свършиха работата.Докараха на Царя и Султана придворния шут.

623

Слави, как можа?

преди 10 месеца

Слави, как не ви беше срам да подведете така хората? Пълно разочарование още първия ден.Никито Василев ще бута партиите на статуквото!?!А, бе вие нормални ли сте или сте супер нагли?Как не ви е срам? Плюя на вас и чалгарските ви мозъци. За *** ли ни имате?

622

Пълен шок!

преди 10 месеца

"Mинистър по ромските въпроси!" WTF?!? Дори БХК и Сорос СА В ШОК!

621

Анонимен

преди 10 месеца

Втасали сме, щом мислим да пращаме хора в космоса.

620

Гр

преди 10 месеца

ндсв дпс честито на всички излъгани.Тази партия не на Слави. Кой не го е разбрал още?

619

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 662 --- Бих добавил и още трима, но те не играят на политическата сцена от доста време. За САЩ... мам си джейс от таквиз хрантутници на държавна издръжка. В Западна Европа е гмеж от подобни и вие гласувате за тях. Браво!

618

Анонимен

преди 10 месеца

Идея си няма кой как ще управлява,но знам,че гербаджийските калинки яко мрът.От страх мрът!Щот сега като си отиде царят Слънце и ще трябва да бачкат.Пък някой може и да си иде от работното място,на което Бойко го нареди и да му се наложи да бачка някъде на частно.Просто изпитвам удоволствие от всичкото това,което се случва.Дано Славчо да им разкаже играта на всичките гербаджийски некадърници и послшнуци.Яко да ги ***.Дано новата здравна министърка да ваксинира всички гербаджии и комунисти.

617

Анонимен

преди 10 месеца

Николай Василев и Милен Велчев колко годинки живяха безплатно в българското посолство в Лондон докато се изучиха??? Питам за един иранец! :)))))))))))))))

616

Анонимен

преди 10 месеца

Как моментално са се пръснали по света, още 1989 и право в Будапеща да учи икономика, все едно не беше социализъм и там, ама дсамо а не е в България кой знае защо

615

Анонимен

преди 10 месеца

Станислава Армутлиева не беше ли същата която стъжни живота на Невена Цонева и ни и даде право да пее !Господин Трифанов вие сте човек без морал печелите от нещастието на други хора!

614

?!?

преди 10 месеца

Синия Аватар трябва да го попитат за ваксините приоритет ли му е, че като почнат да *** българи да има такъв дето да носи отговорност. То народа може и да свърши?!?

613

ИЗБОРИТЕ СА УСПЕШНИ!

преди 10 месеца

Това правителство няма да бъде подкрепено, както и правителство на ГЕРБ. Третият мандат ще отиде при ДБ, която ще трансформира служебното правителство в редовно. На фона на това, което предлага Слави, служебните министри изглеждат още по-добри. Понеже са представени всички партии в служебния кабинет, техните политики ще се радват на подкрепа, дори и да е правителство на малцинството. Втори мандат на президента ще добави стабилност. Ако няма война, това, за което бяхме по площадите ще се случи.

612

Анонимен

преди 10 месеца

На мен ли ми е къса памет а не беше ли този Кольо който продаде БТК за 450 милиона и новия собственик почти мигновено я препродаде за два милиарда?????????????